PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 20
Bysko spune:
Nicolica, ai recunoscut-o pe Busra! Uite un
si o
de la noi!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
Ramoon spune:
Nicolica super ideea! o sa ma ocup maine k acum e prea tarziu si sunt obosita.
va pup si noapte linistita!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
anasia spune:
of, in sfarsit imi merge netul, desi mai greu;
noi avem zile grele pt ca nu stiu ce are Alessia, dar de cateva zile adoarme de la 17.30 pana la 19 si pe urma... pauza pana pe la vreo 24-1 (ea adormea de obicei la 21.30-22) si de la 2-5 dimineata avem planton;in plus se vede ca ii este somn si nu poate adormi si o tine in plans si tipete, ne-a stors pe amandoi de orice urma de energie;am incercat dentinox, panadol, sab, dar nu mai stiu ce sa-i fac;
dariana, propun intalnirea la o pizza la mishi sau in parc la Herastrau(
pe asta il stiu)
amami, multumesc pt reteta;
tweety, 
ramoon, 

elena, nicolica,
piersicutele frumusele!
muuh,Alessia are la ceafa o pata rosie (la fel si finuta mea), dr mi-a pus ca poate va dispare, daca nu, oricum se va acoperi de par;
noi vom pleca a tara,
La multi ani piersicutelor sarbatorite zilele astea
! merg sa trag pe dreapta;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
de Paste
she_wolf spune:
Buna fetelor si multumesc pentru urari!

Sa va mai spun cate ceva despre Radu...i-au aparut si incisivii centrali de sus, s-a ridicat in picioare la patut si pana sa-l mutam pe treapta de jos a si sarit din el, noroc ca in patul lui Cristi, nu in partea cealalta, merge de-a busilea, este foarte curios, vrea sa apuce tot ce vede si sa bage-n gura.
Stam mult pe afara de cand cu caldura, mergem in parc toti trei (eu si piticii), il dau si pe el in leagan de bb si ii place tare mult. Problema este ca vrea sa-l guste
si este destul de complicat sa-l conving sa nu linga lantul sau marginea leaganului, dar asta este.
Papa destul de bine...si nu mai stiu ce sa spun despre el...a, la 8 luni avea 9.300 kg si 76-77 cm.
Cam asta ar fi pe scurt, acum fug la culcare pentru ca este foarte tarziu, dar mai revin. As avea ceva timp de net in timpul saptamanii, dimineata, cat este Cristi la gradinita.
Week-end placut.
Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
mamaluidavid spune:
Neatza fetele!
Super misto colajul,Ramoon 
Nicolica
ca mi-ai recunoscut maimutica.
Fetelor daca tot a iesit asa frumos colajul ce ziceti daca am face tricourile aniversare cu el in loc de poza individuala?
E doar o idee si e OK daca nu va fi aplicata.
Ieri Patricia a reusit sa stea singura,nesustinuta in picioare aprox 5 secunde.
Merge tinuta de manute,e in culmea fericirii;numai in picioare ii place sa stea.
In schimb nu vrea sa spuna nici un cuvant,NIMIC.
Asa or fi copiii mei,mutulici...desi David a spus mama foarte repede uite ca acum e tare in urma cu limbajul.Dar recuperam noi.
De vreo 1 sapt. am schimbat programul de somn al copiilor si e atat de bine 
Am renuntat la somnul de amiaza al lui David,dormea cate 3 ore, se trezea tarziu,pe la 5-6 PM si era fresh pana la 11 ,mai repede nu il puteam culca
Patricia la aceeasi ora dormea.
Acum ca a crescut Patricia mare si sta singura in picioare in vana tinandu-se de peretele cazii,le pot face baie singura la amandoi,nu mai trebuie sa il astept pe Masaaki sa vina de la job.
Si uite ca de 1 sapt copiii mei la ora 9 PM cel tarziu dorm amandoi.
Cam atat despre noi.
Stefania,Patricia si David
maryion spune:

10 lunisoare
Luca Alexandru, baietelul lui Cristina-Ioana
9 lunisoare
Tudor, baietelul lui katm13
8 lunisoare
Arianna Raisa, fetita lui mada_mxm
Agatha, fetita lui myrrha
Stefan Eduard, baietelul lui mamidestefan

LA MULTI ANI! Oanaalex

VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Ramoon spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR SAPTAMANII
k am cam uitat ![]()

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
crissa71 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si de maine ca s-ar putea sa fim plecati la botez!!!!

Inca nu stiu ce sa fac ca Cipic "cica" are rosu-n gat(are si niste fistule pe amigdale)..ne-a prescris amoxiciclina la 6 ore 2,5ml trei zile!!!In rest..nimic..n-a facut febra...a stranutat un pic...si inghitea greu(strangea din ochi cand inghitea..ca de-asta am chemat doctorita!).
Asa..si mi-a facut morala ca nu-i dau zeama in care fierbe carnea!!!Ca e cea mai hranitoare!!Voi ce ziceti?Cum faceti?!!!
Sunt tare suparata ca e prima oara cand ii dau antibiotic...!N-as fi vrut..dar asta e..
Il dor si urechiusele daca apas pe-acolo!!!
Miruna:socrul meu are 80de ani!!pot sa-l las pe Cipic cu el asa..10 min..30min.maximum!!Si asta doar daca sta in premergator...sau in carut!!!Deci.....Pupici.
Ne auzim mai tarziu.
Sa aveti o zi buna!!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
ralucaspm spune:
Ramoon, multumim si noi pt colaj
E f frumos.
Nicolica, Ioanna e pe coloana 1, linia 4, chiar deasupra lui Robert. Are o palarioara alba.
Raluca si
Ioanna
crissa71 spune:
MAi fetelor..revin..sunt tare suparata!!!
Ca m-am luat dupa asta sa-i dau antibiotic!!!
DAca e ceva viral si ii dau antibiotic degeaba!!!!
Eu care faceam morala la prieteni ..ca fara exudat sa nu-i dea nimeni antibiotic la copil!!!!Mi se parea o crima!!!
Of..doamne...dar e si weekend..unde-i faceam eu exudat...avem si botezul asta...!!!
M-am grabit sau nu!!!????N-a facut febra..si de-asta ma gandesc ca poate m-am grabit..desi il durea v-am zis cand inghitea si pe la urechiuse!!!
Poate-i stric flora stomacala degeaba..si sa fie si virala treaba si n-am facut nimic....apoi pana pot sa-i fac exudat..trebuie sa treaca 7 zile....si ce fac pana atunci!!?
In fine..faptu-i consumat..am inceput sa-i dau..ii dau 3 zile...si gata!!
Ce ma oftic!!!
Voi ce ziceti?
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1