Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)
Raspunsuri - Pagina 8
Annisia spune:
Offff, nu reusesc sa scriu peste link-ul asta idiot... Prima data nu dadusem optiunea share. Acum ma oftica sa apara toata polologhia aia de link urat... Ajutorrrrr !!!!!
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
http://new.photos.yahoo.com/rannisia/album/576460762398338847
Andries spune:
Am fost la eco, am fost la eco...yuhuuuu --- uhaaaa!! Am innebunit cu totul, dar sunt gravida si am voie orice, inclusiv 3 cafele pe zi si niste cola. Cu Victor mancam 2 cioco mari pe zi si vad ca n-are nimic mai mult decat un vierme-n fund, ca locului nu sta nici macar un minut!!
So.. sunt atat de fericita ca mi-am vazut bebelina, sincer cred ca e fata, eu imi doream baietel, dar uite ca m-am indragostit de minunea mica, e atat de fina, se misca atat de gratios, nu ca frati-su care la toate ecografiile topaia dum dum pe vezica mea si abia apuca medicul sa-l prinda. Eiii aici e alta poveste, e linistit, e calm, misca gratios cate o mana (nu ca la box), sper!! sa fie cuminte si in lunile mari, ce bine ar fi.
Are niste degetele minunate, am vazut si burtica si inimioara, si celebrul de-acum pliu, cu minunata dimensiune de 1,5.
Super tare faza e ca DPN e estimat acum la 5 nov si varsta este de 12 saptamani, eu una nu-mi mai aduc aminte ce s-a intamplat in ianuarie - februarie, ca bunica Dumnezeu s-o odihneasca era la pat si eu alergam non-stop. Si daca doream sa fac cezariana pe la sf lui oct, ei bine acum vreau naturel, la termen.
Yuhuuu - uhaaa..
La Multi Ani!! Afibebe si Siim!!!
Andries
Andries spune:
Mai fetelor care va vaitati ca nu il simtiti pe bebe, credeti-ma pe cuvant ca e o adevarata binecuvantare sa ai unul cuminte in burta, eu din luna a opta cu Victor, plangeam zilnic de cateva ori pe zi de durere de ficati si stomac si splina!! Si cand nu mai puteam de plans, luam un diazepam sa doarma plodul (ca diazepam trece oarecum prin placenta si il turteste), dormea el, dormeam si eu.
Si mai e ceva, se pare ca fetele care fumeaza simt copilul mai greu, pentru ca el se misca mai lent din cauza fumatului care ii reduce aportul de oxigen.
Andries
alehiam spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Offff, nu reusesc sa scriu peste link-ul asta idiot... Prima data nu dadusem optiunea share. Acum ma oftica sa apara toata polologhia aia de link urat... Ajutorrrrr !!!!!
Annisia incearca sa copiezi de mai jos dar fara pauze
[url ="http://new.photos.yahoo.com/rannisia/album/576460762398338847"]Poze[/url]
P.S. vezi ca tot da niste erori la poze
si
burticilor sarbatoriteMadalina,
19+
Annisia spune:
Gata, am terminat mancarica si il asteptam pe tati sa vina de la fotbal. Imi era o pofta de varza calita cu ciolan, aoleuuuu. Na, ca mi-am facut! Si cu o ciorbita de legume, acrisoara desigur... Am cumparat si un tort tiramisu si gata masa... Voi ce faceti la ora asta?
Andries spune:
Cineva avea intarituri de burta... nu mai stiu cine, imi cer scuze ca nu mai am decat 2 neuroni si aia fara conexiune..
ei bine, eu am avut asa la prima sarcina, brusc se strange si se intareste uterul jos. Ei bine.. nu e bine.. trebuie luat Nos-pa de 40 mg macar doua pe zi, si incepand cu luna 5, 6, daca persista e posibil ca aceste intarituri sa devina adevarate contractii care pot deschide colul, si trebuie eliminate, cu nos-pa, cu diazepam, cu .. e mai prescrie medicul, fiecare cu experienta si reteta lui.
Contractiile de pregatire nastere - alea bune - apar dupa 32 saptamani, am avut si din alea o gramada, dar nu le mai bagam in seama.
Andries
Andries spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Gata, am terminat mancarica si il asteptam pe tati sa vina de la fotbal. Imi era o pofta de varza calita cu ciolan, aoleuuuu. Na, ca mi-am facut! Si cu o ciorbita de legume, acrisoara desigur... Am cumparat si un tort tiramisu si gata masa... Voi ce faceti la ora asta?
eu la ora asta scriu... am un dezastru in casa, sotul e la o intalnire, eu cica fac ordine in acte .. mori daca intri la mine in sufragerie... de mancat, azi regim de sandvisuri.. ca eu am greturi si nici aragazul deschis nu-l suport!
si sunt atat de fericitaaa...
Andries
Andries spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Gata, am revenit. Am livrat perdele dar sunt tare dezamagita ca marile magazine de plante nu ofera si serviciile de gradinarit. Am fost la Garden Plaza si la City Garden, superb, dar nici nu dadeau o sugestie si nici nu gaseai pe cineva sa explice ca lumea. Maine ma duc la firme mai mici din Pipera care am vazut ca iti fac si proiectare si iti si planteaza pomii. Asta era culmea mai, nu numai ca nu imi plantau pomul, nici nu il transportau daca costa sub 10 milioane.
Rox20+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
editez ca m-am mai gandit, Roxana, dar acum aprilie sfarsit nu stiu daca mai prind pomii aia... ia vezi ca firma nu da garantie decat daca ii trateaza/planteaza/etc ea ....ce pomi vrei sa pui? sau poate de aia nu ii planteaza ca sa nu dea garantie la pom
Andries
ps: unde ii plantezi, in ce zona ai casa? vecinii au reusit ceva in acest sens?
myral spune:
Ana intradevar e maricica burtica
a mea arata asa cand sunt si balonata. Si daca iau tratament contractiile se linistesc dar eu vroiam sa nu mai iau si am facut o pauza de asta au revenit. Acum iau din nou pastile.Roxana Sabina voi vorbiti de examene dar eu ce sa mai zic ca abia fac fata la probleme de clasa a treia
(Doamne ce probleme si trebuie rezolvate la nivelul ei nu merge cu metoda algebrica)bebe meu o sa fie sigur geniu de imi ia toti neuronii.Tomitza mai sigur ca e baiat ca acum e mai mare.Andries sigur e fetita sau doar crezi? Ce a zis doctorul?Afibebe nu mai fi disperata trebuie sa-l simti fii pe faza. Cel mai bine se simte cand stai culcata cu burtica in sus si tii mai apasat putin mana.Myral
19+
myral spune:
Andries eu sunt cu contractiile si nu prea trec cu no spa doar cu diazepam dar iau doar un sfert de pastila dar nu ma adoarme nici pe mine nici pe bebe in schimb imi linisteste contractiile.Myral
19+

(10.02.2004)