Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)
Raspunsuri - Pagina 6

Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Parca iti luasei concediu ca sa stai cuminte in pat.... sau ma insel?![]()
Vezi ca pe ultima pagina a capitolului trecut Pinacolada se oferise sa te ajute cu firma de amenajare gradina. Poate n-ai apucat sa citesti, s-a scris dupa deschiderea cap. nou.15+ cu
Ioana
Gresit, mi s-a dat concediu sa stau cuminte in pat. Eu am luat sa mai fac si treaba, ca daca revin la birou iar las casa balta.
Multumesc ca ai zis de PInacolada, nu vazusem mesajul, ma uit acum.

Rox

si Alexandra Maria

Roxana_G spune:
Acum am vazut mesajul! Pinacolada, daaaaaaaaa! Daca ai idee de firma sa imi zici te roooog. Nu mai stiu daca am pastrat PM cu nr tau de tel, daca nu te rog mai da tu nr sa te sun. .
Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Annisia spune:
Deci tot baiatul meu are dreptate... Mereu el are dreptate... Am eu vedenii. Bine ca au mai avut si alte fete, ca altfel chiar imi pregateam camasa de forta... Mai nasol e ca iar va trebui sa recunosc ca am gresit si al meu o sa rada iar de mine... Bla, bla, bla... Adevarul e ca de cand cu sarcina asta hormonii topaie pe neuronii mei. Cred ca mai am doi, dintre care unul se zbate intre viata si moarte... Va pup! Voi sa nu faceti ca mine!
PS: Multumesc frumos de raspunsuri...
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

tomasa spune:
Liana, dar ce secretie ai? Ce eu tot n-am apucat sa ajung la zi cu ce s-a scris. M-ai facut sa rad cu ta-su care nici el nu si-o arata...
Slippers, cu placere, draga mea!
Moldoveanca eu beau cafea, chiar cate una tare. La Tudor am fost super paranoica, n-am mancat decat strict ce era safe, am baut doar apa plata si sucuri de casa, m-am ferit si de Cola si de cafea, pana si de ciocolata, iar cupilu' a iesit un insomniac si un energic. Acum m-am gandit ca mai rau de atat nu poate fi, asa ca ce mai conteaza o cafeluta. Nici cu mancarea nu mai sunt asa de selectiva, mananc oua moi, chiar si branzeturi moi si mucegaite . Doar alcool nu beau, fiindca nu ma ating de asa ceva nici in stare naturala, de negraviditate. Oricum am prietene care s-au cafelit la greu, au mancat prajituri cu ness si au copii super linistiti. Eu cred ca depinde doar de firea lor si de mostenirea genetica. O cafeluta slaba nu face nici un rau, de asta sunt sigura.
Myral, nu stiu cum sa-ti raspund la intrebare. Eu n-am intarituri de burta... Habar n-am de ce unele le au si de ce altele nu si nu stiu nici cat de daunatoare pot fi pt. col. Al meu nici in travaliu, cu contractii dureroase nu s-a deschis cum trebuie. Eu ti-am scris doar ce mi-a spus ginecologul meu. Tu ia tratamentul si va fi bine. Si nu mai face absolut nici un efort.
Mami_25, dr. T are aceasta obsesie cu IR-urile, din cate am mai citit eu pe aici (si am prietene care au mers la el in sarcina). Dar si eu, ca si Sabina, stiu de la dr. meu ca in sarcina mica nu sunt relevante. Daca bb al tau era normal dezvoltat pt. varsta sarcinii inseamna ca e ok, primeste suficienta hrana. Oricum daca se mentin mari vei face tratament, odihna multa, stat in pat si va fi ok. Dr. T are tratamentul lui, cica foarte eficient pt. IR-uri marite. Eu la sarcina trecuta am avut IR marit pe stanga, am mai scris despre asta. N-am facut tratament dar m-am odihnit mult, n-am mai mers la serv. din luna a-5-a fiindca am un servici destul de solicitant si totul a fost bine, chiar si fara tratament, Pregnyl, etc. Tudor s-a nascut la 39 sapt. fix, cu 3.200 kg. si 52 cm.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
15+

Annisia spune:
Tomasa, sarut mana pentru ajutor! E dragut sa ii vad numele baieteului meu pe listuta... Acum ma poti invata si cum sa postez poze... Te rogggg!!!
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

slippers76 spune:
Ei, si daca tot m-ati "starnit" cu burtile, hai ca mi-am pozat si eu burta. Ia priviti de admirati "burticu'" de sub semnatura.
Ana 19+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
BB din burtica

iuli8700 spune:
Slippers, ce burtica draguta ai...si maricica. Vad ca la tine "umflatura" burtii a ajuns in dreptul buricului. La mine, daca ma uit in oglinda(fara bluza pe mine) nu a ajuns inca in dreptul buricului .... Fetelor, la voi cum este? Cumnata mea, care este cu 5 saptamani inaintea mea(are acum 24sapt) are o burta imensa ...si cand avea ca mine 19 sapt bebele ajunsese deja in dreptul buricului. Sunt putin ingrijorata ca nu s-a ridicat burtica si la mine
Iuli18+
Iuli graviduta

iuli8700 spune:
Annisia, ca sa postezi poze poti sa-ti faci un album foto in pagina de yahoo daca ai adresa acolo sau pe alt site, sa le faci publice(sa le dai share)...si apoi sa copiezi link-ul si sa-l pui la semnatura din profil. Sper ca ai inteles... daca nu intreaba-ma.
Iuli18+
Iuli graviduta

afibebe spune:
SALUTARE TUTUROR
si mii de multumiri pentru urarile si gandurile bune,
sa va dea Bunul Dumnezeu si voua multa sanatate si putere sa va bucurati de minunile noastre.
Ei bine vreau sa va anunt ca nu sunt singura sarbatorita a familiei.
Bebita astazi a implinit 20 de saptamani.
Deci am schimbat prefixul.
Ce cadou mai frumos decat acesta ai putea avea???
Sunt asa fericita.Si stau si ma gandesc ca sunt asa de stresata de faptul ca saprtamana viitoare avem programare marti la 3d.
Sper ca totul sa fie bine si bebita sa fie asa cum trebuie.
Of Doamne ajuta.
Sunt disperata ca inca nu a miscat.Sunt eu mai plinuta -bine- dar oare sa nu simt?
Daca o fi ceva cu bebe?
Sunt tare speriata.Dar am incredere in Bunul Dumnezeu ca va fi bine.
Voi ce credeti?
E normal?
astept raspuns,
inca odata mii de multumiri si va pup.
AFIBEBE 20+

Happiness_4_us spune:
Multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune!
Liana, eu TT l-am facut in saptamana 13, asa ca nu e devreme la tine in sapt 15, cel putin eu asa cred. Pup burtica de gemenei.
Roxana, esti de coma. Pai asta e, ar fi trebuit omul sa inteleaga. Fiecare are prioritatile lui. Asa ca fa alta programare.
Pupici si aveti grija de burtici.
Nana,

In asteptarea lui

Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!