***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

salutare fetelor
sunt si eu o mamica de piersicutza de 8 luni si jumatate si am intrat sa va spun ca s-a deschis un magazin cu haine de gravidutza tare cochete si de calitate in spatele liceului spiru haret (din piata maria rosetti ultima stradutza pe dreapta): pantaloni de in, fuste, fuste blugi, bluze cu talie joasa, cu snurulete , colanti, saloete de in ....etc.....fffff frumoase
daca vreti mai multe detalii intrebati-ma
eu am suferit tare mult ca in perioada cat am fost gravida erau doar doua magazine: unul cu haine scumpe si urate iar celallt cu haine putine si foarte scumpe
asa ca daca v-am putut fi de folos nu pot decat sa ma bucur
va doresc sarcina si nastre usoara
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Daphne a preluat controlul

va multumesc la toate pt rugaciuni si inbarbatari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

chris si sot de chris, felicitari pentru bebita!Ati vazut ca DD are grija de toti bebeii? Ma bucur ca Daphne si-a revenit.Lucrurile vor reveni in sfarsit la normal

Lavinia, 30+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

bravo, bravo DAPHNE !
Cris si sot de Cris, Dumnezeu a avut grija de voi si v-a dat tot ceea ce doreati mai mult, o bebelina care acum este voinica si curajoasa. de mica draguta de ea se lupta pentru viata ei. viteaza.
sa fiti sanatosi si va asteptam cit mai curind acasa. abia asteptam povestea lui Cris, detaliata. of, ce complicata si grava este viata.
IULIA

32+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

iar eu am avut o zi proasta, care s-a soldat cu no-spa si scobutil. dureri, nu contractii...ba acolo, ba dincolo, ba spatele, nu m-au lasat deloc. si contractii Braxton-Hicks. mereu se intimpla ca o zi a saptaminii sa fie proasta, dar chiar asa nu am mai avut pina acum.
ma dor coastele, si colonul cred....bebe este miscaret, cred ca se tot invirte pentru pozitia finala. inseamna ca inca are loc.
dar nu imi place deloc chestia asta siciitoare...sa zic asa, ca dureri mari nu sint.
ne mai auzim miine, fetele !
va pup si aveti grija de voi.
IULIA

32+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Chris, sot de Chris si Daphnee - BRAVO! Hai ca a trecut ce a fost mai greu ! Va asteptam sa scrieti de acasa.

Dragele mele burtici, mersic pt raspunsurile la intrebarea cu "lasatul burtii".
Dianalaura, si burta mea tot mare si tuguiata e cum zice mama ta, zici ca am inghitit un ou imens, din spate nici nu se vede (bine ca am si fundul mare si soldurile mai late decat normal).
Ella, eu marti pe 24 apr ma duc la control, pana atunci incerc sa stau mai mult in pat: azi am reusit, dar parca vad ca in week-end nu sunt cuminte. Si cu berbecii - te inteleg perfect! Cand am aflat ca s-ar putea sa nu ajung la termen (adica dr nostru era aproape sigur de asta acum 7 sapt) atata m-am rugat sa scap de zodia berbecului! Din motive personale, no ofense fata de berbecutele de aici. Dar cu un mic berbecut in casa cred ca intram in criza de nervi instantaneu. Am tot zis ca te intreb: cum sa fac eu cu dr nostru: sa-l intreb la ultimul control inainte de nastere (cand o sa stiu care va fi procedura aleasa de el) cati banuti sa-i dau? Ca pana acum nu i-am dat nimic, dat fiind ca m-am dus numai la CMU. Si mi-e jena sa nu-i dau prea putin, tocmai fiindca pana acum chiar nu i-am dat nimic. Si el e asa de finut, nu stiu cum sa fac, eu mai vreau un bebe si cred ca tot la el am sa merg daca totul e ok pana la sfarsit tura asta.
Lilky, asta e de fapt problema, sa nu ti se declanseze nasterea inainte de 29 apr. Si mie tot de asta mi-e frica: sa ma apuce contractiile cu bebelica asezat in fund bine merci si sa trebuiasca sa ajung de urgenta la spital, eventual in week-end, cand e plecat dr din localitate. Si sa fie si sotul plecat in strainatate sau la Baia Mare cum e acum. Asta ar fi cosmarul sarcinii asteia, ca si asa cred ca am plans lunile astea cat n-am plans in toata viata mea.

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daphne, bravo!
Chris si sot de Chris, felicitari pentru printesa luptatoare si va asteptam cu vesti bune (cand o sa fiti toti 4 acasa!..:)!

Androix, eu, eu! Burta a fost jos de cand a aparut, n-am avut nici un fel de neplaceri de la stomac, n-a fost inghesuit. Insa acum s-a lasat si mai taree!...:)

Cristinamaria, vorbesc si maine seara cu el. Dupa aia vin repejor sa dau raportul...:)
Nici mie la primul bebe nu mi-a spus nimic dinainte. M-a luat ca din oala...:)
Verisoara mea a nascut cu el (de 2 ori!) si tot seara inainte de operatii i-a spus.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

bravo Daphne, stiam eu ca o sa reusesti pui de om luptator.

Adelapop, multumim de info ,dar pentru unele din noi e chiar tarziu; io am fost disperata intr-adevar la inceput si de aia m-am hotarat sa plec afara sa-mi iau haine de gravi; am lucruri foarte frumoase, nici unul luat din RO, dar de 2 luni stau in pat asa ca mai mult ma uit la ele decat sa le port.
cred ca informatia ta poate fi utila fetelor cu luni mai putine de sarcina.

37 +

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Brovo Daphni!!
Chris si sot de Chris pupici si va asteptam numai cu vwsti bune de acum incolo!!
Cristalina vorbim maine seara! Tare curioasa sunt ce-mi va spune!

cristina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Carstea... eu si sotul planuim sa mergem sambata la KIDEX... Mi-ar placea sa ne intalnim pe-acolo!!!

Ancamari... pai poate este TAHICARDIC ca mine . Ca dr. asa mi-a zis... Bine eu din totdeauna am stiut ca am pulsul 100

Pitica, da, MAI STA ACOLO!!! Culmea ar fi sa depasesc termenul, ca atunci chiar ma urc pe pereti si nu-mi mai scapa sotul

Lilky: 3,5 Kg...WOW!!! CE mare este!!! Al meu e un fulg inseamna ... Tu esti inalta??? Oricum...BAFTA multa... nu mai ai mult si-ti tii puiul in brate!!!

Ella_74... sa inteleg ca NU suporti BERBECII???

Androix... pai oricum ar fi.... CAPUL este intotdeauna cea mai grea INCERCARE!!! Fie el gras sau slab... mai intai e capul... dupa el, POTOPUL, ca nu cred ca mai simtit ceva!!! Nu?

FELICITARI pt. DAPHNE!!! Stiam eu ca o sa fie bine pana la urma!!! Chris, te asteptam cu drag acasa....si pe tine si pe bebelina!!!

Alyna24, TU CHIAR NASHTI??? Sa indraznesc sa pun niste majorete??? Ei bine da!

Hai Alina!!! Fii curajoasa!! Daca nu la impins makr la intrat pe forum sa ne anunti ce se intampla!!!

Cristinamaria, tu faci cezariana sigur pe 20? Sau inca nu stii exact? Ce putin mai ai!!! SUPEEER!

Andrada 36+ cu Antonio

Mergi la inceput