Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Mandarinutza tu mai luai tratament parca pt contractii mai iei mai ai contractii? Eu sper doar sa nu fiu nevoita sa iau continuu ca vad ca daca o mai raresc reapar.Stiu ca scria cineva (nu mai stiu cine) ca ar fi normal sa mai avem contractii dar la mine fara tratament sunt destule pe zi si mi-e frica sa nu se deschida colul.Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Vai Doamne, Myral. Stai potolita si nu mai face efort, mai ales ca ai si tratament. Eu incerc sa ma menajez cat pot ptr ca totul sa fie bine. Asa ca, stai cumintica, ca altfel iei bataie.
Pupici.

Nana, 18+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ce harnicutze ati fost...eu tare bleaga sunt azi. Nmic nou, din pacate!
Nana, si eu dorm cam aiurea- cu treziri la ora 2 si mai nou la 5.30. Poate de aceea peste zi sunt in reluare in tot ce fac. Curios, la prima sarcina dormeam bustean, gandeam in parametrii normali...
Tomitza asteptam vesti bune si f. bune!
Ripley unde te-ai programat la TT?

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

afibebe & siim

17+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Nana nu stiu ce am nici cand stau acasa nu pot sta linistita ce sa mai vorbesc de statul in pat parca sunt . Sper sa nu fiu nevoita mai incolo sa stau la pat ca o sa o iau razna.Roxana am uitat iar l-am vazut pe Andrei grasunel si frumusel sa se faca mare si voinic!Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna si de la mine!
hai sa va zic care era treaba(in afara de dormit
maine am intrarea la Uniunea Compozitorilor, deci pregatesc copertile de partituri(le-am ilustrat cu fotografii de-ale mele),prezentarile lucrarilor, am de mers apoi la legalizat diplome...
in plus, Martea viitoare am concert cu o lucrare la Radio si am de scris prezentarea si acolo, plus ca am doar o sg repetitie cu interpretii, deci trebuie sa fiu f f eficienta....la cum le explic.
In plus si fata de asta . la sf lunii mai plec in Lituania la un festival si pt acolo am de pregatit 2 conferinte despre compozitorii romani etcetc.....noroc ca bani primesc dela Institutul Cultural, dar pt asta trebuie un plan f amanuntit.
Plus docotoratul...plus Sofia care mai nou deseneaza harti pt comori:))), si din 5 in 5 minute fac pauza ca sa mi se explice pe unde o iau si cu ce lopata trebuie sa sap ;-)))

Sim, Afibebe, La multi ani!! Sa fiti fericite!!

Teodora, d3ece nu te duci cu testul la un centru unde calculeaza factorul de risc, ca sa stai linistita?? sunt convinsa ca e bine daca dr a zis asa, nu-ti mai face probleme.

Anca, eu am facut TT la CMU si a iesit bine....
Tomasa, bravo si feliciteri pt examen!! Eu nu reusesc sa termin referatul ala.ce pregatesc acuma e mult mai simplu...mai mult hartogaraie si sa foiu pe faza cu ce-am lucrat deja mai demult...dar uite ca imi vine greu sa ma concentrez pe ceva nou!
La Sofia era super bine, lucram in prostie...daca iese bb gheorghe vrun prost? la cat de inceata sunt acuma
Nana, arati superb in poze!! Si burtica e frumoasa foc, si se vedece fericiti sunteti!

Roxana, esti o eroina.La mine casa arata jalnic.JALNIC, subliniez;-)))) Sanatate tatalui tau! F bine ca tii fata acasa .

Liana, Doamne ajuta, ma bucur ca te-ai speriat degeaba, acuma concentreaza-te pe cuvantul ala gresit ;-)))))))))

Myral...vin la tine si te te bat!!
Stai cuminte!!!

Irina, cum mai esti cu soldul?? la mine cel mai nasol e dimineata, cand trebuie sa ma dau jos din pat. Dureaza minute operatiunea
pup

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna dimineata burtici
daniela eu l-am simtit pe bebe la 16 sapt.si cred ca tot atunci am avut si scurgeri din sani (nu mai tin bine minte) apoi l-am simtit pe bebe dar nu asa bine,mai putin si rarut.din sani mi-a curs ieri ca la nebuni,si ma dureau de imi venea sa ma urc pe pereti,mai ales sfarcurile.
tomitza tin pumnii ca rezultatul sa fie bun.
myral draguta,nu mai fa atata efort mai ales ca ai si contractii.nu e bine ptr. bebe.

SIMM SI AFIBEBE
sa fiti sanatoase si iubite.

mai fetelor,si eu am probleme cu somnul.ma duc rupta de oboseala in pat pe la 12-1 si adorm imediat,iar dimineata la 6-6:30 sunt drepti. apoi ma chinui sa mai atipesc cateva minute.e nasolll

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

teodoran, eu nu stiu sa te ajut... cum nu l-am facut, nici nu am citit despre el. Imi pare rau. Dar, daca doctorita zice ca e ok, de ce-ti mai faci ganduri?

Sabina, spor la treaba . Si vreau si eu sa gasesc comoriiiiiii!

Iar la Liana... nu era cuvantul gresit... era subconstientul care vorbeaaaaa

Ce misto e a 2a zi dupa examen... nu-i asa Tomasa?

Eu ma duc sa fac curat in dulap... cum locul nu e destul de mare, mi-am propus sa pun deoparte lucurile pe care nu le voi mai imbraca (cel putin) un an .

15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sabina, multa bafta cu examenele si ai grija cu soldul! Offf.
Danielle, eu inca nu l-am simtit pe bebe si acum imi dau seama ca poate greturile mele care au revenit in forta si care nu ma lasa deloc, sunt si din cauza asta, ca am inteles ca ele dispar dupa ce misca bebe. Off Doamne. De azi dimineata zac de nauca ptr ca n-am dormit cum trebuie si mai am si greturile astea care ma chinuie. Voi scapa oare de ele vreodata?
Incerc sa mai muncesc cate ceva, desi n-am nici un cehf, pana la pauza de la 12 cand o sa ies la aer putin, ca nu mai tine.

Nana, 18+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

offf nana saracuta de tine.nu mai scapi o data de greturile astea...
eu l-am simtit pe bebe si azi,cand stateam intinsa pe pat.sunt sigura ca si tu o sa il simti in curand.multe fete au simtit si la 20-21 saptamani.deci...nu iti fa griji.

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput