Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Mandarinutza mda trebuie sa stam cuminti mie mi-a dat diazepam ca no spa nu prea are efect iar supozitoare nu am gasit de nici o culoare. Si dupa ce ca luam un sfert de pastiluta am incercat sa renunt si la eaTomasa daca sunt ok contractiile de ce nu le au toate fetele? Ia sa spuneti voi cate simtiti intarituri de burtica si cat de des (ca si asta conteaza).Ana pai mi-a dat dr tratament dar eu speram sa treaca si sa nu mai iau dar se pare ca o sa incep din nou.Annisia important e ca il simti la varsta asta nu trebuie asa des el misca chiar si cand nu il simti tu si nici burtica nu trebuie sa fie la fel mai conteaza gazele cat ai mancat.Iuli acum am vazut pozele cam asa arata si burtica mea si ma mandresc cu ea.Liana important e ca sunt bine bebeii si daca au placente diferite s-ar putea sa aibe si sexul diferit nu?Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Fetili,ce vroiam eu sa va intreb e:voi beti cafea?Eu am descoperit ca daca nu beau o cafeluta mica si slaba pe zi,am niste dureri de cap groaznice si imi vine sa lesin.Stiu ca ati mai vorbit despre asta,dar imi faceam eu griji ca poate ii dauneaza lui bebe.Maine dimineata ma duc sa fac TT am niste emotii va pupicesc

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La multi ani SIIM si AFIBEBE !!!
Tomitza, succes la dr!
Myral, ai grija cu caratul! Nu stiu ce ne apuca, ca si eu nu stau o clipa locului.
Tomassa, felicitari pt examen!
Sabina, primesti tu bataie daca mai zici asa de bb Gheorghe!!! O sa fie un destept si un frumos! Ce haioasa e Sofia cu hartile ei....Spor la treaba!
Nana, sigur o sa dispara greturile cand misca bebe! La mine asa a fost! Desi, din saptamana 14 s-au rarit bine. Scapi tu repede, ai sa vezi! Acum sigur e si de la oboseala !
Teodoran, ce kestie ca nu ai vazut monitorul. Cred ca l-as strange pe medic de gat de nu mi-ar arata bebele. De ce nu-i spui ca vrei sa vezi si tu?
Annisia, ce bine am ras. Jur ca si eu asa am facut vreo 3 zile la rand ! Pana cand s-a enervat sotiorul meu si a luat aparatul foto si mi-a demonstrat ca burtica e tot acolo si ca eu sint paranoia. Deci, stai linistita, sint numai vedeniile noastre!
Frumoasa burtica, Iuli!

Ce somn mi-e! M-am saturat de serviciu! As pleca intr-o vacanta...undeva!

Gabriela, 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Liana, ma bucur tare ca sunteti OK, si tu si bebelinii. Cat despre aratatul cucului, ce sa zic... Miruna ne-a tinut in suspans pana pe la 22 saptamani. N-a vrut sa ne arate cu nici un chip! Cu scurgerile eu zic sa stai linistita. Sau sa incep si eu sa-mi fac probleme?

Myral, eu ma refeream la faptul ca nmu te lasa contractiile si pace. Poate ai nevoie de alt tratament. Mai are omu' contractii, dar mai si trec. Mai am si eu din cand in cand, dar lka mine alea nasoale au trecut. De asta ziceam sa te duci din nou la medic.

Moldoveanca si eu beau cafea. Si pe mine ma doare cumplit capul daca nu beau. Dar beau una dimineata si atat. Nu ii face rau lui bebe. Eu cel putin asa stiu.

Ana 19+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Fetili,ce vroiam eu sa va intreb e:voi beti cafea?Eu am descoperit ca daca nu beau o cafeluta mica si slaba pe zi,am niste dureri de cap groaznice si imi vine sa lesin.Stiu ca ati mai vorbit despre asta,dar imi faceam eu griji ca poate ii dauneaza lui bebe.Maine dimineata ma duc sa fac TT am niste emotii va pupicesc

teo

Si eu beau din cand in cand un sfert de canita de cafea cu lapte mult! Am citit peste tot ca nu e nociva in cantitati mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, am revenit. Am livrat perdele dar sunt tare dezamagita ca marile magazine de plante nu ofera si serviciile de gradinarit. Am fost la Garden Plaza si la City Garden, superb, dar nici nu dadeau o sugestie si nici nu gaseai pe cineva sa explice ca lumea. Maine ma duc la firme mai mici din Pipera care am vazut ca iti fac si proiectare si iti si planteaza pomii. Asta era culmea mai, nu numai ca nu imi plantau pomul, nici nu il transportau daca costa sub 10 milioane.

Myral, pai se poate sa cari si sa faci efort? Taman tu care imi tineai mie teorie sa ma potolesc. Hmmm. Zici ca vazusi pe BB grasunel. Arata mai bine ca la 17 sapt, aveam si atunci o poza 4D insa era mai rau ca alien.

Sabina, bafta la tot ce ai in plan, o sa fie bine. Sa nu pierzi vremea pe aici sau pe messenger ca te sanctionez. Stii cum? Vin la tine sa vad cat de jalnic e in casa.

Danielle, eu ma culc devreme insa ma scol noaptea si ma uit la TV. Ia sa vezi mai spre sfarsit cum o sa fie. Eu cu fie-mea eram pe toate chat-urile nocturne.

Nana, esti tare chinuita cu greturile astea, abia astept sa imi zici ca sunt istorie si la tine.

Teodora, unde ai facut testul? Daca vrei ma uit eu la limite in cele 5 teste ale mele. Insa daca vrei calcul de risc, sunt laboratoare care fac numai calculul pe baza analizelor tale hormonale.
Nu fii negativista cu eco, repeta undeva unde il poti vedea si tu pe BB daca asta te nelinisteste, dar daca era ceva sigur ti-ar fi zis, stai linistita. Eco morfologica este cea relevanta, de aceea a zis ca o asteptati. Nimic mai mult. Cat despre picioare umflate, ai grija intr-adevar ce mananci. Fa si un test de urina, un sumar parca imi dadea mie dr. Eu la fie-mea m-am umflat de la 26 saptamani rau de tot si nu am mai scapat pana dupa nastere. Si nu mancam sarat, nu aveam nimic in neregula cu analizele. Pur hormonal.

Annisia, ce iti veni cu asa ganduri?

Tomasa, din pacate sunt vesti proaste. Eu mi-am mai revenit, desi am tras cate o portie de plans si pentru Nature si pentru Ale.

Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sunt deprimata pt. ele... Ma doare sufletul cand ma gandesc la ce simt. Pentru Ale ma rog sa aiba repede puterea de a o lua de la capat. Pt. Nature ma rog sa nu fie adevarat si testul sa arate ca Matei este sanatos.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Uff am rasuflat usurata ca ma simteam vinovata dar si durerile de cap ma nauceau.Nana sa stii ca si eu am suferit din cauza greturilor dar pana la urma au disparut.Cred ca bebe misca deja si probabil de asta.Imi pare rau pt tine dar mai e un pic si plus ca esti obosita acum te pup,numai bine

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Gata, am revenit. Am livrat perdele dar sunt tare dezamagita ca marile magazine de plante nu ofera si serviciile de gradinarit. Am fost la Garden Plaza si la City Garden, superb, dar nici nu dadeau o sugestie si nici nu gaseai pe cineva sa explice ca lumea. Maine ma duc la firme mai mici din Pipera care am vazut ca iti fac si proiectare si iti si planteaza pomii. Asta era culmea mai, nu numai ca nu imi plantau pomul, nici nu il transportau daca costa sub 10 milioane.

Parca iti luasei concediu ca sa stai cuminte in pat.... sau ma insel?
Vezi ca pe ultima pagina a capitolului trecut Pinacolada se oferise sa te ajute cu firma de amenajare gradina. Poate n-ai apucat sa citesti, s-a scris dupa deschiderea cap. nou.

15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Uitasem sa va zic ca astazi aveam programare la Dr Badiu...ei bine s-a anulat. Cum ar fi sa il sun sa il intreb ce ma fac cu hemoroizii si daca am voie sa revin la viata sexuala normala. Cred ca ar zice omul ca sunt nebuna. Dar mai bine...ma duc cand e in garda cu problemele astea.

Sabina, eu eram incapabila sa gandesc si la Alex si are o minte brici. Am picat cu brio vreo 3 examene de atunci pe care firma mai platise si bani. Acum ce sa mai zic...sunt o leguma. Eu zic ca BB Gheorghe este geniu si se foloseste si de neuronii tai, uite d-aia nu te concentrezi.

Nana, ce iti veni cu plecatul de acasa? Daca functioneaza la greturi, trebuia sa postam solutia acolo la mamicile mai putin avansate. Hai capul sus, sigur mai e atat de putin.

Ali, pai trebuie sa verifici, ca nu fac peste tot epidurala. Acuma...eu zic ca e buna. Am mai zis eu inainte, mai sunt cateva subiecte deschise cred ca la Nastere despre asta. Mai vezi pareri.

Mami25, eu nu stiu din carti sau altele, stiu din auzite de la prietene cu probleme cu IR. Cica ar trebui sa fie pana in 0,5-0,6 cred. Insa cred ca e prea devreme sa fie relevante, la ea era vb de eco dupa 24 de sapt. Insa daca ai facut eco la Iosup, te avertizez ca el are o fixatie cu IR-urile astea si poate e bine sa o mai repeti. Tratamentul respectiv il cunosc tot de la prietena cu probleme, si ea il face acum, pentru ca IR-uri marite dau inatrziere in evolutia sarcinii.

Liana, ptr pui, poate sunt de sex diferit. Cum o fi sa simti ca misca 2...ca la mine revolutie numai cu unul. TT se face in saptamana 16 de regula, deci e ok cred.

Mandarinutza, si voua.

Teo, eu nu beau cafea ca nu imi place dar beau Cola. Dr a zis ca o cafeluta mica pe zi, dimineata, e ok. La mine un pahar de cola...dar eu beau cu sticlele.

Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput