PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

A...am uitat sa va spun..am o vecina care e si asistenta pe deasupra..si care vine la Cipic al meu si sta bot in bot cu el...ii pupa mainile..ii pupa fata!!!Nu stiu cum sa mai fug de ea!!!!dar vine dupa mine....!!
Pana la urma o sa-i zic ca ma dispera!!Am tot repezit-o sa nu-l mai ia in brate...sa-l nu-l agite ca tocmai a mancat..
In fine..sunt turbo azi!!
AV pip

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Lucians la voi nu bate vantul, ca aici la noi zici ca e film de groaza, e frumos si odata se isca un vant de te ia pe sus si era sa imi rupa si florile de la fereastra de fapt s-ar putea sa le fii rupt da' nu pot sa ma uit acum la ele ca doarme bebe.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

A batut cam toata sapt vantul...si la noi...nasol,dar de luni se anunta vreme faina

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramoon

off ce nasol, hai k a lui Timi nu e asa...m-am mai linistit! nu e in relief, e doar o pata rosie...
am facut colajul cu piersicile amestecate www.dropshots.com/photos/219594/20070419/021348.jpg" target="_blank">uitati
va pup, merg la carrefour sa vad de premergator, daca-s toanta

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Cred ca-i tardiv scris mesajul meu,dar cum a spus si Muuh,mergi la Miniblue c-au premergatoare la preturi mici.Io tot de-acolo am luat...da...si era un model la doar 70RON.

Colajul e "jos palaria"!Il iubesc...

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

pai am luat ieri premergator fainut cu 90 ron www.dropshots.com/photos/219594/20070420/123927.jpg" target="_blank"> uite...dar in Bv cred ca nici nu e miniblu , parca eu nu ma vazut si pe site au numai adrese din Buc. oricum mersi mult!

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lushk

quote:
Originally posted by Bysko

Si Busra a inceput sa se bronzeze, dar nu ii iau crema ca nu am incredere.Plus ca daca incep de acum cu creme nu stiu cum o sa arate tenul ei la 20 de ani.Parerea mea!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Ok, de acord cu tine...da` chiar e nevoie la Mihaitza ca incepe sa se scorojeasca pelea pe obraji si nu-l pot lasa asa...si se pare ca are pigmentul ca al meu adik se bronzeaza f f repede si se innegreste...si suntem abia in aprilie...pana la toamnaaaaaaaaa...de-aia zic ca totusi ar trebui protejata un pic pielea lor...
Zic si eu ...nu dati

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE zis "Electric Baby"

Io as alege crema sau unguent de galbenele,nu are fotoprotectie,in schimb ii hidrateaza pielea si n-o lasa sa se arda...poti incerca

8-9 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

quote:

salut fetele!
dar ce e cu voi? cam slaba miscarea...sau sunteti si voi pe afara? am stat si noi vreo 3 ore k a fost super vremea...Timi face nani si eu sunt cam franta acum...
am primit mailurile voastre si uitati
www.dropshots.com/photos/219594/20070420/094148.jpg" target="_blank"> colajul

Ramona si Timeea (04.08)

Dar unde-ai trimis-o pe fata mea? Dupa alte piersicutze...? Caci nu mai o vad in livada noastra...

Si pt ca mi se pare cam nepotrivita,am sa-ncerc sa-ti gasesc o alta mai apropiata...cred ca nu-i suparare

8-9 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicolica

Ramoon, intr-adevar foarte reusit colajul, dar cred ca lipseste iubita lui Philip, Daria lui lucians. Era o poza cu moatze colorate!

http://fotocenter.aol.de/galleries/nicoletaionescu[navy][size=3][font=Arial Black][size=2]Piersicoiul Philip

Ma uimesti pe zi ce trece! Ce spirit de obs ai! Pt asta va pupacim si va iubim mult.Am trimis si io remarca asta,dar nu ajunsesem la mesajul tau.

8-9 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

quote:

mii de scuze Lucians si multi Dariei!
uite k sa ma iertati i-am pus unul langa altulwww.dropshots.com/photos/219594/20070420/103557.jpg" target="_blank"> uite

Ramona si Timeea (04.08)

Pt ca n-am avut ceva de scris la-ndemana,am ales sa le raspund fetelor cu reply...no problem pt incident...si multi de la noi pt voi.Ce cald si bine e langa piersicoiul Dariei!

8-9 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

quote:

pai am luat ieri premergator fainut cu 90 ron www.dropshots.com/photos/219594/20070420/123927.jpg" target="_blank"> uite...dar in Bv cred ca nici nu e miniblu , parca eu nu ma vazut si pe site au numai adrese din Buc. oricum mersi mult!

Ramona si Timeea (04.08)

Bv!E mai haios c-al nostru! Sa-l foloseasca cu mult drag!

8-9 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Noi am ajuns aseara cu Alexia la camera de garda. A facut 39,9...fara niciun alt simptom. Dupa-amiaza am fost prin Gradina Botanica, unde a dormit putin, ne-am intors si a mancat tot iaurtul. Pana sa arunc eu cutia de iaurt, a si adormit in scaunul de masa. Am mutat-o in patutul ei. Dupa 30 min. s-a trezit si radea cu gura pana la urechi de prostioarele pe care le facea Vladut. Cand i-am atins caputul, am simtit ca mi se taie respiratia. Fruntea era f. fierbinte, mainile reci...iar pe ea nu o deranja situatia. Pediatrul care o consulta, de obicei, nu era in Buc. Pediatrul de rezerva lucreaza la Elias si era azi de garda. Desi ambii ne-au zis sa mergem la spital numai daca se inrautateste situatia, eu una m-am panicat de teama sa nu faca si convulsii si am preferat sa plecam de urgenta. Acum...ce sa zic? Copil de 8 luni cu febra de 40 de grade! I-au facut imediat gentamicina +diclofenac injectabil.Uklterior i s-a recoltat exudat si sange pt hemograma, iar maine ducem probe pt sumar de urina si copro. Ca in Romania. Acum, ca nu mai face febra, parca am asa o strangere de inima. Am comis-o si cu Alexia! Ii dau antibiotic pt primul rosu in gat! Si aveam in casa si diazepam cu desitin...numai ca n-am avut incredere in mine ca i l-as putea administra corect!
...ca de obicei, sunt in urma cu cititul!
Fac precizarea asta pt ca n-as vrea sa intelegeti ca raman indiferenta la problemele voastre. Diseara am sa intreb dr. ce facem daca ii inteapa albina(cred ca Nicolica a ridicat problema). Pt copilasi mai mari stiu ca se foloseste Fenistil gel, dar pt sugari trebuie sa ma interesez!

Mergi la inceput