***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (53)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Cristalina, sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa!Sa va aduca numai bucurii![majoreta]

Dideip, ai grija la epilat!Pe mine m-a cam chinuit miercuri!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

DidiAlex, mersi de completare!Nu-l uitasem pe sot insa ma refeream la persoane care ma pot sfatui si care au trecut prin cresterea unui copil cel putin!Bineinteles ca-l voi implica si pe sot ca el trebuie sa ma ajute in primul rand!

Raportez de azi umflaturi de maine si gambe!Mi-am scos si verigheta ca s-ar putea sa nu mai pot mai incolo!Ma simt grasa si urata si cred ca incepe depresia!Nu-mi vine sa cred cand ma vad in oglinda!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Amely, eu zic sa urmezi sfatul din semnatura ta Sa gandesti optimist. Nu iti face problema pentru circulara, oricum tu il simti pe bebelus cum misca ;) O sa fie bine Stai cumintica si o sa mai creasca bebe, ai vazut si la eimotto ce diferenta de greutate intre ecografie si nastere ;)

CristinaMaria, pregatesc majoretele pentru luni! Mult curaj :) Trebuie sa fii tare emotionata, dar cel mai bine e sa te relaxezi (zic eu care nu as putea urma sfatul asta)

Ancamari, daca e mai bine cezariana pentru bebe atunci restul nu conteaza! Ai vazut ce zic si fetele, poti sa te descurci cand iesi din spital. Numai vazand bebelusul sunt sigura ca te mobilizezi Am citit multe povesti cu mamici care si-au revenit mult mai usor dupa cezariana decat altele dupa nastere naturala. Nu ai pe nimeni-nimeni sa stea langa tine in primele saptamani? Nici tati al lui bebe?

Elteka, eu stiam ca e mai bine sa fie bebe mai voinicel, si nu e chiar asa grasan! Azi de ziua ta nu ai voie sa fii atat de suparata Of, nu imi plac regimurile :(( Cum adica sa nu mananci fructe!?

Alyna24, tu acum cateva zile spuneai ca ai x+ kg sub inaltime. Cum poti sa zici ca esti grasa!?!?!? Iar ma apuca chestia cu kg si incepe sa ma traga de urechi tati al lui bebe ca sunt obsedata

Anca 34+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Amely, curaj, suntem alaturi de tine!Fii mai optimista!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

Cristalina,sa va traiasca bebelina si sa va bucurati de ea!
Chiar ca s-a dat startul la nasteri! de acum ne asteptam la astfel de vesti in fiecare zi aproape.
Eu raportez ce bebe Teo e bine,avem 34 sapt dar aratam de 37 asa ca andradap nu esti singura .Oricum pt ca are BDP-ul mare mi-era teama ca-mi va zice de cezariana dar ramane de vazut peste o luna cand imi va face o evaluare si daca este nevoie imi va induce nasterea mai devreme.Asa ca ma pregatesc sufleteste.Dar am un of si as vrea sa-mi dati un sfat:daca nasc de Ctin si Elena credeti ca se "supara"asta micu ca noi i-am ales Teodor numele?Nu ca as fi superstitioasa dar asa se spune despre copiii care se nasc in zile de sfinti mari ca-si iau singuri numele .De schimbat nu se pune problema dar nici cu doua nume. Nu va mai necajiti apropo de felul cum o sa nasteti,important e sa fiti bine si voi si copilul.
eimotto,felicitari ca ti-ai intrat in ritm,se cunoaste ca ai un bebe cuminte.E adevarat ca esti bombardat cu atatea informatii ca te gandesti cu groaza daca o sa faci fata dar instinctul de mama isi intra in drepturi si te obisnuiesti repede cu noul statut.Iar apoi totul devine rutina...
Alina 34+ cu Teodor si lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Azi am fost la eco! Totul e in limitele normale, dar.....Bebelusul nostru e din nou baiat!!!!! A intrat si sotul meu cu mine, care s-a contrazis putin cu dr., spunandu-i ca data trecuta a zis ca e fata! D-ra dr. i-a aratat testicolele si a zis ca nu are nici un dubiu: BAIAT! Este un grasunel de 1881g (30saptamani si 6 zile-cronologic)! Lichidul amniotic este in cantitate usor redusa.
Andrada, te rog frumos (si sper sa fie ultima confuzie de genul! :-) sa modifici la nume in listuta, trecand DAVID!
Ideia e ca nu ii port pica dr. pt ca eu am pe burtica si un oarecare strat de tesut adipos! Vizibiltatea a fost astfel estompata!
Eimooto impresionanta povestea ta! Felicitari!
Kid bun venit! Nastere usoara!
Cristalina sa-ti traiasca fetita, iar tu sa fii sanatoasa!
Lauraa i-ti tin pumnii!
Elteka La multi ani fericiti! Cred ca bebelusul e cel mai frumos cadou!
Motannel eu am fost azi la Kidex. Depinde ce te intereseaza! Sunt in general lucruri de firma si deci mai scumpe decat in Siraj, de exemplu! Pe tine ce te intereseaza mai exact?
Moboieri nu mai fi asa suparata! Te inteleg! Nasa mea si-a dorit foarte mult sa nasca natural, dar fiindca copilul a avut circulara dubla, nu a avut de ales... Pana la urma decizia fiecareia trebuie respectata!

Alina-Mirela 30+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Salutare!
Azi am fost la eco! Totul e in limitele normale, dar.....Bebelusul nostru e din nou baiat!!!!! A intrat si sotul meu cu mine, care s-a contrazis putin cu dr., spunandu-i ca data trecuta a zis ca e fata! D-ra dr. i-a aratat testicolele si a zis ca nu are nici un dubiu: BAIAT! Este un grasunel de 1881g (30saptamani si 6 zile-cronologic)! Lichidul amniotic este in cantitate usor redusa.
Andrada, te rog frumos (si sper sa fie ultima confuzie de genul! :-) sa modifici la nume in listuta, trecand DAVID!
Ideia e ca nu ii port pica dr. pt ca eu am pe burtica si un oarecare strat de tesut adipos! Vizibiltatea a fost astfel estompata!
Eimooto impresionanta povestea ta! Felicitari!
Kid bun venit! Nastere usoara!
Cristalina sa-ti traiasca fetita, iar tu sa fii sanatoasa!
Lauraa i-ti tin pumnii!
Elteka La multi ani fericiti! Cred ca bebelusul e cel mai frumos cadou!
Motannel eu am fost azi la Kidex. Depinde ce te intereseaza! Sunt in general lucruri de firma si deci mai scumpe decat in Siraj, de exemplu! Pe tine ce te intereseaza mai exact?
Moboieri nu mai fi asa suparata! Te inteleg! Nasa mea si-a dorit foarte mult sa nasca natural, dar fiindca copilul a avut circulara dubla, nu a avut de ales... Pana la urma decizia fiecareia trebuie respectata!

Alina-Mirela 30+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Buna burtici!Mi-ati cerut:
UM-23.09.2006
DPAN-31.06 -3.07.2007
Este baietel si la eco de 27 de sapt. ne-a zis ca are 1900g.
De foarte mult vreau sa va scriu dar nu-mi mai ajunge timpul.Trec printr-o multime de stari pe care nu le-am mai avut pana acum.Nu stiu daca vi se intmpla sau vi s-a intamplat sa credeti ca i se va intampla ceva lui bb acum pe ultima suta de metrii si ca nu veti mai apuca sa va bucurati de el!Ma confrunt cu acest sentiment de cateva zile si nu stiu cum sa scap de el.Sunt ingrozita si cred ca incep sa o iau razna!Am facut mai toate pregetirile pentru bb si tot nu-i vine sa cred ca o asemenea minune mi se poate itampla mie si ma tot astept sa se intample ceve rau!Il simt, il iubesc dar nu cred ca este real totusi!Mult timp mi s-a zis ca nu pot face copii si cred ca acum nu mai cred io chiar daca minunea s-a produs!
Tare imi place optimismul vostru si sper sa ma molopsesc si io de la voi! Imi sunteti tare dragi si sper sa pot trece peste acest sentiment oribil pe care il am si sa fiu optimista cala inceput! V-am pupatpe burtici!
30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am ajuns si eu acasa.Azi am fost la ultimul audit.Gata trec la repaus.Macar nu am mai condus.
ELTEKA,LA MULTI ANI SI UN BEBE SANATOS!!!!Si nu te mai necaji cu greutatea,important ca e bebe sanatos.
Alin24,Pauly,Eimotto pentru sustinere.
Cristalina,FELICITARI pentru minunea pe carea ai adus-o pe lume!
Amely,imi pare tare rau,dar totul va fi bine ai sa vcezi.Ciculara in burtica nu afecteaza pe bebe si daca faci cezariana totul va fi Ok.Si eu sunt stresata ca si tine se pore ca si la mine s-a angajat colul si am mereu impresia ca acum iese.
Cristinamaria facem galeri de luni.
Moberi eu nu am avut niciodata impresia citind aici ca cineva condamna sau nu cezariana.Personal(daca citesti)am incurajat pe cele care fac cezariana,desi eu am nascut natural,tocmai fiindca am suferit mult si cred ca prin cezariana desi refecarea e mai grea,nasti mai usor!
Gata m-am pus in pat.Mi-e teama efectiv sa nu nasc.

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

OUPPSSS am trimis de doua ori!
Am schimbat si semnatura!

Alina-Mirela 30+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput