PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 23
katik spune:
martta, multa sanatate piersicutzei!!! si eu ma mir ca intii i-au dau antibiotic si numai apoi i-au recoltat pt. analize
. sa ne dai vesti bune, da?!
fata sa treaca!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
Muuh spune:
crissa intrebam si eu de socru sa nu ma bati
. Nu iti mai face atatea griji, trei zile de antibiotic nu sunt un capat de tzara. Amoxicilina este pentru infectii in gat, urechi, nas. Ii poti da in paralel Biotic Baby sau Ecoflorina pentru stomacel. Daca strangea din ochi inseamna ca avea dureri si mai bine cu antibiotic decat doamne fereste cu febra si peste weekend.
martta sanatate Alexiei te rog mult sa ne tii si pe noi la curent cu evolutia ei.
Bysko mie imi place teribil numele Busrei.
andreea beton dieta. Eu am experimentat urmatoarea faza: Alexei a deschis o sticla cu apa care era pe jos a varsat-o si se balacea cu mare drag si spor in ea.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Bysko spune:
Mersi Muuh! Uite de la noi o
!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
Ancutex spune:
Fetelor am si eu o intrebare legata de papa - I-am facut azi Mariei pilaf si a iesit mai mult adica 2 portii. L-am blenduit pe tot si ma intrebam daca pot sa-i dau si maine din el. L-am pus in frigider intr-un recipient inchis ermetic. Pana acum i-am facut in fiecare zi mancarica de pranz.
Ramoon spune:
Ancutex, daca e ermetic inchis nu cred k are ceva...si eu am mai pastrat mancarea la frigider dar nu mai mult de 24 h...
eu sunt tare necajita k Timi e maraita rau de la dinti...caninul drept se chinuie sa iasa de vreo...2-3 sapt
si azi a plans rau inainte de somnul de la pranz, a adormit cu suspine...si acum seara la baie a fost jale, ea de obicei nu face nazuri la baie chiar ii place, dar acum a fost ok si cand sa o sapunesc a inceput sa planga brusc...m-am speriat nu stiam ce are...pana la urma am spalat-o doar la
si am scos-o...si ce ma ingrijoreaza cel mai tare e k nu a papat lapte DELOC! in schimb a ras 100 ml de ceai, ciudat! ma gandesc k e mult pana dimineata si nu cred k ii tine ala atat...eu acum sper sa fie de la dinti si sa iasa ala o data...
oare e ok sa se culce asa cu stomacelul gol? a papat bine azi in rest dar...nush ce sa fac ma tot gandesc, oare s-o scol mai tarziu poate papa?
nu am avut timp azi de calcu asa k scuze cu colajul, poate maine ma lasa Timi.
va 
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Genie spune:
Ancutex, eu stiu ca daca blenduiesti mancarea trebuie consumata pe loc, sau ma rog, pastrata max o ora asa, la temperatura camerei. in mod normal si eu ii fac Antoniei papa in fiecare zi, cateodata imi adoarme inainte de masa si ii dau dupa ce se scoala. Acuma, nu stiu, faci cum crezi tu.
Martta, sanatate Alexiei si sa ne spui cum se mai simte
In alta ordine de idei, noi ne luptam in continuare cu dermatita/alergia Antoniei. Am scris asa pentru ca nu imi dau seama daca e una sau alta. Intr-o dimineata a baut si ea lapte praf milumil si pana seara ii aparusera pe corp alte bubulite. De a doua zi am incetat sa-i mai dau cerealele Milubrei cu lapte, i-am luat bio fara lapte (nu prea ii plac, dar asta e) si i-am luat lapte Humana HA pentru copii alergici. Laptele ii place foarte tare, l-a acceptat de la inceput(poate pt ca nu e asa aromat ca milumilul). Azi am fost cu ea la laboratorul synevo sa-i recolteze sange pentru a depista daca e alergica la proteina din lapte, a fost tare nasol. Nu i-au gasit vena, a intepat-o de mai multe ori, a plans mititica de rasuna tot cabinetul. Noroc ca am fost cu sotul si a tinut-o el, pe mine m-au dat afara din camera ca era sa mi se faca rau. Rezultatul il vom avea in 2 saptamani. Sper sa fie bine si sa aiba si ea pielea fina si sa nu o mai manance.
Somn usor si vise placute la parinti si piersicute
Ramoon, foarte reusit colajul, multumi ca ti-ai facut timp pentru asta!
Genie si
Antonia
www.dropshots.com/antonia25
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Nu am mai intratde ceva timp, alergam in continuare cu actele, vrem sa ne si mutam am gasit o casa, cu chirie faina nu stim inca daca o sa fie a noastra (fingers crossed) sau nu tre sa depunem actele pt verificari, eu si bebe suntem f obosite ca alergam toata ziua cand cu actele cand cu, casa.
Am intrat sa va zic sa intrati pe maill comun am facut si eu ceva cu, colajul in power point, Ramoon multumim pt efort e super, daca va place si stiti sa il salvati ca poza sau sa il puneti cumva pe net, please do. Cer mii de scuze ca nu stiu numele la toti bebelusii,
,
. E numai o propunere cu doua variante.
tre sa fug is rupta de oboseala, sorry daca nu se intelege mai nimic din mesajul meu. pupici la toata lumea.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
crissa71 spune:
Andreea:multumim...acum faptu-i consumat dr pt.data viitoare e bine de stiut!!Sanatate multa
Muuh:nu am de ce sa te bat!!!Ma enerveaza atat de tare incat as putea sa-ti vorbesc ore-ntregi despre el si despre nemultumirile mele legate de el!Doar stii ca eu te apreciez f.mult!!!Multumim pt.incurajari!Va pupacesc..mai ales pe micutul inotator!!
Martta:multa sanatate...aveti grija de voi!
Anasia:pup sarut cu drag.
Madam:Tine-mi pumnii..sa fie cum vreti voi pana la final!
Ramoon:Ne pare tare rau ca va dor dintisorii...rabdare tie si cat mai putina suferinta pt.bebel!
Larissa.....?
Cristina_ioana??!mai stie cineva ceva de ea?
Dar de Leistra?
NOi...am inceput sa stranutam...acum 5 min ne-am trezit din somn plangand...vedem maine cum o fi...trebuie sa plecam neaparat la botez(la nasi!!)si-l luam si pe Cipic ca alta solutie nu am..o sa stam doar la biserica..si venim repede acasa.
Tineti-ne pumnii sa fie totul bine(cu drumul..e la tg.jiu..cu Cipic picnit..sper sa nu fac o greseala atat de mare ca-l luam cu noi.
VA pupacesc si va doresc o noapte buna.
Sanatate tuturor.
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
ralucaspm spune:
Ancutex cred ca poti sa-i dai si maine.
Mie mi-a spus pediatra ca pot sa-i dau si a doua zi, dar nu mi-a spus daca il pastrez blenduita sau nu.
Cumnata mea ii face pt 2 zile si o pastreaza blenduita.
Deci, eu cred ca e mai bine daca e intreaga, dar si facut crema e ok.
Raluca si
Ioanna
map spune:
Seara buna, scriu si eu pe fuga. Am apucat sa mai citesc si eu cate ceva dupa ce a adormit Robert si am trecut fuguta sa va salutam.
Am vazut ca se discuta de crema de soare pentru copilasi. Robert a avut ceva probleme cu pielea un pic uscata, zice dr ca 60% din copii au asa probleme primavara, si mi-a recomandat dr lui Eucerin de la farmacie. Am fost foarte multumita de acea crema. Am horatat sa cumpar si crema de protectie UV tot din gama Eucerin cu factor de protectie 25. Nu are miros si farmacista mi-a recomandat-o. UItati asa arata. Site-ul este limba germana dar sa vedeti cum arata tubul poate gasiti si voi (is lenesa sa caut unul in engleza acum
).
http://www.eucerin.de/sonnenempfindliche_haut/kinder_intensivschutz.asp
Ramoon pupici multi pentru stradania ta la colaj. Toate piersicutele si toti piersicitii sunt niste dragalasi pe care-ti vine sa-i papi.
Fug la nani. Noapte buna tuturor,
Monica si
Robertel cel istetel
Prima mea drumetie