***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (53)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abras spune:

Buna ziua burtici si mamici! Stiu ca nu am mai scris de mult, dar a fost o perioada tare agitata. Acum ca am ajuns la pat am mai mult timp sa scriu, desi chef n-am decat sa dorm. Sunt de-abia intoarsa de la spital si cu o sonda in rinichi ca sa nu mi se deplaseze proaspat descoperitele pietre....

Voiam doar sa felicit proaspetele mamici! Plang de fiecare data cand citesc de un un nou bebe!

Ioana, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mica, Eimotto, Ancamari, Poohy, Alyna24...sunteti niste dragute, multumesc mult pentru incurajari

Sunt putin ingrijorata, dar aveti dreptate, n-are sens sa dramatizez lucrurile fiindca mai rau imi fac, si mie si lui bebe. Stiu ca sunt destul de frecvente circularele de cordon si unele gravidute nasc chiar natural (eu n-as avea curaj, mai ales ca e infasurat de 2 ori). Stiu ca si diferenta de 1-2 saptamani ca varsta ecografica nu e foarte grava. Dar eram obisnuita sa fie tot timpul mai mare cu o saptamana-doua decat varsta gestationala, iar acum cand e asa o diferenta normal ca m-am mirat... Dar dr. (Herghelegiu) a gasit absolut toti parametri normali, inclusiv IR, placenta, miscari fetale samd... Trebuie sa fim optimisti, aveti dreptate

alynta27, felicitari pentru flacaiasul David! sa va traiasca si sa se nasca sanatos! suntem "tize" de baietei

Piticasigogosica, un dulce de la mine... stai linistita ca nu nastem, incrucisam picioarele, vedem noi cum facem, macar 1 saptamana doua sa-i mai tinem in burtici, sa mai creasca un pic!

Doxinu, si eu incerc sa scap de obsesii...stiu ce vrei sa zici, uneori nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns asa departe, tocmai de aia sunt asa speriata si suflu si in iaurt. Dar, hai k o sa fie bine! Te rog mult, nu te mai gandi la asemenea prostioare! Pai la asa bebe grasunic, aproape 2 kg la doar 29 de saptamani iti faci pb? Uite, ne luam de manute si gandim pozitiv, da?

Va pup pe toate.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

36 si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Amely Stai linistita in pat, nu te stresa ca faci rau la bebe.Poate mai sta in burtica macar o saptamana.Doctora ce a spus, nastere normala sau cezariana, ca nu inteleg?Iar parametrii sunt discutabi, daca sunt intr-o anumita plaja e ok…Hai un pupic de la noi sa te inveselesti…
Cristinamaria Pai daca luni esti programata, hai sa punem fetele la treaba!Felicitari!

Ancamari Da au bone, dar de ce aleg totusi cezariana?Ca e totusi o operatie, nu?La asta ma refeream…Sper sa ma ridic din pat de a doua zi daca nu imediat, mi-a revenit optimismul.Ca trebuie sa am grija de Diana!
Si mie imi merge greu netul.Vroiam sa le intreb pe mamicile care sunt la al doilea bebe, a facut cineva cezariana cu epidurala sau rahi?Cum este, te poti misca dupa aceea?

Liliana 37+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

DC-UL MERGE FOARTE GREU!

ALYNTA - Bravo! Parca voi baiat vroiati la inceput, nu? Ati apucat sa luati lucrusoare roz?
La cate sapt a gresit dr?

Bogalina
- Stai tu linistita cu numele, alege-l cum vrei tu si nu "cum se zice". DPN-ul meu initial era 21 mai si socrii mei sunt exact Constantin si Elena si cand i-am anuntat in februarie ce nume am ales la copil nu le-o fi convenit, dar eu nu puneam C-tin nici daca era ultimul nume pe pamant, caz in care inventam eu unul, mai ales ca ma si cam calca pe nervi socru'meu si nu merita asemenea favor, sa zica mersi ca ii facem nepotel (daca era dupa capul lui nici acum nu eram noi casatoriti)!

Poohy, mersic pt incurajari, bebele meu sta in fundic in loc sa stea in cap. Si sotul meu si-a schimbat postul in ian. si acum e mai mult plecat (de duminica nu l-am vazut si acum l-am sunat sa vad la ce ora ajunge acasa si pt ca are probleme cu masina, care s-a stricat pe drum si merge f. incet, m-a si enervat si eu am ; in general vine la 9-10 acasa si din 20 mai o sa fie plecat din tara in fiecare saptamana, de marti pana joi, pana la sfarsitul lunii iulie). Eu sper sa nasc cumva pana atunci. Mama mi-a promis ca-si ia o sapt concediu, dar probabil cat voi fi eu in spital. Si dupa aia descurca-te Anca, ca si altele pot! Sa vezi ce o sa plang eu aici pe umarul vostru cersind sfaturi, ca alte prietene cu bebei nu am.

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

moberi,
eu m-am lovit de prejudecata asta legata de nasterea prin cezariana, ca cele care o eleg sunt lashe, dar nu aici pe forum; am povestit acum cateva capitole cum am fost etichetata rasfatata ca nasc prin cezariana de catre asistenta de la CMU care se ocupa de rezervari in maternitate.
Nu mi-a placut, m-am plans aici dar fetele de aici m-au sustinut si nu m-au blamat.
Dupa ultima eco de acum 2 sapt am aflat ca oricum bebe nu poate iesi natural din cauza pozitiei in care sta, asa ca nu mai am nici un fel de remuscari.
Motivatia mea de a nu alege nasterea naturala - rusinea - este una total puerila chiar si pentru multe dintre voi cred, insa io am trecut de 30 de ani si e tardiv sa mai repar problema asta de la "mansarda" ; chiar si dr meu, un super om, mi-a inteles problema si toata sarcina eu nu m-am urcat pe oribila " capra", cred ca sunt capioana la ecografii, una la 2 saptamani

gata, fug la dus, ca in seara asta mergem la eco sa vedem bebe si sa aflu si daca nasc sapt viitoare sau cealalta.

am si eu o intrebare: cele care ati mai nascut, si nu numai, ce fel de fir e indicat sa fie folosit la coaserea operatiei? ca am tot citit de fire resorbabile rejectate de organism si care au dat complicatii? sunt oricum mai multe randuri de cusaturi, nu? adica intern oricum cu fire din astea se coase, nu?

ella 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Amely multumesc! Ai si tu rabdare si ai sa vezi ca totul e bine!
Anca inca nu am luat hainute! Si sincer pana nu se naste nu pot fi 100% sigura ce sex are! Dar ii voi lua si hainute, totusi!

Alina-Mirela 30+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Abras, sanatate multa!

Doxinu
, te inteleg perfect dar o sa-ti treaca repede, o sa vezi! E normal ca uneori esti ingrijorata dar trebuie sa gandesti pozitiv, sa simta bebe ca ai incredere in el!

Ella, succes la dr! Te asteptam mai tarziu cu vesti. Ce fel de anestezie o sa faci?
Si reiau su eu intrebarea pusa de Lilky referitoare la anestezie: de care ati facut si care e mai indicata? Moberi, sper ca nu te-ai suparat si ca ne spui si noua la astea fricoasele de operatie cum e cu anestezia! Personal am facut o rahi la 13 ani si mi-a ajuns pt toata viata!

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Eimotto deci pana la urma ia nascut la 35+saptamani sau 36+?
Paflo si eu am senzatii de apasare pe col,f jos,dar am o saptamana mai putin ca tine

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Lilky, multumesc Da, prin cezariana voi naste. Parametri (lungimea oaselor) intr-adevar, desi sunt mai micuti, se incadreaza fara pb in plaja normala. Iar capul este exact cat varsta sarcinii. Ce pot sa fac, n-are rost sa intru in panica fiindca nu prea mai depinde de mine... Pana la urma bb creste tot cum vrea el, in plus e f energic si activ, dupa cum il simt. Atata doar, ca imi dau seama ca tb sa fiu muuult mai atenta la miscari, sa nu cumva sa intre in stres/hipoxie din cauza afurisitului de cordon. Ceea ce imi da un mic nod in gat...

Alynta...

Cristinamaria, luni suntem alaturi de tine, cu pampoane cu tot!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

35+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Musete, eu dorm pe stg. pentru ca pe spate nu pot sa respir bine... iar pe partea dreapta am senzatia ca "imi amorteste ficatul"... Asa ca neintentionat dorm pe partea stanga... dar ma mai invart din cand in cand pt ca amortesc rau de tot soar pe o parte...si recunosc ca mi-e doooooor sa dorm pe BURTA!!!

Dideip ce bine ca mai dai pe la noi... Ce greu va fi dupa ce ansti sa ne mai anunti una alta ... dar eu sper sda mentinem legatura..makr cate un SMS pe sapt

Cristinamaria...de-abia astept sa ne dai si tu vestea cea buna!!! Parca NU mai am eu rabdare pt. tine!!!

Amely nu mai fi necajita... Au trecut atatea saptamani specatculoase si pline de emotii... om mai face noi fata la inca 2-3... Sigur o sa fie totul bine!!!

Alynta... schimb acum...daca nu a schimbat altcineva

FETELOR...pls...ma lasati sa deschid capitol nou??? Eu acum ma apuc de treaba

HAINUTZE Antonio
Andrada 36+ cu Antonio

Mergi la inceput