Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Intr-adevar ar trebui sa am incredere in dr., cand spune ca e ok, dar vreau si eu sa ma conving.

In test, ce sa va spun, si eu cred ca l-am simtit pe puiut dar nu tot timpul, mai mult cand stau in pat, cu burta in sus, atunci am momente cand il simt mai bine.

Ieri am fost la eco, dar mare lucru nu mi-a spus, si nici nu l-am vazut cum misca, ca nu vedeam monitorul, si am ramas cu o senzatie ciudata ca nu l-am vazut. Dupa ce s-a uitat dr. mi-a spus ca acum asteptam eco morfolog si vedem ce spune acolo. Asta mi-a dat o stare de neliniste, daca ceva e neinregula....sau mai degraba credca vad eu toate lucrurile in negru.

Mie au inceput sa mise umfle picioarele, dar inca nu mi-a dat nimic pentru asta, doar mi-a spus sa manc nesarat. M-a certat ca am luat prea multe kg si sa nu mai manc dulciuri si nici grasimi....de ex. acum mi-e foame...

Mi-am luat de la TCM niste pantaloni de gravidute cu 500.000 lei, si am gasit si marimi mai mici, ca de obicei astia au doar marinea 46, dar am gasit si 40-42, sunt super draguti.

19+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mai fetelor, eu cred ca am innebunit... Mi se pare ca burtica mea a mai intrat la apa. Ieri l-am zapacit pe baiatul meu cu intrebarile. M-a gasit in fundul gol, pipaindu-ma de zor. A trebuit sa accepte si el si sa ia ”controlul medical” de la capat. Verdictul lui: am vedenii; al meu: parca nici pe bebe nu il mai simt asa de des. Voi ati trecut prin faza asta? Se intampla ceva aiurea in saptamana 19? Sa stau linistita sau sa dau buzna peste dr. Nayel?
PS: V-am spus ca el (dr. Isreb Nayel) este medicul meu, care o sa ma asiste la nastere. Si v-am mai spus ca pe bebe o sa il cheme Yannis. Iar mie nu mi-ati pus in dreptul datelor aceste informatii pretioase... Deci?

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Of, Roxana si eu aveam chef de taclale, dar acum sunt ingrozita de ce am citit.
Ale, Nature, sunt cu sufletul alaturi de voi...., am ajuns de-abia la pagina 9 din urma si m-au coplesit vestile rele. De Nature ce stiti? Ca nu-mi mai vine sa citesc in continuare. Are rez partial la amnio?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
15+

Mergi la inceput

Carpatina, asa-i, e tare bine. Din pacate mai am unul, pe 29, ultimul din fericire, dar inca nu vreau sa ma gandesc la el.
Sabina, cum mey sa fie prost Gheorghe??? Nici in gluma sa nu mai spui asa ceva.
Myral, ai grija mare scumpo cu efortul. Nu mai muta/cara absolut nimic. Eu eram aia care ziceam ca daca ai contractii nedureroase e ok, fiindca asa spune ginecologul meu, dar nu te lua dupa mine. Daca tu simti ca nu e ok cu ele, menajeaza-te cat mai mult si ia tratamentul ca sa nu risti nimic.
Liana, ai aflat ce ai in burtica? Sunt cu penis?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Sorry, am uitat sa dau share la poze(sa le fac publice). Sper ca de data asta sa se vada

Acum ma duc sa-mi fac si eu ceva de mancare ca vad ca bebele deja imi da ghionturi de foame.

Iuli18+

Iuli graviduta

Mergi la inceput

Annisia, nu mai suferi, scumpo, de mania persecutiei. Hai ca-ti trec eu datele!!! Nu stiu daca ai observat dar eu mereu iti raspund . Cand stiu ce sa-ti scriu, fireste!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani SIIM si AFIBEBE! Sarcina usoara si bb-ei sanatosi.

Tomasa, bafta la urmatorul examen. Mi-era dor de tine!

Sabina, tu erai cea care se vaita acum ceva vreme de inactivitate si "lobotomizare"? Nu prea dai impresia! Spor la treaba.

Myral, of, ca nu se mai termina! Cand mergi totusi la medic cu contractiile astea? Ai grija de tine!

Nana, greturile alea sunt mai mult ca sigur de la oboseala. Incearca sa-ti refaci programul de somn, ca nu-i de gluma cu nedormitul. Stiu din proprie experienta.

Ana 19+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Ah, vad ca altcineva a fost mai rapid. Nu ti le-am trecut eu, desi as fi facut-o cu placere.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Tomasa, poti sa-mi faci mie serviciul asta. Ca cica ne-am hotarat: o sa avem un VLAD. Pentru al doilea nume inca deliberam...

Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Nana, greturile alea sunt mai mult ca sigur de la oboseala. Incearca sa-ti refaci programul de somn, ca nu-i de gluma cu nedormitul. Stiu din proprie experienta.

Miruna
BB din burtica

Nu mai stiu ce sa mai zic, cert este ca ma simt ca naiba. As pleca acasa,atat de rau ma simt. Sunt convinsa ca este si de la oboseala si ca inca nu mi-am revenit cu fusul orar.

Nana, 18+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput