PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata!

Bysko, Consi, multumim pentru raspuns referitor semne de nastere.
Philip s-a nascut normal si a avut pe ceafa cateva puncte rosii timp de 4 luni. Acum nu se mai vede nimic.

Muuh, iti multumesc si eu pentru info. L-am vazut pe Alexei si imi place optimismul tau, desi ma gandesc ca undeva in interiorul tau grija e permanenta

Philip e si el bronzat ca "tractoristii" pe maini si fata. Inca nu l-am dat cu nici o crema, dar si mie mi s-a recomandat Bubchen, pe care o fososeste muuh.

Va pup

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Buna dimineata!

Sunt fresh azi, am avut o noapte minunata, Robert s-a trezit la 5.30 sa manance si apoi am mai dormit pana la 9.30 amandoi. Va doresc la toate nopti asa odihnitoare.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Offf topic..am nevoie de un sfat juridic..daca ma poate ajuta cineva!!!
Ce inseamna contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere?Ce presupune asta?Ca trebuie intretinuta persoana sau ca n-ai voie sa-l dai afara din casa cat traieste?Stie cineva?
Help.....

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Intre timp am gasit ceva pe internet....ca trebuie sa-l intretii!~!!

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Miruna, pata lui Alexei e micuta tare...si poate prin laser dispare. (desi tu ai zis ca la investigatii au zis ca nu). Vriam sa intreb..stiu ca tu ii dadeai lui Alexei preventiv oscilococcinum ...as vrea sa ii dau si eu Alexiei ca plecam azi la munte si mi-e frica sa nu raceasca mai ales ca intentionam sa stam mai mult pe afara. Cat se da si cum?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Larisa problema la Alexei nu e neaparat estetica, pt ca intr-adevar pata nu e mare dar problema e ca sub acea pata este o formatiune mai mare bine vascularizata care trebuie atent monitorizata. Daca te uiti atent la poza trimisa de Miruna se vede ca e umflat intr-o parte dar pana ii va veni vremea de insuratoare o sa ii treaca. Si daca nu la cat de frumos e el tot il vor place fetele.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Salutare!
Cred ca totusi Maria nu are hemangiom ci ciupitura berzei. M-am grabit eu cu concluziile cand v-am auzit pe voi vorbind de asta.
Legat de crema, eu am luat de la bioderma, crema de fata cu protectie maxima +50% (nu mai au voie de scrie 100% desi pana acum asa aparea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

iulenca, am inteles foarte bine despre ce este vorba mai ales ca Miruna a precizat ca il vede un medic cradiolog si nu dermatolog. Asta am vrut eu sa scriu in mesaj poate si pentru ca sunt sigura ca Miruna ca mamica responsabila ce este ( eu una o apreciez foarte mult pentru grija cu care trateaza tot ce tine de pui) va avea grija de problema "invizibila" si totul va fi tinut sub control. Eu personal dupa fotografiile ce le-am vazut in alte cazuri ( pozele puse de fete) m-am bucurat ca Alexei are o pata atat de mica. Nu m-am gandit atat de departe cu insuratoarea...mai ales ca la un barbat aspectul fizic conteaza mult mai putin..altele sunt criteriile.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa nu poti lasa copilul chiar cu socrul? Intreb doar sa nu ma omori.
Katik eu am luat de la Baby Expo crema dar produsele se gasesc la Sensiblu. www.bubchen.ro - au sediul undeva prin Satu Mare deci trebuie sa distribuie si la Timisoara.
nicolica cum sa iti spun intr-un fel ii multumesc lui Dumnezeu ca are ceva care intr-un fel sau altul se trateaza. Intotdeauna cand ma ia frica imi spun ca Doamne fereste putea fi mult mai rau de atat.
larissa pata de pe exterior nu ma deranjeaza. Pot spune ca aia a inceput, ca orice hemangiom cuminte si obisnuit, sa se retraga de pe la sase luni. Ce este sub piele e important dar cu o monitorizare corecta trecem si peste asta. Osciloccocinum ii dadeam 1/4 tub odata pe saptamana topit in apa si dat inainte de masa cu 15 minute.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

salut fetele!
dar ce e cu voi? cam slaba miscarea...sau sunteti si voi pe afara? am stat si noi vreo 3 ore k a fost super vremea...Timi face nani si eu sunt cam franta acum...
am primit mailurile voastre si uitati
www.dropshots.com/photos/219594/20070420/094148.jpg" target="_blank"> colajul
Lushk, nu ai o poza profil cu Mihaitza? eu am tait-o un pic k era prea departe si se vedea prea mic acolo...daca iti place cum e asa, ramane asa, daca nu trimite alta poza.

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput