PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 29
mamaluidavid spune:
Ramoon ochiul meu format
zice ca piersicutza din imagine e japonez asa ca eu cred ca e David al Elyiei.Daca gresesc 
Eugenia felicitari pt. primii pasi 
Katik o sa incerc sa ii fac o poza Patriciei dormind in fundulet.
Stefania,Patricia si David
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by eugcem
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfantului Mucenic Ghorghe si multe lunute si ani bebelusilor nascuti pe 23
Eu sunt atat de fericita acum. Nicolae al nostru a facut acum vreo jumatate de ora primii lui pasi nesustinut. Venea de la taticul lui la mine si de la mine mergea la el, facand singurel 4-5-6 pasiSunt atat de emotionata si de mandra de el. Va rog sa il treceti in lista ca a pasit singurel la 9 luni si 5 zile
![]()
VA pup pe toate!
Eugenia
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
BRAVOOOO!!!!
Mi se pare extraordinar...felicitari...iata ca avem prima piersicuta "umblatoare"Pupa piersicuta precoce si poate ne bagi si un filmulet educativ,sa dam exemplu la piersicutii nostri
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

dariana spune:
Eugenia, felicitari pt primii pasi!
Ancutex, felicitari pt dintshishor!
Amami, pai inseamna ca esti o fericita daca adoarme asa de repede, dar acasa mai doarme? Dari are o repriza de somn dimineata cam 1-2 ore si in parc daca mai adoarme o jumatate de ora....cam pe la 15, insa ieri nu stiu ce a fost cu el ca l-am scos deja adormit in carucior, adormise in bratze, i-am pus hainutza, pantofiorii, caciulitza si repede in carutz si afara!!!! bineintzeles ca dupa 30 de min s-a trezit vioi
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
nicolica spune:
Hallo!
Eugenia, felicitari lui Nicolae pentru primii pasi!
Stefania, am vazut ultimile poze. Eu sunt fascinata de copiii tai
amandurora
amami, sarilla, ramoon, 
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie
maryion spune:

9 lunisoare
Andrei Vladimir, baietelul lui Ioana81
Andreea Maria, fetita lui millikiki
Mara Ilinca, fetita lui SimonaU
Alexandru George,baiatul lui TaniaForsea
David Kaname, baietelul lui elyia
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
map spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi. Sa cresteti mari si sanatosi!
Asa emotii am, azi mergem sa-i facem pasaport lui Robert. Mai sunt inca doua saptamani si ceva si vom pleca si noi spre tara. Nu am mai fost acasa de un an si vre-o 10 luni. Abia astept sa-mi vad bunicii in primul rand. Pe toti ceilalti i-am mai vazut dar pe ei nu ![]()
Sa aveti o zi buna
Monica si
Robertel cel istetel
Prima mea drumetie
Ramoon spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
fetele am o intrebare: cum se foloseste Nazomer-ul? k mi-a luat sotu aseara de la farmacie k mi s eparea k e un pic infundata, dar nu i-am pun decat karvol, dar acum vreau sa-i pun si nazomer...dar nush cum sa fac... 
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
katik spune:
ramona, asta nu este tot apa de mare? parca asa tineam minte. eu cu asa ceva ii curat nasul, al meu e marimer dar cred ca este acelasi lucru. al meu e spray si ii pun cite un puf in fiecare nara.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
dariana spune:
Ramoon, si eu tot marimer am si fac la fel ca si katik, pun cate un puf in fiecare nara, apoi il las un pic, poate stranuta el si mai da afara ceva mucisori, apoi aspir.
Ce pustiu e pe aici! Unde atzi plecat toate ? slaba miscare azi...
Dariana si Darius (30.07.2006)poze