PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 28
crissa71 spune:
Ramoon:super colajul!!!Multe plecaciuni pt.rabdare si timp...

Din pacate noi n-avem o poza asa..poate azi reusim sa-i facem !
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
andreea25 spune:
la multe lunutze sarbatoritzilor,sa cresteti mari!
ramoon pai dc i ai dat lapte la 4 si l a baut ,de ce zici ca nu mai vrea? dc nu vrea deloc,atunci e problema.pupici 
dariana pai eu m am plimbat cu Ari mai mult de 2 ore incontinuu si nu a pus geana pe geana si a dat non stop din picioare.ff rar adoarme si ea dupa cateva ture de parc si ma asez si eu pe bancutza,dar mai mult de 1 ora nu mai doarme.
crissa,katik pupici la mamele obosite 

va pup ca nu i convine ca nu o bag in seama ![]()
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.
map spune:
La multe lunite si sanatate piersicutelor nascute pe 23. Si la multi ani si celor ce serbeaza azi ziua numelui!
Multumim frumos tuturor pentru felicitari [pupic] Acum Robert continua cu mam-ul lui
bine si asa. Mama "se scapa" mai rar, dar este un inceput ![]()
Katik inca nu stiu nimic de la Sinziana
. Dar promit ca de indata ce aflu ceva va spun. Eu sper ca totul este bine.
Robert face nani si eu in loc sa spal vase stau de politica pe ziare
Fug sa fac si ceva treaba ca acum se trezeste si musai sa nejucam.
Monica si
Robertel cel istetel
Prima mea drumetie
Amami spune:
Dariana eu il plimb pe Sebi in ritm normal si adoarme relativ repede, in cca 10 minute. Odata adormit il repozitionez pe orizontala si in general doarme 1-2 h, timp in care pot sa stau pe banca sa citesc. Se intampla uneori sa se mai trezeasca si atunci il mai plimb cateva minutele pana adoarme la loc.
Ramoon foarte frumos colajul.
Nicolica superbe pozele de la Chiemsee. Nu o fi Versailles-ul, dar tot merita o iesire si la copie... Ce fericit e Philip sus la tati.
Amami si Sebi (17 Aug.2006)
Ramoon spune:
quote:pai a baut la 4 dar a baut cam 120 ml ceea ce mi s epare putin si apoi nu a mai vrut deloc + k toata ziua a papat rau azi nush ce are
Originally posted by andreea25
la multe lunutze sarbatoritzilor,sa cresteti mari!
ramoon pai dc i ai dat lapte la 4 si l a baut ,de ce zici ca nu mai vrea? dc nu vrea deloc,atunci e problema.pupici
dariana pai eu m am plimbat cu Ari mai mult de 2 ore incontinuu si nu a pus geana pe geana si a dat non stop din picioare.ff rar adoarme si ea dupa cateva ture de parc si ma asez si eu pe bancutza,dar mai mult de 1 ora nu mai doarme.
crissa,katik pupici la mamele obosite
va pup ca nu i convine ca nu o bag in seama
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.
...acum am venit de afara si a papat ceva dar putin fata de cat papa ea inainte, acum face nani sa vedem...
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
quote:super pozele! va
Originally posted by nicolica
Buna dimineata!sarbatoritilor din intreaga saptamana
![]()
Noi am facut sambata o www.dropshots.com/day.php?userid=242555&cdate=20070421&ctime=105713" target="_blank">plimbare pe lacul Chiemsee (insula "Herreninsel"), la sud de München, unde se afla copia neterminata a castelului Versailles. Cu ani in urma am vazut originalul si nici nu se compara ca dimensiune. Oricum a fost o zi minunata iar Philip s-a comportat foarte bine, chiar si la vizitarea castelului. Ma asteptam sa primesc priviri dezaprobatoare de la ceilalti vizitatori, dar din contra, Philip radea la toti si a adormit intr-un final in vaporas, leganat de valuri.
Raluca, multumesc ca mi-ai zis cine e Ioanna si mi-am amintit ca amandoi sunt nascuti in aceeasi zi. Va pupam
martta, sanatate iubitei Alexia si multumesc ca ti-ai amintit de intrebarea mea
lucians, pupicuri multe, la fel si
andreea25, super dieta! Cu siguranta mai devreme sau mai tarziu o vom pune si noi in aplicare!
mamanati, mai am un nume: Mariana!
map, felicitari cuceritorului Robertpentru mama
dariana, de vreo doua luni, il plimb pe Philip si doua ore si nici un semn ca ar vrea sa adoarma. Cum intram in casa, casca, il schimb si adoarme in secunde
Piersicoiul Philipwww.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie

Ramona si Timeea (04.08)
eugcem spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfantului Mucenic Ghorghe si multe lunute si ani bebelusilor nascuti pe 23 ![]()
Eu sunt atat de fericita acum. Nicolae al nostru a facut acum vreo jumatate de ora primii lui pasi nesustinut. Venea de la taticul lui la mine si de la mine mergea la el, facand singurel 4-5-6 pasi ![]()
![]()
![]()
![]()
Sunt atat de emotionata si de mandra de el. Va rog sa il treceti in lista ca a pasit singurel la 9 luni si 5 zile
VA pup pe toate!
Eugenia
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
Ancutex spune:
Eugenia, felicitari pentru primii pasi. Ce flacau mare ai. Intr-adevar e emotionant sa-i vezi cum merg. Acum ne dam seama ce mari s-au facut piersicutzele noastre.
Si eu sunt emotionata. Mariei i-a iesit azi PRIMUL DINTZISHOR! Pentru listuta - la 8 luni si 17 zile. Asa ca nu mai suntem stirbi. A salivat f mult azi si am zis sa verific asa in joaca, si cand colo am simtit ceva zimtat.
Fetelor, voi cum le mai dati mancarica? Tot pasata in blender sau cu furculita? Ce le mai gatiti? Adica ce mancaruri de copilasi mai mari, ca eu nu prea am trecut de stadiul de piureuri din diferite legume combinate cu carnita sau ou. Mai dati-mi idei va rog.
Ancutex spune:
Eugenia, felicitari pentru primii pasi. Ce flacau mare ai. Intr-adevar e emotionant sa-i vezi cum merg. Acum ne dam seama ce mari s-au facut piersicutzele noastre.
Si eu sunt emotionata. Mariei i-a iesit azi PRIMUL DINTZISHOR! Pentru listuta - la 8 luni si 17 zile. Asa ca nu mai suntem stirbi. A salivat f mult azi si am zis sa verific asa in joaca, si cand colo am simtit ceva zimtat.
Fetelor, voi cum le mai dati mancarica? Tot pasata in blender sau cu furculita? Ce le mai gatiti? Adica ce mancaruri de copilasi mai mari, ca eu nu prea am trecut de stadiul de piureuri din diferite legume combinate cu carnita sau ou. Mai dati-mi idei va rog.
Ramoon spune:
salut fetele!
eu lucrez de zor la colaj, dar am o problema: cineva mi-a trimit o poza de pe mailul comun si nu mi-a scris cine e si imi cer mii de scize dar nu recunosc www.dropshots.com/photos/219594/20070228/074301.jpg" target="_blank">piersicuta din imagine
ma poate ajuta cineva?
Ramona si Timeea (04.08)

sarbatoritilor din intreaga saptamana