PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!
Azi e frumos afara,asa ca o sa mergem in parc si noi,mai tarziu,ca acum doarme Razv...
Ieri am fost la ziua bunicii mele,si a fost agitatie,asa ca el nu a putut dormi,si a adormit in masina,asa ca in loc sa manance la 16.00,a mancat la 18.00,ca atunci s-a trezit...buunn..pana aici nimic..am zis:"ok...o sa sarim peste masa de iaurtel,si ii dau la 21.00-21.30 lapticul..atat".....decat la la 21.00 ne uitam la TV..el statea la mine in brate..si..a adormit.....asa ca nu am mai apucat sa ii dau laptele...l-am dus la el in camera...
Ma asteptam sa se trezeasca pe noapte sa ii fie foame..dar..s-a trezit la 8.15 azi dimineata...ciudat...nu?
In fine...Dariana inainte Razvan adormea foarte usor in carucior,insa acum cre ca ii este mai incomod,pentru ca a mai crescut,si nu prea mai adoarme..dar in principiu trebuie sa il plimb un pic pana adoarme,sa simta "vibratiile"

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa nu are legatura borcanelul cu trezirea nocturna. De la 11 pana noaptea se digerase deja. O fi si el agitat sau poate ii era foame daca zici ca s-a linistit dupa ce a baut laptele.
dariana daca ii este somn Alexei adoarme singur in carutz la plimbare normala. Cum adoarme eu ma asez si mai hatan ocazional din carutz (cand trec copii si urla cand trece vreaun adolescent care asculta muzica la telefon etc)

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Katik:imi pare tare rau..lasa ca se fac ei mari!!!pupici multi de la noi!!Si tie multa rabdare..pe mine ma cam lasa nervii...ca sunt zombii de 9 luni...ma mir cum mai rezist!!!
P.s.off topic...m-am uitat la aia cu zodiacul de pe B1..si zicea ca am o saptamana f.grea....si sotul meu la fel..asa o si simt...sper sa trecem cu bine peste ea!!
Muuh:asa zici..!!Ma gandeam ca eu nu i-am dat pana acum borcanele..iar banana nu i-am dat-o cruda decat o data cand a facut nasol cu stomacul si de atunci i-o coc la cuptor...de-asta m-am gandit ca o fi de la el!!!Hmmmmmm...

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

mai fetelor Timi iar nu mai vrea lapte!!! stiti k va ziceam k alaltaseara a inceput sa planga brusc la baie si nu a vrut lapte, a adormit cu vreo 100 de ceai...ei bine nici aseara nu a vrut lapte , am pus-o la culcare si pe la 4 s-a trezit k avea micisori si i-am facut repede 120 de lapte si a baut, dar dimineata iar nu a vrut, a trebuit sa-i dau fructe diluate cu laptele pe care il facusem...stiti k ea a ami avut asa o perioada si si revenise, cu greu dar isi revenise, a baut si cate 200 ml dar minunea a tinut numai vreo 2 sapt, acum o luam de la capat.
noi ieri am fost la gratar, a fost super, chiar mi-a fost dor dar a batut un vant de te ducea, i-a placut si lui Timi, dar am fost un pic stresata k in masina a transpirat si cand am iesit imi era sa nu pateasca ceva de la vantul ala, dar e ok...cand am ajuns acasa era franta, si eu de altfel si a dormit 2 ore!
si Timi la plimbare doarme dar destul de greu k ea vrea sa stea in fundulet sa vada tot, dar o plimb un pic sa vada lumea si apoi o pun jos si doarme dar cam juma de ora, nu mai mult! cat doarme ppot sta si eu sa fumez o tigara pe banca dar apoi iar la plimbare k se plictiseste intr-un loc.

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE AZI!

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Rammon:daca zici ca a mai avut perioade..nu cred ca e asa mare problema...doar ca intr-adevar te stresezi tu..ca si mine..ca si orice mamica!La noi a fost invers..adica a avut o perioada cand nu mai vroia nimic altceva decat suc si lapte!!!tot naspa era..asa ca...rabdare si tutun!
Asta o zic sa ma imbarbatez pe mine mai mult!
Pupici la fete.

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata!

sarbatoritilor din intreaga saptamana

Noi am facut sambata o www.dropshots.com/day.php?userid=242555&cdate=20070421&ctime=105713" target="_blank">plimbare pe lacul Chiemsee (insula "Herreninsel"), la sud de München, unde se afla copia neterminata a castelului Versailles. Cu ani in urma am vazut originalul si nici nu se compara ca dimensiune. Oricum a fost o zi minunata iar Philip s-a comportat foarte bine, chiar si la vizitarea castelului. Ma asteptam sa primesc priviri dezaprobatoare de la ceilalti vizitatori, dar din contra, Philip radea la toti si a adormit intr-un final in vaporas, leganat de valuri.

Raluca, multumesc ca mi-ai zis cine e Ioanna si mi-am amintit ca amandoi sunt nascuti in aceeasi zi. Va pupam
martta, sanatate iubitei Alexia si multumesc ca ti-ai amintit de intrebarea mea
lucians, pupicuri multe, la fel si
andreea25, super dieta! Cu siguranta mai devreme sau mai tarziu o vom pune si noi in aplicare!
mamanati, mai am un nume: Mariana!
map, felicitari cuceritorului Robert pentru mama
dariana, de vreo doua luni, il plimb pe Philip si doua ore si nici un semn ca ar vrea sa adoarma. Cum intram in casa, casca, il schimb si adoarme in secunde

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie

Mergi la inceput

uitatiwww.dropshots.com/photos/219594/20070423/011538.jpg" target="_blank"> colajul

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

quote:
Originally posted by Ramoon

uitatiwww.dropshots.com/photos/219594/20070423/011538.jpg" target="_blank"> colajul

Ramona si Timeea (04.08)

si
e super!!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

quote:
Originally posted by Ramoon

Ramona si Timeea (04.08)

bravo! foarte frumos.
Referitor la refuzul laptelui, cred ca e doar o faza, chiar daca se repeta. Incearca sa-i dai alceva de mancare, ce-i place de exemplu

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie

Mergi la inceput