Picioare finute si subtiri
Raspunsuri - Pagina 4
monica70 spune:
Eu invers ... am ceva gambe,dar pulpele sunt cam subtiri si in plus am usoare paranteze la picioare
,vreau si eu ceva mai sexy
Le-am avut asa doar cateva luni din luna a 7-a de
si pana la 4 luni dupa ce am nascut...apoi s-au topit
.
Si am solduri late,talie subtire,bust ok,am 1,70 ,52 kg 88/62/92 ... doar picioarele si bratele cam subtiri (am oasele subtiri).
Am niste gantere de 1,5 kg acasa,credeti ca pot face cea cu ele in sensul asta? Poate mai sunt care umbla la sala si fac ceva exercitii pentru asa ceva si imi pot sugera ceva...
Ca timp de sala ioc: lucrez 8-9 ore ,plus acasa inca un job,plus bebelina de un an si 4 luni ... As lucra la ele si in timpul asta m-as uita la ceva la TV,ca tot nu apuc ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
vilma spune:
E naspa oricum, orice model care nu este echilibrat, proportional, nu arata deloc bine.
M-am informat asupra miscarilor gen tae bo, sunt destul de grele, dupa parerea mea.
Guguluff spune:
Parerea mea este ca ridicarile pe varfuri cresc masa musculara de la gamba; cel putin cele facute cu aparatul cu greutati la sala, asa fac. Eu le-as cam ocoli mai ales ca deja am muschi acolo destui. Cred ca ajuta stretching-ul si mai ales Pilates si Yoga. Faceam inainte de sarcina la modul cel mai serios si chiar si pana in luna a 7-a am mers cu exercitii mai usoare. Si se vedea, aveam pulpele alungite si suple. Acum predomina celulita dar tot nu ma pot organiza. Cat va admir ca puteti sa va faceti timp pt. fitness cu un copil pe cap si un job. Eu am luat de lucru acasa si in plus am gospodaria si fetita dar tot nu ma mobilizez sa ma apuc de yoga mea
. Sunt seturile de exercitii care imi plac cel mai mult si chiar merg dar... lenea e mare.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
denizel spune:
Guguluff, ridicarile pe varfuri nu maresc masa musculara. Din ce am observat la mine, doar ridica muschii gambei si subtiaza glezna.
Stiu aparatul de la sala, cel despre care vorbesti, dar cine face ridicari pe varfuri cu greutati? :-) Acolo am vazut de fiecare data numai baieti lucrand.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Mindy spune:
fetelor, eu am inceput sa fac exercitii la picioare si se vede ceva, putin acolo (sau poate am impresia numai) plus ca dau cu tone de crema anticelulitica..
dar azi am constatat cu stupoare ca am niste calcaie de batrinica din mediu rural 
nu imi ziceti va rog niste ponturi pt inmuiat 'calcaiul bunicii' ![]()
nu de alta da sa fie si talpa in armonie cu cracul. ![]()
am incercat sa caut la alte subiecte dar am probleme cu cautatul pe forum nu mai am rabdare si mi se incarca extrem de greu paginile.
merci de ajutor!
renah spune:
quote:
Originally posted by Mindy
dar azi am constatat cu stupoare ca am niste calcaie de batrinica din mediu rural
nu imi ziceti va rog niste ponturi pt inmuiat 'calcaiul bunicii'
am incercat sa caut la alte subiecte dar am probleme cu cautatul pe forum nu mai am rabdare si mi se incarca extrem de greu paginile.
merci de ajutor!
Incearca acest produs http://www.earththerapeutics.net/prodinfo.asp?number=9650 ,e minunat face calcaie de bebelus eu sunt dependenta de el
. Il gasesti la Whole Foods Market sau orice Health Food Store sau direct de pe site.
XIO spune:
Pt. a pune muschi pe brate trebuie sa lucrezi cu greutati mari.
Eu de exemplu la sala faceam pt. triceps la scripete exercitii 4-5 serii incepand de la 10 kg pana la 40, apoi faceam exercitii cu ara goala , la inceputul programului faceam unilateral tot triceps.
Si pt. gmba am lucrat dupa ce am fost cu mama-mea sa-mi cumpar cizme mulate pe picior si nu-mi statea nimic
Am inceput cu aparatul acela la care stai in picioare si ridici pe umeri o greutate(ridicat pe varfuri), dar nu-mi placea ca lucra tot corpul , u doar gambele , ridicam 110. Apoi am descoperit aparatul doar pt. gambe , stand i fund iti pui pe genunchi o bara de care sunt atasate greutati. Am inceput cu 20 de kg si am ajuns si la 60-70. Dupa 1 luna-2 se vedeau rezultatele foarte bine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
vilma spune:
Azi mi-am pus o fusta, dupa 6 luni de pantaloni. As putea sa spun ca ...merge, pot SA NU MA DUC LA SALA, pe care o urasc. Numai cat mi-am imaginat-o pe XIO si m-a luat cu rau.
XIO spune:
Vilma , daca nu iti place sala poti sa faci alte exercitii.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

o sa iau creama direct de pe site! abia astept sa o folosesc.