PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

8 luni
ANA MARIA
ANA CATALINA
BUSRA

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI SARBATORITZILOR DE ASTAZI!!!!!

mamanati, eu inca alaptez la greu, robi nu papa inca nimik solide, doar ceva fructe si bea sucuri la greu, in rest tzitzi e de baza. si am intentia sa-l alaptez cit se poate de mult, pina cind vad ca nu se satura si mai am lapte. asa mi-a zis dr. ea mi-a dat voie sa-i dau si alte papitze dar a lasat la latitudinea mea, sfatul ei fiind sa mergem tot asa.si inca un raspuns pt. tine, nici robi nu are inca dinti, acum se pregatesc doi de jos sa iasa, se vad doua liniute dar inca nu au iesit.
crissa, pupici pt. cipic, sa-i treaca raceala repede. din pacate si a noastra pediatra imparte cu generozitate antibiotice, ma mai gindesc de multe ori daca sa le si dau sau nu, depinde de situatie, cum evolueaza.
sinziana, pina la urma ce ati hotarit? cum se simte piersicutza?
miruna,map, multumesc pt. idei despre creme solare.
bulinutza, tu cum te simti, ce mai face bulinel?
mishi, voi cum sunteti?

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

8 lunisoare

Ana-Maria, fetita lui Annemarie06

Ana-Catalina, fetita lui Ralu192000

Busra, fetita lui Bysko

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Mamanati mie-mi place Nicole f.mult! Referitor la dinti, Sebi are 8 luni si 0 dinti. Se pregatesc de mult timp sa iasa...

Amami si Sebi (17 Aug.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Multumesc tututror de urari.

Trebuie sa recunosc ca nici de citit nu am prea avut timp in ultima vreme cu toate evenimentele (Pastile, a fost venita soraa mea in vizita pt 10 zile, ziua mea). Nu stiu cand o sa recuperez ca de 2 zile s-a facut in sfarsit cald si pe aici si nu pot rata momentul sa ies cu Alex la parc.

Ramoon, multumin de colaj. E superb. Alex e cel legat la cap cu prosop traditional romanesc. Are Alin o pata cu tot ce tine de traditiile romanesti, asa ca-l invata de pe acum cu portul (i-a comandat costum popular ).

Am vazut ca sunt piersicute bolnavioare. Sanatate multa si

Urez si eu tuturor sarbatoritilor La Multi Ani

Va pupam si sper sa imi fac timp mai mult de stat cu voi.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

katik, amami, merci mult pentru raspuns. merg sa-mi adorm pitica... la titi! Inca asa adormim!

Si Cami se chinuie cu dintzucii. E maraita rau. Si nu ies odata.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Seara buna,

Eu azi dimineata am scris fara sa urez multe lunite si multa sanatate piersicutelor de azi. O fac acum si le dau multi

vai ce zi mare a fost azi. La 8 luni si 5 zile am auzit si eu "ma-ma" din gurita lui Robert. Toata dimineata zicea mam, si radeam de el ca-i englez :) Hihihi, parca m-am topit toata auzind asta

Katik din cate am inteles Sinziana este cu Codrin la Bucuresti pana la urma (asa mi-a spus ieri fratele ei). Cum au hotarat sa plece acolo nu stiu inca, aveu pe lista lor Iasi, Timisoara si Cluj. Voi incerca sa aflu ceva de la ea in seara asta.

Monica si Robertel cel istetel

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Am fost sa-mi vad fata! M-a pupat, de fapt mi-a lins/supt obrazul tragandu-ma de par si de urechi! M-a dat pe spate! Era asa de scumpa!
Nu-mi vine sa cred ca azi a facut 8 luni!
Mersi pt urari!
Pupam sarbatoritii de zilele astea, inclusiv cei de maine-de Sf. Gheorghe!

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Ne-am intors de la munte...a fost superrrr...
Ramoon, superb colajul....noi nu suntem acolo ca am tot uitat sa trimit si nu mai stiu adresa ta de mail. Trimit poza pe mail-ul de la piersicute sau unde?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza fetele!
Amami si mamanati sunteti tare dragute,multumesc.
Ieri Patricia a invatat sa faca PA cu manuta,tare scumpica mai e cum isi flutura manuta.
La noi adormitul a cam devenit problema,ea adoarme singura,o pun in patut si o las acolo,ea se joaca cu paturica si vacuta ei si adoarme.
Ei dar de cand reuseste sa se ridice in fund si in picioare singurica nu mai sta locului si mereu trebuie sa merg la ea dupa ce adoarme,cateodata o gasesc ca doarme in fund ,plus aca adoarme muuuuuuuuult mai greu.
Dar tot e bine ca intr-un final adoarme.

Stefania,Patricia si David

Mergi la inceput