***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Madau, trimite-mi te rog parola pe mafteid@yahoo.com . Multumesc.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Fetele help cum vad ce am pus cu "ajouter a mes preferences"? Sunt si nu ma descurc deloc. Unde gasesc eu ce-am pus acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cine a pus poza cu gentile rosii va rog multa mai puneti-o odata...ca proasta de mine a vrut sa stearga o poza a Mirunei care era de 2 ori si am sters-o pe aia . SCuzeeeeeeee

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by assa

Fetele help cum vad ce am pus cu "ajouter a mes preferences"? Sunt si nu ma descurc deloc. Unde gasesc eu ce-am pus acolo?

intri la mon espace client si acolo ai mes produit prefere...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

mai,de cand am venit la birou citesc ce s-a scris aseara pe aici..ce distractie am pierdut!..Bine ca macar a plecat..cu tot cu tendintele ei..
Mai,adidasii aia i-am bagat si eu in cont ptr.tot biroul(cam 4 perechi)..acum de unde produc niste bani??????poate imi deschid magazin de haine int endinte si fac rost de bani sa-mi cumpar apoi haine iesite din tendinte
Pupici..ne mai auzim

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Neata fete zapacite ! mi-ati mai inviorat ziua, ca era cam pleostita....a facut David ieri vaccinul de 1 an si e tare marait si cu febra...of
Vreau sa fac si io o comanda pt niste amici, cadouri pt un baietel de 3 ani, dar nu merge ce as vrea si io sa mai iau cu ce vor ei si coduri....am observat ca la a 5-a incercare de cod sterg cosul...perseverez !

Trimiteti-mi si mie parola pe mess ! Merci

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by assa

intri la mon espace client si acolo ai mes produit prefere...

merciiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cu placere!

Am facut acum rezervarile on-line la hotel in Budapesta si nu m-am bagat si pe mine in ecuatie. Las sa se duca el cu bussines si mergem alta data in vacanta... Merge cu inca 2 colegi si cred ca era deplasat ca el sa apara cu nevasta...deh....asta e! Altadata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by vlada
.am observat ca la a 5-a incercare de cod sterg cosul...perseverez !

stai bine!mie imi goleste cosul cand bag al doilea cod!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia74

Mai, eu nu inteleg - copiii astia francezi nu poarta ciorapei primavara la fusta sau rochie? Vreau sa iau niste dresuri ptr Ilinca si au disparut cu totul

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

uite aici:
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderSearch&Keyword=collants%20fille
http://www.laredoute.fr/vente-la-paire-de-collants-et-les-guetres-okaou.aspx?productid=324090970&documentid=359506&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1
http://www.laredoute.fr/vente-les-2-paires-de-collants-okaou.aspx?productid=324089888&documentid=359506&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1

Mergi la inceput