***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (53)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Wow, a nascut si Cristalina! Nu-mi vine sa cred! Felicitari, mamico! Sa te refaci repede si sa ai o fetita cumintica si mancacioasa!

Valentina 37+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Felicitari Cristalina!!!!!!!!
Sa-ti creasca mare gagalicea, care nu e chiar gagalice la 3,4 kg ma bucur pentru tine ca e maricica!
La multi ani Elteka!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Cristalina , felicitariiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
Elteka, la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!
nu am scris mai deloc in ultima vreme dar am o stare atat de ciudata......... va citesc si cand mai vad ca apare un bebe ma apuca niste emotii ca nu-mi vine numai sa stau in pat si sa astept sa treaca timpul ca sa vina si printesa mea pe lume. Dupa mintea mea nici sa ies din casa nu-mi mai vine dar nu stiu de ce . Poate e normal. Sunt foarte emotionata numai cand ma gandesc ca se apropie momentul.
Musete, stai linistita , nu te mai agita, si la mine diametrul biparietal era mai mic cu o saptamana si doctorita a zis ca se bucura pe de o parte ca o sa nasc mai usor. Iar faptul ca femurul e mai lung( si aici e la fel si la mine) inseamna ca vor fi probabil mai inaltuti. Nu ai de ce sa-ti faci griji.
Moberi, e adevarat ce spui dar crede-ma ca majoritatea care zic o fac din cauza fricii. Si asta e si cazul meu. crede-ma ca saptamana viitoare ma duc la control sa-mi verfice bazinul si mi-e teama cel mai tare sa nu-mi zica sa fac cezariana. MI-E FRICA DE TOT de tine de aceasta interventie, si sincer am avut tendinta de a spune si eu celor care nasc asa ca mai bine ma chinui ore in sir decat sa ma opereze. Dar in acelasi timp sunt foarte constienta ca daca e necesar , e necesar.Daca trebuie pentru puiutul din burtica nu as sta pe ganduri nici o secunda sa nu accept. Dar stii cum e cand nu esti tu personal implicat intr-o problema nu poti simti cu adevarat ce se intampla. Deci de fapt sunt sigura ca toate fetele inteleg problema si nu cred ca o zic cu rautate.
o zi buna, si mai trebuie sa apara azi 2 bebelusi , nu????????????
36+

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Felicitari Cristalina! sa va traiasca Ioana Adriana si sa fie sanatoasa, iar voi cei mai fericiti parinti din lume!

Fetelor...sunt fiarta... vin de la eco. Bebe este mai micut cu o saptamana (dar asta n-ar fi o pb) si are dubla circulara de cordon - pericervicala. Are doar 2,4 kg la 36 sapt. fix, iar colul coborase foarte mult si se pare ca pot naste oricand. Doctorul nu parea deloc alarmat, ba din contra, nici macar nu a vrut sa stabilim data cezarienei, sub motiv ca s-ar putea rupe membranele mult mai repede, si atunci programarea ar fi inutila Si eu ce fac? astept cu sabia deasupra capului? nu mai vorbesc de paranoia care s-a instalat, ufff...si tocmai acum pe ultima suta de metri cand trebuia sa fiu linistita si optimista.

Cel mai frica mi-e de circulara de cordon (stiu ca mai deunazi eram buna de sfaturi) dar uite ca m-a ajuns si pe mine spaima... Care o fi riscul? E doar la nastere vaginala sau si in burtica se poate strangula? pur si simplu nu-mi venea sa cred ce aud. Deci oricum nasterea naturala ar fi fost exclusa. Macar ma consolez cu gandul asta.

Va pup si aveti grija de voi.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

35+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Fetelor am intrat si eu sa va spun de Cristalina dar vad ca stiti deja!! Uraaa ... Am vb cu ea pe sms si mi-a spus ca sunt foarte bine!!!
Si ultima stire... Luni la 7.30 ma prezint cu bagajul la camera de garda.....

cristina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

cristalina, felicitari!!!!
Bine ai venit pe lume Ioana Adriana! Wow, de emotii nici nu mai gasesc tastele....
cristinamaria, pai atunci hai sa punem majoretele la treaba...
In ce stare esti? Adica eu nu ma pot inchipui ce sentimente o sa am cu o zi-doua inainte de cezariana...fericire, frica....un amalgam din astea doua in principal cred....
Tatic de Daphne, ce mai fac Chris si micuta?

diana 35+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

cristinamaria pai atunci e cazul sa putem majoretele, nu?

amely eu zic sa nu mai te agiti. Dr cred ca stie mai bine ce face.

Fetelor si la voi tot asa greu merge DC-ul? Sau numai la mine?

Mica 36+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Cristalina felicitari si refacere usoara! Ioana Adriana bine ai venit pe lume!

Moberi - eu am facut 2 cezariene. La fiecare dintre ele am stat si in travaliu (la prima 12 ore de cand mi s-a rupt apa iar acum de 8 ore) si e destul de greu. Si cu operatia e destul de greu, eu in general sfatuiesc pe nastere naturala (probabil din cauza experientei cu prima cezariana) dar in nici un caz nu condamn nasterea prin cezariana. Recuperarea poate fi destul de grea la cezariana (eu la prima 2 saptamani nu ma puteam ridica singura din pat iar acum de a doua zi m-am ridicat singura). Argumente sunt si pro si contra dar alegerea e a fiecaruia. Oricum rezultatul e acelasi: vei fi mamica

Amely - si noi am avut circulara de cordon la 32 de saptamani si la 34 nu mai aveam. Stai linistita

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 35+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

mica, si la mine merge destul de greu. Acum nu stiu daca e DC sau tot netul...
Acum va las, tocmai m-a sunat o colega sa imi reaminteasca ca am de la 4 ore...asa ca fug...numai bine imi iau mintea un pic de la sotul meu...
Va pupic pe toate si ma reintorc!

diana 35+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Cristinamaria, sper ca ti-a dat Cristalina curaj! Iti pun "pamponetele" in week-end pt ca eu sper sa stau cuminte in casa, mai ales ca m-a ingrozit mesajul Amelyei (si eu am control marti si mi-e frica de nu mai pot de ce o sa-mi zica pt ca se fac 4 sapt de la ultima eco).

Amely, eu stiu ca nu patesc nimic bebeii cu circulara de cordon cat timp stau in burta. La nastere pot aparea complicatii daca dr nu taie repejor cordonul cand il vede. Poate sa se desfasoare pana la nastere, cine stie ce miscari mai face acolo inauntru. Eu stau cu stresul de rupere a membranelor de luni intregi, si uite ca am ajuns pana aici. Stai linistita in pat, nu te sresa, ca sa mai prinzi cat mai multe zile/saptamani cu bebe Cristian (si al meu la fel!) care o sa creasca el, stai linistita! Mai baga-i niste vitamine (pastile sau din alimentatie), sunt sigura ca o sa recupereze!

Moberi sa stii ca eu tot timpul m-am gandit ca o sa nasc natural, si acum o luna cand am aflat ca nu prea se poate, m-am necajit tare de tot. Mie mi-e frica de operatie, mai ales de anestezie si de refacerea ulterioara a uterului. Eu mai vroiam un bebe repede si acum o sa mai vedem, depinde cum ma refac. Asta e punctul meu de vedere care voi fi "fortata de imprejurari" sa fac cezariana. Si poate din cauza asta le inteleg pe cele care sunt in aceeasi situatie si le inteleg si pe cele care se bucura ca vor putea naste natural, pentru multe considerente eu cred ca e mai bine si mai usor pt toata lumea. Sincer, daca eu nu o sa fiu in stare sa ma ridic din pat (si asa mi-a mers prost toata sarcina), sa zicem o saptamana, cine o sa aibe grija cum trebuie de copil, si de mine in plus? Chiar mi-e frica de chestia asta si de faptul ca o sa-mi vina laptele mai greu. By the way, Lilky, precis ca actritele alea au o armata de bone si de oameni care au grija de tot. La mine nu se aplica. Nu va suparati pe mine, dar eu asa simt, asa spun.

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput