***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

am venit de afara findca sufla vantul ,ma doare deja capu si mi-au inghetat urechile si mainile.

eu nu mai primesc mail de confirmare ,si parca nu-mi place asa ,dar comanda de ieri imi arare in suivi "a domicile".

mai am doua com din 10,13 (04 ).
pe cea din 10 o astept zilele astea, la mine ajung mai greu.

uf ce pacat ca nu am aparat foto,pitica mea a adormit pe covor,iam facut poza doar cu telefonul ,eu tastam aci de zor nu stiam de ce e liniste .e mortala

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Bey, dar ai obosit-o rau de tot!!!! Si Mara dormea pe covor, o gaseam dimineata cazuta din pat dormind in miljocul camerei cu capul pe cate un ursulet de plus..era adorabila!

Pe mine ma irita rau amenintarile astea de suspendare a trimiterilor in ro.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ce porcarie cu amenintarea cu sistarea livrarilor!Ce-ar fi sa le scriem ca prietenii lor de la Kiabi se pregatesc sa inceapa sa livreze in RO?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Lasa-i mai in pace... Fac ce vor pana la urma! Eu nu ma caciulesc la nimeni! Imi fac abonament pe tren la o adica si ma duc la Focsani pt haine, la Ramnicu Sarat pt pantofi si la Panciu pt Zarra

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eiii sa ma mai lase cu sistarea livrarilor...tot atata ne ameninta....eu nu stiu cum isi permit sa vorbeasca asa cu clientii
la urma urmei daca chiar se discuta la ei la nivel de conducere sa nu mai livreze ne pot anunta civilizat printr-un mail si gata...dar nu o angajata de-a lor sa dea unui client pe mail asa ceva

edit: clau ce zara la panciu??ca n-am auzit

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ia sa trimitem un mail catre LR (poate nu ajunge la Sabine) si sa le zicem ca am auzit ca se sisteaza livrarile, oare ce-or zice?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Lasa Feli, nu fortza norocu'. Daca ei nici macar nu au de gand asa ceva (or fi elucubratiile Sabinei) si le dam idei.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aghata spune:

am si eu o intrebare pentru fetele cu ceva franceza "la purtator". Ce inseamna DRAP HOUSSE si HOUSSE DE COUETTE? Ma intereseaza o garnitura completa de pat si nu vreau sa iau 2 cearceafuri de pat si niciunul de pilota

multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

buna fetelor,

ma mai primiti si pe mine? am absentat ceva vreme ca am avut o perioada tare idioata la servici dar am tot citit ce ati scris.

Am vazut ca s-au animat ceva spiritele ieri pe aici. Misto a fost ca eu am citit abia noaptea pe la 2, cand doamna cu tendintele deja isi stersese mesajele. A trebuit sa citesc aceleasi pagini de cateva ori ca nu pricepeam de unde dadeati voi quote

La mine activitatea e slabuta din lipsa de finante, astept o comanda maricica din 13 aprilie si cam atat.

Mada imi dai si mie parola pt pozici? adresa de mail e odeta83@yahoo.com si promit sa contribui si eu in we ca acum ma pregatesc sa o tai la Sinaia.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am culcat si eu mandra, ma duc sa pap ceva si intru sa vad daca am omis pe cineva cu parola si userul la contul comun. I'll be back

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput