PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza fetele!
Martta Alexiei si sa ne tii la curent cum evolueaza.
Crissa las` ca nu-i un capat de tara. Hai sa iti zic ce mi-a facut barbatu-mio cu David cat era bb. La pediatru cand mergeam pentru raceli el cerea mereu ANTIBIOTIC ,cica sa ii treaca mai repede. Eu nu intelegeam ce zice el acolo si uite asa am fost proasta muuuuuuuult timp pana cand intr-o zi cand povesteam amandoi mi-a spus.Greu m-am abtinut sa nu ii dau una in cap ,si acum ma apuca dracii cand ma gandesc cat antibiotic am bagat in copil Asa ca se poate si mai rau.
Mada tinem si noi pumnii sa iasa cum vreti voi.
Bysko si mie imi place mult numele Busrei,e deosebit
Hai sa va zic si eu supararea mea cu numele Patriciei,numele japonez adica. Naomi mi-a placut mult de tot pentru ca nu suna a nume japonez,in plus caracterele folosite la scris sunt tare dragute,toti japonezii spun asta si inseamna SUNET FRUMOS.Asta mi-a placut mult.
DAR am vazut la carcotasi ca a aparut in Romania un personaj transsexual,Naomy care zau ca ma face sa imi fie rusine ca pe fiica-mea o cheama asa,bine ca in Romania folosim numele Patricia.
Daca aflam de personajul asta inainte sa nasc sigur ii puneam alt nume. Acum nu avem ce face
Pupacim toate piersicutele si mamicile

Stefania,Patricia si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Neatza buna celor din Ro, buna seara celor de peste oceane...

Map si Sebi a avut probleme cu pielea uscata. Nici o crema de bebelus nu i-a priit. Dr. ne-a recomandat si noua EUCERIN de care suntem f. multumiti. Cred ca o sa folosesc si pt.protectia solara din gama lor.

mamaluidavid mie-mi place f.mult Naomi! Nu cunosc povestea din Ro de care spuneai, dar parerea mea e ca n-are rost sa te necajesti cu asa ceva. Daca e sa ne uitam asa, sunt convinsa ca fiecare am gasi o varianta pro si contro a numelor noastre sau a copiilor nostri! Fii impacata ca ai ales un nume frumos si melodios piersicutei tale! hai, pupici, Patriciei Naomi

Noi suntem bine. A venit in sfarsit vrema frumoasa si la NY! Am avut o sambata superba, insorita ca intr-o zi de vara. Asa ca am profitat si ne-am dus intr-un parc mare, la soare, la iarba verde si la buna dispozitie, ceea ce va doresc si voua!

O duminica placuta!

LA MULTI ANI tututor sarbatoritilor saptamanii!
SANATATE piersicutelor bolnavioare!

Amami si Sebi (17 Aug.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Ancutez aici americanii spun ca e ok sa tii mancarea 24 h in frigider. Totodata si americanii si canadienii (citisem parca in Cartea Pediatrilor Canadieni) sugereaza ca odata facuta mancarea pt.baby sa o pui portionata la congelator in tavitele de gheata de plastic/silicon. Metoda aceasta prezinta avantajul ca e mai economicos dpdv al timpului si ca poti sa combini diferite pureuri. De ex: 1 cub de broccoli + 1 cub de morcov + 1 cub de cartof. Insa pe de alta parte, cred ca o parte din calitatile nutritive se pierd odata cu congelarea... Fiecare face cum ii convine mai mult!
Eu prefer sa-i gatesc in fiecare seara pt.ziua urmatoare. In felul acesta bunica are totul pregatit!

Amami si Sebi (17 Aug.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

map, de ce nu-i iei cu factor de protectie mai mare? ca am vazut ca au si cu 40.
anasia, de acord cu intalnirea la mishi!
martta, multa sanatate puiutzei.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by Bysko
Miri in frunte, sarutul ingerilor- acelasi tip de pata, dar pe frunte.
sunt de la nastere- cred ca apar mai frecvent la cei nascuti pe cale joasa(probabil datorita travaliului, nu stiu exact), iar cu trecerea timpului dispar. Capul creste, pielea se intinde...asta e explicatia mea.

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Si Cami are o pata in frunte. Credeam si eu ca e de la nastere. Habar nu aveam ca su numeste "sarutul ingerilor". O fi un pupici de la surioara ei din ceruri - Melissa?!!!!!!!!!!!!!!!

...Acum e mai putin vizibil.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Neata la

MULTUMIM TUTUROR MAMICILOR CARE

NE-AU URAT LA MULTI ANI DE ZIUA NOASTRA ..

LE TRIMITEM MULTI si citeva feliute de KREM A LA KREM

SANATATE MULTA LA PUIUTII BOLNAVIORI

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Maryion, Consi, Crissa71 mersi pentru felicitari de ziua Dulcineei mele. M-am inebunit de cap cu munca , mi-a adus aminte mama dimineata ca fata are 8 luni!

Ramoon si eu ti-am trimis o poza cu Cami, nu ai primit-o?!

Mamaluidavid, sunt de acord cu amami. Naomi chiar e un nume frumos. Da sa stii ca si eu am ceva la cap, ca nu-mi mai place Nicole (al doilea nume a Cameliei). SI eu eram aia care a ales numele asta. Ma gandeam intr-o zi ca seamana cu Nicoleta si nu pot suferi numele Nicoleta.

Martta, insanatosire rapida Alexiei si pupici de la Cami.

Fetelor mai sunt piersicute care la 8 luni nu are nici un dintzuc?! Si mai am o intrebare, cine mai alapteaza si cat mai vreti sa-i alaptati pe pitici?
Inca una..., ce lapte praf ii dati la copii? Noi mai papam uneori NAN 2, dar as vrea sa-i dau altceva.
Pupicei,

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Dariana am luat cu 25 pentru ca asta aveau atunci in farmacie. Si cred ca-l voi lasa asa deocamdata, vad cum merge cu asta. Deocamdata nu-l expun asa mult la soare, cand vom merge la plaja vedem cum este. Si la plaja vom merge dimineata pana-n 11 sau dupa ora 16 pentru ca nici eu nu agreez soarele de pranz. Oricum pe fata este deja bronzat, apucase sa se boronzeze inainte

Monica si Robertel cel istetel

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

Neata la MULTUMIM TUTUROR MAMICILOR CARE NE-AU URAT LA MULTI ANI DE ZIUA NOASTRA ..LE TRIMITEM MULTI si citeva feliute de KREM A LA KREM SANATATE MULTA LA PUIUTII BOLNAVIORI LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

mmmm,yamiii ce buna e feliutza!.si ce dor mi a fost de o prajiturica a la mamidestefan.....multumim,buna si asa virtuala ca deh suntem la diete.andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

PENTRU SARBATORITII DIN 21

10 luni
LUCA

9 luni
TUDOR

8 luni
ARIANNA
AGATHA
STEFAN

OANAALEX

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput