***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

assa mersic, i-am gasit

PS: uf, n-a venit comanda din 11, m-am obisnuit sa vina in 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu am o comanda tot din 11, felicia! Nici la mine nu a ajuns...inca! Pe mine, la ultima comanda, din 3, m-au sunat de la posta sa-mi spuna ca avenit chiar in dimineata aia... Imprieteniti-va si voi cu tantile alea de la posta...o "pila" nu strica niciodata.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro
Imprieteniti-va si voi cu tantile alea de la posta...o "pila" nu strica niciodata.

"Imprieteniti-va"...adica i-ai dat o cafea,o ciocolata,ceva?Sau doar i-ai zambit frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hi,

Probably the parcel has got lost, we are going to investigate. I am afraid we could not ship anymore in your country in future because they are so such lost parcels ! Do you want a new sending ?

Asta e raspunsul referitor la comanda din 15 martie.
La cea din 21 mi-a zis sa astept pana la sfarsitul lunii ca ii trebuie 4 saptamani. I-am raspuns si eu ca au trecut deja 4 saptamani, pana la sfarsitul lunii se fac 6.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetele!

intru si eu diseara sa bag poze cu setul de ceramica 3 boluri vrezi pentru sosuri pe care l-am primit cadou la o comanda si vad ca nimeni nu l-a mai luat si e frumos tare

astept o comanda data pe 7.04, 10.04(2comenzi),13.04,16.04,17..18.19 nici nu mai stiu ca la astea n-am mai primit mail de confirmare

INGRID

Mergi la inceput

Iar incep cu amenintarie???

NU le-am dus mei, cafea, doar le-am povestit de LR, ce preturi bune au, le-am lasat catalogul sa-l studieze...cand am avut 1-2 produse intr-un plic l-am desfacut si le-am aratat produsele (de ex camasile de 3.25 euro- si ai zis...vaaaai, ce frumoase sunt...) Chestii de-astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmona spune:

Buna ziua tuturor redutistelor "demodate"! Multumesc Giliolei pentru lamuriri. Astept inca coletul comandat pe 6 aprilie. O sa intru sa va spun ce si cum dupa ce il primesc, desi ma indoiesc ca o sa mai gasesc produsele pe site. Va doresc toate cele bune!

Mergi la inceput

A fost cineva la cinema sa vada Happy Feet? Filmul cu pinguinul dansator? L-as duce pe Matei sa-l vada dar mi-e teama ca nu e dublat in romana si tb sa stau sa-i citesc eu tot filmul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

quote:
Originally posted by claujro

A fost cineva la cinema sa vada Happy Feet? Filmul cu pinguinul dansator? L-as duce pe Matei sa-l vada dar mi-e teama ca nu e dublat in romana si tb sa stau sa-i citesc eu tot filmul...

da, am fost noi la film, acum 5 luni...nu este dublat in romana...i-am citit si eu fetei mele, dar nu tot timpul, caci e un muzical, de fapt, se canta destul de mult si acolo nu era nevoie de traducere...la inceput, Carolina mea care are acum 5 ani mi-a spus ca se plictiseste, in final insa a acaparat-o filmul si mi-a spus ca mai vrea sa mearga la cinema (era prima experienta de acest gen!)...insa nu eram deloc singura mamica ce citea, erau destule :)...

Mergi la inceput

Multumesc!!!! Am vazut si reclama la Shrek 4, numai ca mai e ceva pana vine in cinematografele noastre...acela e dublat in romana. De-abia astept.

Mergi la inceput