PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 26
katik spune:
LA MULTE LUNUTZE PIERSICUTZELOR!!
Alexandru Andrei, baietelul lui letitzia,
Robert Cristian, baietelul lui oncicu,
Matei, baietelul lui Mali,
Rares Gabriel, baietelul lui ingereasa,
LA MULTI ANI MAMICUTZEI
July25
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
crissa71 spune:
Mamaluidavid:da asa e..!se poate si mai rau!!Iarta-ma..stiu ca nu e deloc de ras..ce-ai povestit tu cu sotul zurlui..dar nu m-am putut abtine....ai relatat super haios faza!!!Noi sa fim sanatosi!
Mamanati:pupici..multumim de urari..Si pupam fata care stie sa faca "pa".Dulce..dulce ...
KAtik:Multumim...pupici multi si de la noi.
"La multi sarbatoritilor de azi!!!"

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
dariana spune:
La multzi ani sarbatoritzilor de azi!
mamanati, eu inca il alaptez pe Dari (cu toate ca are deja 4 dintzi si inca 2 in asteptare
) si cred ca o sa-i dau cam pana la un an sau poate si mai mult, in functzie si de cat timp voi avea lapte si pana cand o sa vrea el sa suga, dar dupa cum il vad eu, o sa renuntze foarte greu la tzitzi, pt ca pt el e o alinare in primul rand iar in al doilea rand cea mai buna papa. Pe langa asta, sigur, ii dau si papa solida. Tu cum te-ai gandit sa faci?
Am si eu o curiozitate: cum adorm copii vostri in carucior afara? greu? usor? trebuie sa facetzi ceva special, sa-i plimbatzi, sau putetzi sta si pe banca? pt ca pe dari tre sa-l duc cu viteza maxima
multe ture, apoi adoarme cu capul in jos, il ridic, iar se scoala, mai bazaie un pic, iar il plimb, si asta pe pietrele din parc, adica pe drum denivelat ca pe lin nu-i place. Voi mai avetzi probleme din astea? pt ca am vazut multe mamici care stau foarte linistite pe bancutza in parc si bb doarme de n-are treaba.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
crissa71 spune:
Map:pupam englezul!!!!
Cred ca te-ai topit...!
maryion spune:

10 lunisoare
Alexandru Andrei, baietelul lui letitzia
9 lunisoare
Robert Cristian, baietelul lui oncicu
Matei, baietelul lui Mali
8 lunisoare
Rares Gabriel, baietelul lui ingereasa

LA MULTI ANI! July25

VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
katik spune:
dariana, robi adoarme afara numai plimbat, pe cele mai mari gropi (si har domnului, in timisoara nu ducem lipsa deloc de asa ceva
) si in cel mai mare zgomot
. ce e aia stat pe banca?
. asta rar se intimpla la noi. adoarme mai repede daca ii vine soarele pe fata, atunci inchide ochii de nevoie![]()
![]()
map, multam de info, te rog sa ne tii la curent!
la robert al tau!felicitari!!!
mamaluidavid, ai cumva o poza in care patricia doarme in fund? (sau poate mi-a scapat mie?!), ca tare draga mie si as vrea s-o vad asa!![]()
poze krisztina
poze robi
crissa71 spune:
Fetelor si la voi merge asa greu site-ul sau e internetul meu de vina?
Dariana:la noi nu e o regula..cand adoarme singur chiar si stand pe loc...cand trebuie sa se miste roata!!!!Cand nu se misca e jale!!!
Noi am fost la tg.jiu..a fost tare cald in masina..n-am putut sa deschidem geamurile..am dat drumul putin la aeroterma..dar si asa am avut emotii cu Cipic care era tot transpirat!!!
A...si pe drum..ca n-am putut sa luam suc la noi si nici n-am gasit in farmacie..i-am dat un borcanel de mar cu banana de la nestle(la 11).Ei si azi noapte cine s-a trezit si-a urlat...!???Cred ca de la el!!Ca altceva de la ce?
Sunt zombiiiiiiiiiiiiii....si intre urlete am avut program de joaca intre 1-2 ....apoi iar urlete...pana la 5.30 cand dupa toate incercarile..i-am facut lapte...a dormit pana la 7 si gata...!!!
Tare greu sa fii mama...!

Dar tare frumos.........
katik spune:
crissa, si la mine se incarca tare greu, de-abia de-abia! deci nu e netu' tau de vina, cred
.
si tot pt. tine, si eu sunt zombie, azi-noapte m-am tot plimbat intre 1 si 5.15, imi dadeau pauza copiii, cind unul, cind altul, acum sunt deja la a doua cafea
. nu stiu ce a fost, robi a miriit, o fi dintii, sora-sa tot asa, ea are toti dintii dar nu stiu ce a avut
. cind sa ma mai culc dimineata dupa 8, cind a plecat lumea la lucru, s-a trezit robi tot cu miriieli
.
poze krisztina
poze robi
Ramoon spune:
quote:trmite pe rami_oancea@yahoo.com
Originally posted by larissa_79
Ne-am intors de la munte...a fost superrrr...
Ramoon, superb colajul....noi nu suntem acolo ca am tot uitat sa trimit si nu mai stiu adresa ta de mail. Trimit poza pe mail-ul de la piersicute sau unde?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
quote:mai trimite o data cu specificatia k tu esti mamanati, k nu am gasit nimic...
Originally posted by mamanati
Maryion, Consi, Crissa71 mersi pentru felicitari de ziua Dulcineei mele. M-am inebunit de cap cu munca, mi-a adus aminte mama dimineata ca fata are 8 luni!
![]()
Ramoon si eu ti-am trimis o poza cu Cami, nu ai primit-o?!
Mamaluidavid, sunt de acord cu amami. Naomi chiar e un nume frumos. Da sa stii ca si eu am ceva la cap, ca nu-mi mai place Nicole (al doilea nume a Cameliei). SI eu eram aia care a ales numele asta.Ma gandeam intr-o zi ca seamana cu Nicoleta si nu pot suferi numele Nicoleta.
Martta, insanatosire rapida Alexiei si pupici de la Cami.
Fetelor mai sunt piersicute care la 8 luni nu are nici un dintzuc?! Si mai am o intrebare, cine mai alapteaza si cat mai vreti sa-i alaptati pe pitici?
Inca una..., ce lapte praf ii dati la copii? Noi mai papam uneori NAN 2, dar as vrea sa-i dau altceva.
Pupicei,
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)

si Alexia
(13 iulie 2006)
, mi-a adus aminte mama dimineata ca fata are 8 luni!
Ma gandeam intr-o zi ca seamana cu Nicoleta si nu pot suferi numele Nicoleta.