PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
Bysko spune:
Foarte frumos colajul!
Saru' mana Ramoon!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
nicolica spune:
Ramoon, intr-adevar foarte reusit colajul, dar cred ca lipseste iubita lui Philip, Daria lui lucians. Era o poza cu moatze colorate!
Muuh, ai dreptate. Trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu pentru ce avem....ca uneori se poate si mai rau. Cand esti bolnav, ai doar o singura dorinta, sa te insanatosesti cat mai repede. Exact asta le dorim tuturor aflati intr-o astfel de stare de neliniste si multa, multa rabdare...totul va fi bine!
dulce lui Alexei
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
Ramoon spune:
mii de scuze Lucians si multi
Dariei!
uite k sa ma iertati i-am pus unul langa altulwww.dropshots.com/photos/219594/20070420/103557.jpg" target="_blank"> uite

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
nicolica spune:
ramoon, esti tare draguta. Apreciez mult daruirea si timpul depus
Timeei ca te-a lasat la computer asa mult timp, sa ne bucuri cu acest colaj. Felicitari!
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie
doniro spune:
Buna seara, mamici!
Ramoon, reusit colajul, dar nici nu avea cum sa fie altfel cu asa piersicutze. Oricum, la cata treaba are o mamica in general, e de apreciat ca iti gasesti timp si pt asa ceva. 

Eu sunt fresh, am dormit cu fata mea de la 16 la 20.30, asa ca bantui pe net la greu.
Fetelor, ma gandeam acum cand am scris mesajul asta si am zis "buna seara, mamici" cum ar fi sa avem printre noi si tatici
. Imi aduc aminte ca atunci cand m-am inregistrat pe forum, ma gandeam daca or fi sau nu. Chiar ma uitam curioasa la nick-uri. Imi si imaginam cum sta un tatic in fata calculatorului, pe forum cu noi, si se intereseaza de toate cele ref bebe
. Mai greu...
Ref bronz, eu nu ii dau deocamdata cu nimic Dariei pt ca vad ca nu i s-a uscat pielea, desi e bronzata pe manutele alea grase si pe fatza. Zici ca e tiganca, dar nici eu nici ta-su' nu suntem mai albi.
Noi avem un week-end plin, maine la nunta, duminica la botez. Noroc cu mama care vine sa stea cu Daria. O sa fac poze sa va arat cum ne-am distrat. Sa aveti o noapte fara treziri! 
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Lushk spune:
Ramoon
fata pentru rabdare...am trimis o poza mai ok chiar daca e un pic mai veche...
Merci inca o data 

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE
zis "Electric Baby"
Lushk spune:
Ramoon
fata pentru rabdare...am trimis o poza mai ok chiar daca e un pic mai veche...
Merci inca o data 

zis "Electric Baby"
Lushk spune:
Scuze pentru repetare...mi-a dat eroare prima data 
zis "Electric Baby"
nicolica spune:
Ramoon, www.dropshots.com/day.php?userid=242555&cdate=20070420&ctime=123036" target="_blank">uite am incercat sa scriu cateva nume pe pozele din colaj. Nu le recunosc pe celelalte piersicute...sa-mi fie rusine si-mi cer scuze mamicutelor!
Colajul se poate deschide cu Paint(click dreapta pe maus). Apesi pe icon "A", se deschid la stanga doua icoane, o folosesti pe a doua,selectezi dedesupt culoarea cu care vrei sa scri si pe fiecare poza poti scrie numele.
Incearca sa completezi restul, daca mai ai timp si chef, dar mai ales daca vor si celelalte mamici.
Piersicoiul Philip
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie