Nou stil de viata (138)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Carmen, de ce esti suparata? Ceva te framanta pe tine, nu esti in apele tale... Nu pot sa cred ca te-ai suparat din mai nimic... E ceva...

pe cuvant ca nu ma framanta nimic (o fi sala de vina! )
nu-s suparata.....

Of, astept si eu sa vina timpul cand sotul meu imi va spune acelasi lucru!

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by violeta70
intru si eu un pic sa va zic ce am mancat azi:
- ora 11 - branza cu un ou fiert, un sfert de castravete si doua felii de sunca din piept de pui
- ora 14 - un baton cereale Fitness ( pe care a avut o colega grija sa mi-l cumpere)
- ora 17 - un iaurt (450 g) cu 0% grasime cu un rest de branza care mi-a ramas de la ora 11
- in plus am baut 2 litri de apa cu lamaie + 1 litru de Coca Cola 0(zero), de care pot sa va spun ca nu sunt incantata.

Voi ce parere aveti?

mi se pare putin.
Mai ales sfertul ala de castravete, chiar asa: de ce nu ai mancat un castravete intreg, fie si din ala mare...?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Neatza!

An-k, ok, raman pe lista. Dar ramai si tu!

Dordia, ce sa zic, asa o fi, cum spui tu: va cunoasteti mai bine corpurile!

Mimi, sanatate multa!

InaC, distractie frumoasa la munte!

Meniul:
-cafea
-omleta cu sunca de pui, cascaval si ceapa verde
-linte cu legume (2 portii, la 2 mese)
-putina carne de pui cu salata
-2-3 mere
si o ora jumate la sala

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Meniul de azi nu stiu ce va fi ca sincer nu am inspiratie deloc.Cred ca am sa-l scriu mai pe seara ca am sa mananc ce gasesc.

Anky multumesc de raspuns am sa caut si eu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

quote:
Originally posted by mephala30
Delia, multumesc pentru sfaturi. Am intrebat la sala si mi s-a spus ca pot veni fara nici o problema. Va trebui totusi, sa evit ex. pentru abdomen si aerobicul. Bicicleta si ex. pentru brate si picioare le pot face fara nici o problema.
In schimb, nu am deloc energie dupa ce ies de la sala...nu mai stiu cine spunea ca se simte ft. bine dupa sala, plina de vigoare; eu sunt stoarsa precum lamaia. Abia ma tin pe picioare. E drept, fac si 1 ora jumate/zi.

Cam asa ma simteam si eu. Chiar m-apucau nervii cand ii auzeam pe uni ca nu stiu ce reactii chimice au loc in timpul activitatii care te fac sa te simti happy si fara ciocolata. La mine nu se intampla deloc. Oare nu lucram eu bine sau lucram prea bine?

Eu sint una din cele care afirmau ca uneori se intorc de la sala cu mai multa energie decit cu cita s-au dus.
Trebuie sa mergi citeva luni bune la sala in mod regulat ca sa simti pe pielea ta acele schimbari. Si eu eram o lesinata la inceput, nu numai din cauza febrei musculare, dar ma simteam sfirsita, nu altceva. Cu timpul insa corpul se obisnuieste si ajungi sa ai parte de aceea energie care te face sa nu mai urci 3 scari gifiind, sa nu-ti mai fie greu sa te apleci cind scapi ceva pe jos, etc. Eu ma simt mult mai flexibila de cind fac sport regulat, am o lejeritate in miscari pe care inainte n-o aveam.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

'Neata!
Ieri am reusit sa tin ziua de lapte si banane (4 buc). Si se vede la cantar.

Diana, e foarte probabil sa ai dreptate. Ma gandeam doar ca organismul are nevoie de mai multa energie ca sa functioneze. Si ca dupa ce nu mai vrea sa slabeasca sa nu puna totul la loc. Uite, meniul tau mi se pare mult mai satios.

Meniul de azi:
-3 felii paine prajita + cafea cu fructoza si lapte
-stevie cu ou
-

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

Delia, ahaaaa...ideea e ca nu mai am febra musculara si incepe sa-mi faca placere mersul la sala.
Sunt pe drumul bun!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Dilema:

Daca tin cura de slabire nu mai am energie sa fac sport dar...SLABESC

Daca fac sport mananc mai mult si nu mai slabesc, dar simt ca am mai multa vitalitate si ma misc mai usor.

Deci ce ar trebui sa promoveze acest subiect UN NOU STIL DE VIATA ?

In fond nu se precizeaza ce se intelege print-un nou stil de viata,poate fi si unul mai nesanatos,cum adesea se intampla prin slabirile aste masive in scurt timp.

De aceea cred ca ar fi necesara existenta unui regulament pe prima pagina si un istoric al subiectului.
Am cautat prin arhiva dar nu am gasit inceputul.Banuiesc ca initiatoarea, deci sefa sefelelor este Mephala.

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Dilema:

Daca tin cura de slabire nu mai am energie sa fac sport dar...SLABESC

Daca fac sport mananc mai mult si nu mai slabesc, dar simt ca am mai multa vitalitate si ma misc mai usor.

Deci ce ar trebui sa promoveze acest subiect UN NOU STIL DE VIATA ?

In fond nu se precizeaza ce se intelege print-un nou stil de viata,poate fi si unul mai nesanatos,cum adesea se intampla prin slabirile aste masive in scurt timp.

De aceea cred ca ar fi necesara existenta unui regulament pe prima pagina si un istoric al subiectului.
Am cautat prin arhiva dar nu am gasit inceputul.Banuiesc ca initiatoarea, deci sefa sefelelor este Mephala.

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

Intru si eu pentru meniu:
md:branza mozzarele cu 2 oua ochiuri
p:1 felie mare de Tort pufos si cremos(monti)
c:cred ca fripturica porc si salata de rosii

Va pup si spor la slabit!

Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput