PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Ralucaspm:important e sa se obisnuiasca cu spalatul pe dinti. Normal ar fi sa nu mai consume ceva dupa, dar eu cred ca nu-i un capat de tara daca o mai pui la san /ii dai biberon la varsta asta. Stiu ca exista o intreaga discutie legata de cariile de biberon, dar nu cred ca trebuie exagerat. Treptat, copilul e invatat cu deprinderile corecte.
Eu m-am dotat cu 2 periute, inca de la nasterea Alexiei...numai ca ea e inca stirba. Una peste alta, am mai eliminat din probleme

Ramoon: ti-am trimis si eu un mail azi(sper ca nu e prea tarziu!).

Katik: posibil sa intretina "bronsita" si gradi...Au trecut mai mult de 5 sapt., nu? Dr. ce v-a spus azi? Pupam trupa!

Larissa: si la mine a fost esec cu un filmulet!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Ralucaspm si pe mine m-a muscat Antonia de san! Nici ea nu accepta laptele praf, am incercat Nan si Milumil pana acuma, o sa-i iau si Humana, sa vad poate ii place mai tare.
Sabana, merci de detaliile legate de pasaport! Bravo ca ati reusit!
Dariana si eu am inceput de curand sa o spal pe dinti pe fii-mea, fara pasta,(are 2 dinti) cu o periuta speciala de bebelusi rotunda, cu o perie mica de tot. Deocamdata ii place, nu protesteaza.
In alta ordine de idei, am fost azi la alergolog si ne-a schimbat Peritolul cu Aerius, ne-a acos galbenusul, iaurtul. In curand nu o sa mai stiu ce sa-i mai dau copilului de mancare. Plus ne-a dat sa-i facem niste analize le medicover sa vad daca e alergica la proteine din laptele de vaca. Sunt obosita si tracasa din cauza asta, nu mai imi arde de nimic altceva
Sanziana, sanatate multa puiului tau!

va pup, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Si eu visez la un concediu la mare !Si noi am vrea sa mergem cu copila dupa noi, sper sa-i faca bine marea la pielea ei sensibila. Bine, nu o sa o tin la soare dar aerul sarat sper sa o ajute.

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Poate nu ati descarcat toate arhivele si de asta nu merge. De ex la primul filmulet trebuie descarcate primele 2 arhive. ( part 1 si part 2 parca). Eu am descarcat pana acum 2 filmulete si merg...mi se pare interesant iar Alexia e incantata...dar nu are stare pana la final!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

miruna, de ce vrei sa mergi la un consult de specialitate outside? Ti-a recomandat cineva, e un consult general?...cred ca iar am pierdut ceva mesaje...

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza fetele!
Eu sunt robot astazi,nu imi pot misca spatele si mainile,am intepenit
Ieri mi-a trebuit cumparaturi,am primit de la o cunostinta gift card-uri folosibile in magazinul meu preferat asa ca am luat cu asalt...
Patricia in carucior,David de manuta;a mers cat a mers asa...Patricia a vrut in brate,am luat-o doar sa o linistesc,asta a fost intentia insa David cum a vazut caruciorul gol,hop in el si a adormit
Puteam foarte bine sa plecam atunci dar inca nu cheltuisem toate gift card-urile asa ca am tinut-o pe Patricia in brate si impingeam de carucior
Vreo ora m-am plimbat asa Patricia are 10 kg,m-am intors distrusa acasa.
Dar a meritat suferinta
Ref INTALNIRE daca o sa organizati ceva in luna mai noi o sa fim in Romania de pe 6 mai pana pe 30 si promitem ca venim si noi,eu cu Patricia,pe David il las cu mama. Ne-am bucura tare mult sa va cunoastem!
Telefonul meu de aici merge si in tara asa ca adresa de mail e valabila,ma anuntati voi.
In Romania nu stiu cat de mult o sa pot intra,eventual seara daca nu am somn.
Gata,am intalnire cu o chiuveta PLINA de vase
Pe mai tarziu

Stefania,Patricia si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

9 lunisoare

Rares Ioan, baietelul lui Bulinuta27

David, baietelul lui ildiko75

Luca, baietelul lui Consi

Marius, baietelul lui poliana

8 lunisoare

Robert, baietelul lui katik

Rares, baietelul lui Mirela0521

LA MULTI ANI!
Monicutza
Adina Nicole
ccc77

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna dimineata !
Multumesc fetelor care mi-au raspuns.
Tweety7, mie imi e asa de frica de cand m-a muscat ca nu mai pot sa o mai pun la san. Sunt asa de stresata incat cred ca nici nu ar veni laptele daca as incerca. Acum i-am dat putin pt ca e adormita si nu se joaca. Nu stiu daca ar prinde la Ioanna faza cu certatul pt ca de obicei daca o cert de altceva face si mai rau, se incrunta la mine, strange din buzite si sufla. Daca ii zicem "nu" in romana sau in greaca imediat face asa. Atunci incerc sa nu o bag in seama si se linisteste. Seara vad ca a adormit imediat, doar daca am tinut-o eu in brate la noi in pat si am mangaiat-o, fara sa o pun la san.
Martta, i-am luat si eu o periuta de silicon si vad ca ii place.
Genie, si eu tot cu Nan si Aptamil (tot de la Milupa)am incercat. Astazi am luat cateva lingurite de Milumil de la cumnata mea sa incercam. Dupa ce alaltaieri am fortat-o putin cu biberonul cu lapte, ieri nu a vrut sa bea nici apa din biberon. Cum il vedea se enerva. Asa ca i-am dat putin Nan cu lingurita din canita si a mancat, dar doar vreo 10-20ml, si dimineata si seara.
La plaja vreau sa o duc si eu pe Ioanna, chiar in fecare zi, daca pot. Anul trecut, inainte sa nasc, am fost la plaja (imi spusese dr ca e bine sa inot) si am vazut o gramada de copii mititei, chiar de 1 an, si imi era asa drag de ei ca ma si gandeam ca anul asta o sa fim si noi cu prichindelul la plaja.
Apropos de mare, sa va spun o faza haioasa: anul trecut, la plaja, dupa ce am iesit din mare imi faceam dus. In spatele meu astepta un baietel de vreo 2 anisori cu mamica lui. Cand m-am intors cu fata la ei, a facut pustiul o fata asa de uimita si a zis ceva de genul : "Sfanta Fecioara !!!"

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Uraaa! ne vin chilotzeii! a dormit ast'noapte cu o pereche si au fost f buni, dar sa stitzi ca nu mi se pare ca se pun mult mai usor decat ceilaltzi si intradevar, sunt ceva mai scumpi. Chilotzei de baie vreau sa caut si eu ca sigur ne vor trebui la vara. Sincer cand ma gandesc la pielea lui fina racaita de nisipul de pe plaja, ma apuca groaza.
Apropo de petrecerea de un an, ce atzi zice sa facem o intalnire la mare? dar ma gandesc, ei fiind nascutzi in perioada iulie-august, cand ar trebui serbatzi (marefer la piersicutze in general, adica in 'masa' ca sigur ca fiecare si-l serbeaza si de ziua lui)?

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

9 luni
RARES zis BULINEL
DAVID
LUCA - my baby
MARIUS

8 luni
ROBI
RARES

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput