***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Mada, te rog vreau sa vad si eu pozele.
Trimite-mi si mie user,parola ce-o fi sa va vad si eu,te rog!
monikka36@yhaoo.com

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

problema mea cu cardu e ca astept sa-mi intre pe el vreo 100 euroi k am cumparat niste chestii pt o amica din cluj shi i le-am trimis cu plata ramburs pe card.
comanda aia de care tot ma vaiet eu era de vreo 30 euroi, asa ca daca o mai dau odata au de unde sa-mi traga banii pt amandoua.

pana la urma cred ca o sa mai stau cateva zile sa mai astept...dar mi-e frica sa nu se expire codul de reducere sau sa dispara numerele pe care le vreau eu, de obicei xl dispare primul....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Addya daca vrei punem azi bani pe cardul meu si dau comanda cu livrare la tine. Si io mai vreau sa iau ceva si trebuie sa alimentez cardul azi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

am vazut pozele ,mada ,am mai zis si repet Miruna e o scumpa ,felicitari pt asa copil reusit.

am vazut si faza cu fraza de protest ,parca o si vad pe "experta " azi maine la stiri facand greva foamei in semn de protest.

va pup ,ies afara cu pitica si revin
sunt acuma adidasi draguti si s-au ieftinit!

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by felicia74

quote:
Originally posted by madau

Donsoara AYLLA vad ca a avut treaba aseara...sa-si modifice fiecare mesaj de pe forum cu unul de protest, ia vedeti in urma

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Si nu numai aici, ci peste tot pe DC

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Ce inseamna sa n-ai treaba!Iti poti umple timpul modificand mesaje pe un forum!Cred ca a petrecut o seara extrem de agreabila
In fine,duca-se 1000 de ani,nu cred ca o sa-i simta cineva lipsa.

Revenons a nos moutons :

Cin,am masurat aseara pantalonii aia.In talie au 53 cm (adica circumferinta taliei e 106) si lungimea totala,de la betelie pana la tiv e 113 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mada, pleaseeee da si mie parola pe PM

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Fetili, da mai bagati cate un produs misto sau un cod si p`aci, nu faceti club exclusivist

Eu astept 3 pachete (unu de pe 10, unu de pe 11 si unu de pe 15). Sunt primele mele comenzi... si sper sa n-am probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata fetelor! Mai ce ati suparat-o pe d-na cu tendintele....

Eu am scris aseara mail pentru comanda sotului, din 21, ca la intrebarea pusa pe site inca nu am primit raspuns. Sa vedem ce zice Sabine.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Madau, te rog mult trimite-mi si mie parola ca mor de curiozitate. Promit sa pun si eu poze in we. Merci mult.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Rall nu facem club exclusivist, bineinteles ca vom da aici pe site codurile, eventual zic sa facem si o baza de date mai completa pe cont...cu descrierea fiecarui cod, ce face,e ct..sa putem vedea mai bine, aici pe site n-avem loc.

Daca fetele sunt de acord, putem face pozele publice, si sa postam albumul, pe mine nu ma deranjeaza deloc....bineinteles fara pozele "deochiate" ale Ellei in adidasi si sutien

Croco da-mi mailul tau sa-ti zic parola

Mergi la inceput