Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca78 spune:

Buna fetelor..
Imi e foarte greu sa tin pasul cu voi...lucrez destul de mult la serviciu, iar seara cad la datorie...
pentru sarbatorite!!!
Tomasa,ajuta-ma te rog si pe mine:unde gasesc instructiunile pentru forum?
Afibebe si eu il simt pe bebe doar de 2 zile...la inceput nici nu eram sigura ca e el...

Fetelor, voua va sangereaza gingiile? Eu pana acum aveam problema asta doar la spalatul pe dinti...acum imi sangereaza din senin...de la ce sa fie, oare?

Anca 20+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani sarbatoritilor!
Mult mai e pana luni cand imi da rezultatele de la triplu test....pufff...sper sa fie bine...

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Pinacolada , si mie imi pare rau ca nu ne vedem, de abia astept sa comentam impresii dupa eco.

Moldoveanca, o cafea pe zi nu ii dauneaza lui bebe, eu beau dimineta lapte cu capucino, dar am fost si la faza cu cafea in fiecare dimineta in perioada greturilor. Chiar cafeaua imi mai lua greata de dimineata.

Teodora, la tine pe rezultat pt TT scrie doar valorile rezultate? sau si limitele normale(la mine asa aparea).

Mandarinutza 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Iuli, arati a graviduta, ce mai! Eu azi am fost la serv cu rochita de graviduta si n-a observat nimeni nimic. Iar eu cu gandul ca ma vor intreba ceva si scap de anuntat...am plecat taaare dezamagita acasa. Mai incerc si maine .
Ana , ti-am admirat burtica intr-adevar dar si restul . Doamne, cat esti de slaba, mai ales ca esti mamica la puterea2. Numai burtica ce-i de tine, in rest subtirica foc. Bravo tie, nu stiu cum ai reusit. Probabil ai un metabolism excelent, ca parca ziceai ca mananci bine. Nu pui si tu o poza sa te vad intreaga?
Nana, tin pumnii stransi sa te lase starea de rau.
Annisia, daca ai sti ce bine te inteleg, draga mea. Si mie imi crestea inima cand vedeam listuta cu caruciorul albastru si numele lui bb Tudor. Parca era totul mai real, abia asa constientizam cu adevarat ca sunt mamica. Eu cred ca de-aia si intreaba Iosup cum o sa-l/sa o cheme, e o tactica psihologica, ne apropie astfel de bb. Asta daca nu e pur si simplu curios, desi nu cred...la cate gravide vede. Chiar poate il intreb la eco viitoare de ce ne intreaba asta pe toate.
Cu pozele ti-a explicat deja Iuli. Iti faci un album in yahoo photos si apoi pur si simplu copiezi linkul si ii dai paste aici. Daca nu-ti iese mai intreaba-ne si iti explic mai detaliat.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
15+

Mergi la inceput

Anca78, singura idee care-mi vine e sa faci pasii necesari ca sa-ti deschizi un nou cont, dar sa nu mergi pana la capat cu noua inregistrare, doar cat sa citesti instructiunile. Cand iti faci un cont nou iti dau parca si instructiunile ca sa bifezi ca esti de acord. La asta te refereai? Daca da, sper sa mearga asa.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

fetele,
asa cum v-am spus, am fost azi la doctor
am luat rezultatul la TT doar cu valorile pe care le am si limitele intre care ar trebui sa se incadreze; fara calcul de risc
medicul s-a uitat peste ele si a zis ca-s ok
bebe e bine, dar in continuare nu vrea sa ne arate sexul
la 16 saptamani doctorul ne-a spus ca 60% crede ca e fata si acum la 19 saptamani cica 70% sanse sa fie baiat
deci pana la urma ce e ??

TOMITZA
19+
bebelushu'

Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Afibebe, .
Cat despre miscari, eu parca ti-am mai scris. El sigur misca, doar ca tu nu constientizezi miscarile, poate si fiindca nu stii la ce sa te astepti. De-aia se zice ca la prima sarcina simti mai tarziu, in general exact asa, in jur de 19-20 sapt. E normal, fii pe pace, O sa faci eco, te vei linisti si apoi o sa si percepi miscarile, sunt sigura. Eu nici acum la a doua sarcina nu sunt sigura ca e el si ma intreb uneori daca nu cumva mi se pare.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Buna seara burticutelor, bb-ilor!
Vad ca de duminica, de la ultima mea logare ati mai terminat un capitol.
aeperju, ma bucur mult pentru tine, te-ai gandit la un nume pentru baiatul tau?
si eu am fost pe 14 apr si mi-am vazut minunatia. Vad ca mergi la medic in Iasi, la ce spital e Dr Grogore? Unde mergi la eco?

kriss79 , vad ca tu esti ieseanca. cine iti urmareste sarcina?

mami25_7 Felicitari, inca un baiat. Frumos nume DAVID, si noi ne-am gandit la el ca si al 2-lea nume. Mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Anca 78, exista la farmacii o pasta de dinti speciala pentru gravidute. Eu nu o folosesc, dar am auzit de la alte bubuline ca e super. Sangerarile gingiilor sunt ”normale” in perioada sarcinii, deoarece organismul este foarte vascularizat, fluxul sangvin crescand pentru a putea hrani si oxigena bebeul.
Ai reusit sa rezolvi problema cu forumul, care te interesa?
Eu imi facui un album pe yahoo, dar nu stiu ce a iesit...

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

http://new.photos.yahoo.com/all_photos?abc=&change_count=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Anca78, si mie imi mai sangereaza gingiile, mai ales cand mananc. Ca la spalatul pe dinti, deja m-am obisnuit.

Tomasa, crede-ma, ti se pare. Cred ca din cauza imensitatii de burta pe care o am. Nu sunt chiar asa de slaba. Nici grasa nu sunt, e drept. Dar din cate stiu, ai kilograme mai putine decat mine, asa ca nu fi modesta. Cat despre poza intreaga... eu mi-s mai rusinoasa, zau. Poate dupa ce ajung duminica sa ma tund, ca arat ca o matura

Ana 19+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput