PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
Consi spune:

10 luni
ALEXANDRU COSMIN
9 luni
ALEXANDRU ANDREI
SASHA
EDWARD
8 luni
CAMELIA NICOLE
DARIA

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Consi spune:

SHE_WOLF

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
SARILLA spune:
'neata!
Bineinteles..pentru a mia oara..ca iar am scris un pomelnic si uitasem sa ma loghez,asa ca mi s-a sters tot...
Dar...reiau..sau cel putin incerc..
Vroiam sa zic despre piersicutzele voastre,ca m-am uitat pe poze/filmulete si sunt taaare frumusele...(Larissa-ce a crescut minunea ta..si ce dulce e,cum se plimba ea de colo-colo
...si Nicolica...frumos leaganul,dar si posesorul lui...un dulcel...)
Si pe mine ma seaca povestea cu Base,nu-mi vine sa cred ca s-a ajuns la asa ceva...![]()
Hai ca ma mai uit la ce ati scris sa vad ce mai trebuia sa zic...
A!Noi tot raciti suntem,si muciosi...![]()
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
POZE 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME 
dariana spune:
muuh, si eu am o pata din aia rosie ca a lui Alexei pe spate, nu e in relief si nu m-a deranjat niciodata.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
katik spune:
LA MULTI ANI !!! sarbatoritzilor de astazi!!!!(pierscicutze si mamici de piersicutze)
multumim mult pt. urarile de ieri, sa traiasca si sa infloreasca toate piersicutzele!
miruna, multumesc mult de info!nu eram eu tare agitata in privinta hemangioamelor, am avut trei ani in care m-am tot informat, dar acum m-ai convins intru totul. la noi a inceput sa se retraga frumos, asta la 3 ani si 8 luni. la robi nu se vede nimik.
sarilla, mutla sanatate lui razvi, sa treca mucii cei rai!!!
fetelor, si robi s-a bronzat frumos dar i s-a uscat un pic pielea. am cautat si eu ceva crema sau lotiune dar n-am gasit, mi s-a spus ca inca nu-i sezonul
. daca aflati careva ceva, da-ti va rog o strigare si pe aici ca sa stim ce facem
.
cit despre raceli, si noi cu batista la greu, cu marimer. eu nu-i pun nici un fel de picaturi in nas, doar noaptea karvol pe batista daca e nevoie si pulmex pe piept si pe spate, tot daca e nevoie. in rest, iesim afara la greu, chiar daca tusim destul de tare. bem siropele si gata, si multe sucuri de citrice.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
Muuh spune:
katik ma bucur ca ti-am fost de ajutor.
Eu il dau pe Alexei cu crema de protectie solara Bubchen factor 30. La vara cand il duc la mare intentionez sa il dau cu crema, sa ii pun palarie si haine pe el a da si ochelari de soare. Eu una regret ca la noi nu se gasesc haine speciale pentru copii care ofera protectia impotriva soarelui de pana la 90%.
Si inca ceva am fost ieri la control la pediatru si groaza mea s-a uitat si la putza (nu l-a tras de ea ca il pleseneam). A zis asa: nu e decalotat dar vad ca a inceput sa se decaloteze singur ceea ce e bine. Faceti in continuare ca si pana acum, adica nimic.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
crissa71 spune:
Mai fetelor ieri nu am mai apucat sa mai intru asa ca multumesc mult de tot Anasiei si lui Muuh pt. info si explicatii!!!Sarumana
Si azi vad ca-mi merge f.prost internetul!!!
In fine...va pup pe toate ..am de citit din urma si de vazut poze...
Muuh:excelenta ideea cu vinerea!!!O fur si eu!!!Ca si la noi e jale cu meniurile...!
Oricum nu i-am bagat ficat...nu prea gasesc iaurt...astia pe aici sunt niste cretini...asa ca o sa-i dau peste de saptamana viitoare...
Nici ou n-am mancat saptamana asta ca n-am mai avut de casa..si n-am riscat..si uite ca nu mai apuc sa merg in oras sa cumpar..si tot asa..
Trec zilele...si noptile...(al meu inca se trezeste de mai multe ori pe noapte nu stiu de ce...asa ca sunt zombi dimineata..!)
Si nu mai am timp de nimic....si eu sunt f.f. nervoasa in ultima vreme...(stau si cu socru-meu care-mi face un car de draci.....imi vine sa-l ucid cateodata!!!)si asta fara gluma....

Mi-ar trebui un respiro..dar n-am cum sa mi-l fac....
etc..etc..
Si
LA multi sarbatoritilor de azi!!!!

Tot ce va doriti sa se-nplineasca!!
Va pupacesc ..ne auzim mai tarziu!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
katik spune:
quote:
Originally posted by Muuh
katik ma bucur ca ti-am fost de ajutor.
Eu il dau pe Alexei cu crema de protectie solara Bubchen factor 30. La vara cand il duc la mare intentionez sa il dau cu crema, sa ii pun palarie si haine pe el a da si ochelari de soare. Eu una regret ca la noi nu se gasesc haine speciale pentru copii care ofera protectia impotriva soarelui de pana la 90%.
Si inca ceva am fost ieri la control la pediatru si groaza mea s-a uitat si la putza (nu l-a tras de ea ca il pleseneam). A zis asa: nu e decalotat dar vad ca a inceput sa se decaloteze singur ceea ce e bine. Faceti in continuare ca si pana acum, adica nimic.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
de unde ai luat crema cu pricina? sa ma astern si eu pe cautat
cit despre decalotare, noi tot asa: cite un pic, cite un pic. a inceput dar nu e complet, de ajutat doar asa un pic dupa baitza, dar nu fortzat. mai e vreme...
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
crissa71 spune:
Era un "m" pe undeva in loc de "n"..dar intelegeti voi!!
PUpici.
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1