Nou stil de viata (138)
Raspunsuri - Pagina 11
DianaR spune:
Maama, cat s-a scris! Nu mai apuc sa intru de loc...![]()
Bune venit fetelor noi: AddYa, Mercedes, Gusta, Mimi, Sanse. Ada si Nico un si mai special bun venit! Ne inmultim aradencele!
Carmen, de ce esti suparata? Ceva te framanta pe tine, nu esti in apele tale... Nu pot sa cred ca te-ai suparat din mai nimic... E ceva...
Sotul mi-a spus azi ca ajunge cat am slabit... Nici macar sport nu considera ca mai trebuie sa fac... Saracul om zice ca simte oase cand ma strange in brate...
Asa ca azi am mancat o tooooona de cioco... Nu vreau sa ma las pe tanjeala ca n-am facut nimic, asa ca maine salata de fructe scrie pe mine...
O sa vad luni cat am si cat ma simt de grasa, dar cred ca ma voi opri la cat voi avea si voi trece la mentinere. Dar pana luni mai sunt 3 zile si mai ales o zi de nastere la care mergem...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
violeta70 spune:
Buna seara tuturor!
intru si eu un pic sa va zic ce am mancat azi:
- ora 11 - branza cu un ou fiert, un sfert de castravete si doua felii de sunca din piept de pui
- ora 14 - un baton cereale Fitness ( pe care a avut o colega grija sa mi-l cumpere)
- ora 17 - un iaurt (450 g) cu 0% grasime cu un rest de branza care mi-a ramas de la ora 11
- in plus am baut 2 litri de apa cu lamaie + 1 litru de Coca Cola 0(zero), de care pot sa va spun ca nu sunt incantata.
Voi ce parere aveti?
Albastrelele , ce faceti nu iesiti la raport azi, sa spuneti ce ati mancat?
Sor-miooooo, de ce ai pus poza cu mineeeee???? Sora rea ce esti!
Pupici tuturor
si noapte buna.
violeta70 spune:
Mii de scuze Mephala,
Incantata si eu de cunostinta, dar sor-mea nu a avut ce face cu poza mea, decat sa o posteze in albumul vostru.
Pupici
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by violeta70
Buna seara tuturor!
intru si eu un pic sa va zic ce am mancat azi:
- ora 11 - branza cu un ou fiert, un sfert de castravete si doua felii de sunca din piept de pui
- ora 14 - un baton cereale Fitness ( pe care a avut o colega grija sa mi-l cumpere)
- ora 17 - un iaurt (450 g) cu 0% grasime cu un rest de branza care mi-a ramas de la ora 11
- in plus am baut 2 litri de apa cu lamaie + 1 litru de Coca Cola 0(zero), de care pot sa va spun ca nu sunt incantata.
Voi ce parere aveti?
Albastrelele , ce faceti nu iesiti la raport azi, sa spuneti ce ati mancat?
Sor-miooooo, de ce ai pus poza cu mineeeee???? Sora rea ce esti!
Pupici tuturorsi noapte buna.
Sincer? Putin, foarte putin.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Anky imi zici si mie cum se zice seminte de in in olandeza .Ca eu nu am gasit.
Marilena si Mara Augusta
Gusta se numesc Lijnzaad,le-am gasit la Albert Heijn la standul de produse dietetice.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
anky spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Roxa, sanatate multa si felicitari pentru nasterea Teodorei!
Delia, multumesc pentru sfaturi. Am intrebat la sala si mi s-a spus ca pot veni fara nici o problema. Va trebui totusi, sa evit ex. pentru abdomen si aerobicul. Bicicleta si ex. pentru brate si picioare le pot face fara nici o problema.
In schimb, nu am deloc energie dupa ce ies de la sala...nu mai stiu cine spunea ca se simte ft. bine dupa sala, plina de vigoare; eu sunt stoarsa precum lamaia. Abia ma tin pe picioare. E drept, fac si 1 ora jumate/zi.
Tzuni, chiar asa: te-a parasit lenea?
Sabina, nu e ciondaneala, n-o consider asa. Am fost provocata si am ripostat.
Anky, Dordia, Violeta, incantata de cunostinta!Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Mephala,

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
ina C spune:
Buna seara!
Sunt incintata de cunostinta "surorile albastrele" ( eu nu am curaj sa-mi pun poza).
Stiti ceva de Bfly?
Meniu de astazi:
MD:o felie piept de pui, jumatate rosie,2 masline, o felie brinza, o cafea
11:un iaurt
13:o salata mica:o rosie, un ou,jumatate conserva ton, un outz mic, mic cioco
15:o cafea
17:o felie piept pui, o felie brinza, o rosie
21:un sfert piept pui si o felie ficat la gratar cu 3 rosii conservate ( nu e potrivita ora, dar am fost plecata)
ceai, apa, plimbare
Pina in prezent sunt multumita de mine!
Miine plec la munte si ma intorc duminica seara, sper sa ma misc mai mult decit maninc!!!!
Va doresc un weekend minunat!
ina C
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
dordia2000 spune:
Hop si eu la raport!!!
Am papat asa:::
MD: nik ca am uitat sa imi bag un mar in geanta si m-am trezit fara la serv.
P: gratade pui+poyc (200 gr) si salata de cruditati cu otet,ulei si sare
C: peste marinat (3 bucati) cu salata de cyuditati
2L de apa plata cu lamaie si un pahar ce pepsi light.
Imi atribui singurica 
pt abaterea cu pepsi dar...mi-a fost pofta rau.
Violeta nu asa am vb ca pun poze cu noi??? Nu te supara dar....am pus...dar daca nu vrei sa faci parte din albumul nostru...zii si o yugam pe tzuni sa te scoata...dar...mai bine lasa.
Andre-ea scuze dar...nu mi se pare putin ce a mancat sor'mea. Poate tu la 54 kg...slabesti mancand cat de cat normal si sanatos dar...noi astea mai grase...pt a slabi avem nevoie sa mancam mai putin decat alte persoane (ma refer la mine si la sor'mea) Noi ne cunoastem foarte bine organismele si stim ca daca mancam mai mult ...punem in loc sa slabim. Se pare ca sor'mea in stilul ei de mancat sanatos si cu sport a reusit sa urneasca mai multe kg decat mine..dar..asta ma motiveaza si..incerc si eu sa ii urmez exemplul.
Oricum fiecare organism reactioneaza diferit asa ca....nu putem generaliza.
you all si....ne intalnim maine!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
...GRASE
dordia2000 spune:
Addya e vb ca noi la celelalte concursuri..am pus cate opoza cu cantayul initial si cu cel final. Dar...acuma nu a mai amintit nimeni dar daca e nevoie...eu am facut poza si o sa o pun in weekend!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
...GRASE
mimi_dumy spune:
Hello,
la raportul pe ziua de azi
Meniul meu :
MD: 3 felii sunca de pui + 1 feliuta branza feta + 1 castravete mic
P: ficatei de pui inabusiti in apa cu ulei de masline + conopida murata
G: 1 mar mic
C: salata din : 1 kiwi + 1 para + 1 mandarina + 5 capsuni
Eu m-am procopsit dimineata cu rusii si cred ca in curand si cu o raceala. 
Va pup si noapte buna.
Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi 
Mimi &
Daria (4 nov 2005)

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca