PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Uite aici adresa lui Ramoon: rami_oancea@yahoo.com ! Am cautat-o si eu in urma cu 2 capitole, dar acum am bagat-o in address book.

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Ramoon, Muuh si Maria mea are un hemangiom la ceafa dar pediatra noastra ne-a zis sa stam linistiti ca va trece de la sine pana la 3 sau 5 ani. Totusi ar trebui sa ma ingrijorez? Sa facem niste investigatii suplimentare?

Mergi la inceput

Intre timp am mai citit mesajele voastre, m-am uitat pe link-urile de la Bysko si m-am linistit in legatura cu hemangioamele.

Mergi la inceput

Ramoon ti-am trimis si eu poza direct pe adresa ta. Bysko multumesc de adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by lucians

quote:
Originally posted by doniro

Buna, mamici! Am si eu 2 intrebari pt voi:
Pt mamicile care au dat ciorbita la bebei, cum procedati voi, ca sunt un pic in ceata. Eu i-am facut Dariei azi ciorba de pui. Am facut-o ca pt noi, doar ca nu am pus Delikat si am pus putina sare doar. Apoi i-am scos legumele si carnita, i le-am blenduit si am amestecat cu zeama. O fi bine? Cam curge pe langa, dar e zeama, de...
Si a doua intrebare: cand ati avut (daca ati avut) bebei muciosi, cam in cat timp a trecut faza, ca nu reusesc sa o scap pe Daria de niste "meduze" care nu o lasa sa respire. Ii tot pun Vibrocil si scot apoi cu Batista Bebelusului, dar imediat dupa, tot asa e...
Va pup. Astept raspunsuri daca puteti.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

Doniro,e ok cum ai procedat cu supa.Data viitoare pune-i mai multa carnita cat sa nu mai curga.Sau la alegere,legume...

In ceea ce privesc mucisorii,io stiu ca intai se pune ser, marimer sau sterimar,dupa care aspiri...si-n final ii pui picaturile de nas(vibrocil,etc)

sanatate

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mersi mult de raspuns!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

10 lunisoare

Alexandru Cosmin, baietelul lui Miti2004

9 lunisoare

Alexandru Andrei

Sasha, baietelul lui Scotty

Edward, baietelul lui Maslinutza01

8 lunisoare

Camelia - Nicole, fetita lui mamanati

Daria, fetita lui mamadariei

LA MULTI ANI! She_Wolf

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Bysko, referitor la cele doua semne de nastere, "ciupitura berzei" si "sarutul ingerilor" mi s-a explicat ca apar din cauze hormonale (hormonii nostri) din timpul sarcinii. Nu cred ca au legatura cu nasterea. Eu am nascut prin cezariana, asa ca Luc al meu nu s-a chinuit prea tare sa iasa.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ancutex nu ai de ce sa iti faci griji. Vor disparea cel mai probabil pana la 5 ani daca nu chiar mult mai devreme.
Consi sarutul si ciupitura nu au legatura cu hemangioamele.
Uitati cum arata la Alexei si imaginati-va ca sub aceea pata rosie este o galma de vase care se intinde de la barbie pana in ureche.
lucians, anasia, iulia pot sa va zica cum se vede distinct ca e ceva acolo. Si daca eu nu imi fac griji va rog sa nu va faceti nici voi. La mine pediatra a vazut imediat si asta cand era nou nascut imposibil ca ale voastre sa nu fi remarcat 9 luni.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

'neata fetele!
am primit mailurile voatre, o sa ma ocup mai tarziu de colaj k tre sa plec sa-i iau lui Timi premergator...
eu cu hemangioamele m-am linistit, nu e asa rau...
in leg cu crema pt bebe: nashul nostru lucreaza la nivea si tocmai mi-a a adus sapt trecuta 2 creme pt bebe cu protectie solara, imi zicea k inca nu au aparut pe piata, abia sapt asta se face lansarea...una din ele e lapte si cealalta e crema si s-o dau pe maini si fata cand ies afara, dar ma enerveaza k ramane albicioasa de la crema aia zici k o dau cu var....
hai va

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Muuh stiu ca nu au legatura. Dar daca tot au scris fetele de semnele din nastere, am zis sa ma bag si eu in seama.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput