Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Gata , s-a facut. Eu stiam ca il va chema Vlad, dar ai vazut ca n-am suflat o vorba pana n-ai spus tu singurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Raluca, la Gine 1.

Nana, greturile trec ele cumva, si eu am crezut ca mor 8 sapt, si uite ca am scapat, ba azi e prima zi cand raportez pofta de mancare si chiar mancat.

Ripley 13+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sar'mana Tomasa! Draguta si amabila ca de obicei!

Ana 19+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sim si Afibebe sanatate si bebici supersanatosi!
Roxana la prima nastere a fost natural...adik asa m-au lasat ei.Acum ma duc la un spital unde pot cere epidurala (contra cost)...ca imi tataie curuletu sa nu pateasca bb2 la fel.
Ripley se vede si la mine tareeeeeeee mult burticu

13

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

FEtelor,va rog mult care ma poate ajuta??As vrea sa stiu valorile IR,ca ieri cand am fost la T si-a pus mana in cap can a citit echo,ir dr-0.83 si ir st-0.73,mi-a dat sa fac din nou pregnyl,magne b6,si biomarin plus.A mai avut cineva asa valori mari??????????????
Sau daca stiti vre un site de unde ma pot informa.DR a spus ca pana la 20s ar trebui sa scada,acum am 17s
ASTEPT UN RASPUNS CAT DE MIC.Va sunt recunoscatoare.
fetele,danielle,roxana,nana si pe voi toate.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

carpatina cum le stii tu pe toatee,,te pup
Sabina io as incerca sa ma concentrez da nu merge ca nu am voie..asa ca mai bine ma concentrez sa mai fac greseli din astea ca vaz ca prind bine
tomasa doar stii ca tu vei afla primas'a uitat dc ieri..s'a sucit s'a invartit da nu au vrut bree sa se arate ..or semana cu tasu rusinosi????ca si tasu pana si'o arataaaa
myral stai cuminte ca vin cusi nu renunta la tratament..pe mine m'a certat dc ca am renuntat asa ca am inceput din nou sa iau..
Sim, Afibebe
slippers76,Roxali,Nana,Roxana,teodoran,daniela si toate toate va puppp

asa si acu sa va spun..ieri cum am ajuns la dc mi'a facut echo..bebeii miscau de zor vioi nevoie mare da ne'au aratat doar profilu si,au placente diferite si sunt ok,,colul e perfect..deci totul e ok..in schimb nu inteleg de unde acea secretie?nici dc nu stie asta e ..mergem inaintee..
in schimb m'a trimis sa fac TT oare nu e prea devreme???oricum nu am comentatl'am facut...azi dupa masa iau raspunsul..asa ca va spun dupa ce aflu..
in rest stam in pat ca mai avem niste dureri in partea dreapta..
va puppp pe toateeee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mami 25_7, mie mi-a zis dr ca la varsta asta a sarcini NU NE INTERESEAZA VALORILE IR.
asa ca stai linistita.

eu am avut la 25 de sapt cam valorile astea...ar pana la final au scazut.
Liana, da bataile inimii cum erau de data asta?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Nana, ce dragut iti vine cu sarafan .

Iuli, eu ti-am vazut poza, esti o mamica sexy si draguta

Anca, eu mi-am facut TT la Giulesti, si m-am dus cu ultima eco facuta cu 2 zile inainte tot la Giulesti de doctorita mea. Eu m-am dus acolo, pentru ca asa mi-a recomandat doctorita mea. Au program de recoltare 8-10 in fiecare dimineta si costa 45 ron, rezultatul il iei in 10 zile. Mie mi-a iesit ok, practic iti da doar valorile si limitele in care ar trebui sa se incadreze pt saptamana respectiva, nu iti calculeaza si riscurile.

Myral, eu ieri am mai simtit burtica intarita si am luat uscosin supozitoare(echivalentul lui scobutil supozitoare). Tu stiu ca luai diazepam, cand am in spital, in injectiile care mi le faceau era si diazepam. Eu daca stau linistita prin casa si ies prin parc sunt ok, daca ma mai agit iar ma apuca burta intarita. Trebuie sa stam cuminti.

Liana, ma bucur ca esti ok

Maruska, esti o draguta Adevarat a inviat!

Mandarinutza 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Sabina,multam pt raspuns, voi incerca sa stau cat mai linistita.Oricum bb e dezvoltat normal pt varsta lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sim si Afibebe si multi pupici pe burtici.

Roxana, ti-am vazut puiutul, e un scump

Daniela, eu l-am simtit pe la 16-17 saptamani, dar depinde de organismul fiecaruia si de cum e pozitionat bebe. Colostru poate sa nu curga deloc in timpul sarcinii, sa fie abundent, cateva picaturi sau sa apara inainte de nastere/dupa, depinde.

Mnadrainutza 19+

Mergi la inceput