PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dariana, au am luat chilotei de la libero, de proba, tot de la 9 kg si sunt multumita;nu e nimic, e diferenta de greutate mica, o sa-i fie buni;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sabina bine ca ati rezolvat. Imi pare rau ca ai avut o experienta asa nasoala la mine lucrurile au mers ceva mai usor eu cu alea la CEC am avut discutii ca nu vroiau sa imi ia banii pe pasaport individual pentru Alexei.
larissa eu i-am facut pentru ca ma pregateam sa plec cu el la un consult in strainatate, nu am mai ajuns dar am ramas cu pasaport. Eu o sa il iau cu mine daca plecam din tzara.
Raluca il spal pe dinti de cand avea 6 luni. Am un set special de la Nuk cu trei periute, acum sunt la faza 2. Si nu dupa ca il spal nu ii mai dau nimic. Il bag in pat si somn de voie. Eu il spal deocamdata doar seara.
dariana eu am luat Up&GO de la Libero. Trebuie sa te uiti atent pe pungi. Sunt de la 9 la 13 kg dar lui Alexei ii sunt putin mari in plus am impresia ca sunt putin mai scumpi decat cei clasici. Eu ii folosesc in special cand il schimb "in deplasare"

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

pentru fetele care intrebau de chiloteii de baie, azi am fost si am studiat in carrefour, din pacate n-am luat ca va aratam o poza.....sunt niste pachete micute, de 12 buc, verzi, pe care scrie "Little swimmer" si sunt parca 7-11 kg, etc ca mai sunt 2 marimi...din pacate astia cei mai mici erau si cei mai scumpi aprox 31 ron pachetul

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Lucians din cate observ io, tu o pregatesti intens pe Daria pentru cursa. Trebuie sa-l pun si eu pe Luc la treaba.

Map am ramas fara cuvinte dupa ce am vazut pozele. Doamne, ce peisaje superbe...

Larissa eu nu reusesc sa descarc nik. Tu cum ai reusit?

Maine il trimit si eu pe tati dupa chilotei. Azi a luat-o in 4 labe cu kk-telul la fund. Asa nu se mai poate.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

dariana, ref la intrebarea despre clamutze...eu ii fac ilincai motz cu elasticele din alea subtiri de codite impletite....si nu si le trage...de clame mi-e frica

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by dariana

Andreea si celelalte mamici de fetitze, am vazut ca le punetzi clame, am si eu o curiozitate, nu si le trag din par? ca darius al meu daca ar avea asa ceva cred ca n-ar rezista nici un minut si le-ar lua sa le papeAm gasit pampers let's go nr 4, chilotzel, si am luat, insa sunt de la 9 kg in sus si dari are abia 8 si jumate cred ca nu l-am mai cantarit. o sa-i incerc diseara sa vedem cum ii vin si va zic.Dariana si Darius (30.07.2006)poze

sa stii ca nu trage,dar sunt si foarte atenta sa nu i cada si sa o bage in gura.ca ea nu sta locului ,se pune in cap,se smuceste...noaptea nu o las cu clamutze.si eu ma mir, ca mai nou nu suporta caciula,bentita,batic in cap, trage de ele pana le da jos.
sa mi spui dc esti multumita de chilotei.ari nu cred ca are nici 8 kile ,asa ca noi mai amanam putin. tot nu ai rezolvat cu pozele ca nu se vad.map frumoasa drumetie,si Robert cel istetz rade exact ca Ari a mea : arata dintzii si strange nasucu' pupici
o sa i iau si eu periuta de caucic poate am mai mult succes( merci sarilla de pont )
azi i am dat si eu danonino cu caise,a papat,desi mi a cam fost putin frica .parca la Sabana am citit ca i da ,asa ca am luat si eu .andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Larissa eu am descarcat un filmulet dar nu merge trebuie descarcate toate arhivele?

Eliza pupam fetele si mamica isteata!!!

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

La mine nu merge sa descarc nimic de pe link-ul ala. Cred ca este prea solicitat.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Dar la mine adoarme doar band laptic si nu am cum sa o mai spal pe dintisori de laptic. Adica asa adormea pana ieri ca acum v-am spus ca nu stiu ce sa fac ca la san nu mai pot sa o pun pt ca ma musca , iar din biberon nu bea

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Raluca te musca chiar si atunci cand ii e fomita? De exemplu, Clara face prostioare de genul asta cand e deja satula si-i arde de joaca. Incearca sa-i scoti imediat sanul din gurita, atunci cand se intampla. Bagi iute degetelul si stii tu restul... Poate daca faci asta se va simti admonestata si va renunta la asemenea practici.

Consi, Miruna merge sa descarcati filmulete de pe link-ul trimis de Larisa, doar ca trebuie insistat. Dupa "n" incercari veti vedea ca se poate. Eu asa am facut. Spor la descarcat.

Dariana nu-ti merg pozele pentru ca ai copiat gresit link-ul. Adica, l-ai trecut pe-asta: http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos si trebuie sa-l teci pe-asta: http://pg.photos.yahoo.com/ph/AICI TRECI ADRESA TA DE MAIL/my_photos

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput