Picioare finute si subtiri

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:
Originally posted by vilma

nu mai bine o lobotomie?...:)) dar e scump, doamna, e scump.
Deci daca ma apuc de stretching sau cum s-o fi chemand, 15 de minute dimineata, as putea vedea rezultatele in, cat timp? sa zicem 3 luni?
Oare a reusit cineva sa isi subtieze picioarele?

Acum, serios: si pe mine m-a interesat subiectul si am cautat info pe net. Din ce-am gasit am dedus ca doar Pillates alungesc si subtiaza musculatura gambelor. dar, sincera sa fiu n-am incercat....

Da' io vreau si glezne mai subtiri! Stie cineva vreun polizor bun?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

eu am prestat niste Pilates cam 2 luni, insa pentru abdomen si pentru spate si zau ca s-au vazut rezultate...mai ales ca era o burta de dupa sarcina...

asa ca, s-ar putea sa mearga si la picioare, numai sa nu te plictisesti, ca eu ma plictisisem de aceleasi exercitii zilnic..si acum vreau sa ma apuc de tae-bo

transplant vreau si eu!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by rachel owen

Si de ce nu faci masaj? Asa nici macar nu faci tu greul, ci maseora. o ora de masaj costa cam 15-20 lei daca gasesti pe cineva sa mergi acasa sau sa vina acasa, nu neaparat la un salon modernizat. In general chiar doamnele alea vechi care nu sunt angajate la nici un super salon stiu meserie adevarata. Masajul intareste si musculataura, topeste grasimea si dispare si celulita. Eu una fac de aproape 3 ani masaj, cu mici pauze, dar in general merg de 3 ori pe saptamana.

Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.

M-am apucat si de asta, am facut vreo 5 sedinte din 2 in 2 zile, dupa care am abandonat, caci stateau astia mici calare pe mine.
Asta-s io, ma apuc de 100 de lucruri si nu duc nimic la bun sfarsit...:(

notez si Pilatele...saru' mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Si dupa 5 sedinte ai vazut vreun rezultat? la mine cam dupa 4 se vede, dar sunt recomandate cam 10 cat de des poti, apoi de mentinere. Pai si daca faci fitness cum te descuric cu cei mici? Cumva tot trebuie sa gasesti o solutie, eventual sa nu vina maseora acasa, si sa lasi copiii o ora cu cineva. Eu il las pe al meu cu cineva si merg la ea acasa (inainte mergeam si la salon). De luni am inceput iar sa fac in astea 2 saptamani 10 sedinte si apoi de 3 ori pe saptamana, caci daca nu pot inca o luna Tae Bo ramane singura metoda de intretinere. Pana sa pot sta pe burta dupa operatie am facut o luna pauza, de asta reiau acum cu seria de 10. Si daca platesc abonament de 10 e 15 lei ora.

Mergi la inceput

Din nefericire, zilnic sunt plecata de acasa 9 ore la serviciu. Astfel incat imi vine foarte greu sa mai strecor inca cate o ora pentru mine fie ca e coafor, masaj, cumparaturi. Nu ca n-as vrea, dar nu mai stiu pe unde s-o scot la capat. Dar nu ma las, ca asa am citit ca trebuie sa ne alocam timp pentru noi, chiar daca suntem mame ocupate. asa ca intind si eu coarda cand si cum pot. Dar nu sunt consecventa, si de multe ori nu din vina mea.

Azi am urcat si coborat scarile la sv numai pe jos, ma gandesc sa ignor lifturile de acum incolo, poate o sa se vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Vilmuletu', pai nu trebuie neaparat sa-ti creasca muschii de la fitness. Daca faci exercitii cu greutati mici si multe repetari, nu iti creste masa musculara. Doar ti se definesc muschii si arzi grasimile. Cel putin asa stiu eu :-)

Dar, stii ce cred? Cred ca pentru tine, cel mai bun ar fi aerobicul. Miscarile alerte si sustinute de la aerobic ajuta la arderea grasimilor si alungirea muschilor.
Eu am o prietena care are conformatie de butoias: mica-mica de inaltime, cu picioruse si brate grosute si forma cam de burlan. Nu poti sa-ti imaginezi ce minune a facut aerobicul cu picioarele ei. Dupa vreo 3 luni arata super-super bine! A, si facea si multe ridicari pe varfuri pentru gambe/glezne.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Daca optezi si pentru miscare eu iti sugerez macar o ora doua de Tae Bo, ca sunt convinsa ca apoi dai de gust si ai sa mai mergi. Cum am zis, eu innebunesc acum ca nu pot face, si simt lipsa, si cand mergeam imi venea sa merg in fiecare zi, si nu sunt o fire activa sau sportiva, dar pur si simplu ma simteam atat de bine dupa, energica, in forma, si se vedea si rezultate asupra muschilor, fara sa faci mare greutate. Mergi macar o ora doua sa vezi cum si ce e, daca vrei, bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

XIO, voi incerca sa fac exercitiile care le-ai propus tu, mai ales acum ca sint pusa pe slabit.
ti-am vazut pozele. Vreau si eu picioare ca ale tale!!! si eu sint inalta, 1.75 dar picioarele mi-au fost cam elefantine de cind ma stiu.

Mergi la inceput

Notez:

• Ridicari pe varfuri
  • Pilates
  • Tae Bo

Denizel, sa am un rezultat dupa 3 luni ar fi...wow, super!!
Rachel, ma apuc mai de Tae Bo-ul asta, ma duc sa gugalesc sa vad ce e ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Apropo de tae-bo, se gasesc DVD cu exercitii sau doar la sala se poate face cu instructor?
Din pacate stau intr-un oras mai mic si nu exista nici un instructor care face asa ceva.Am citit undeva ca intr-o ora de tae-bo topesti 800 cal.E tentant

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am alta problema: am picioare prea subtiri de la genunchi in jos...sunt cam caraghioasa. Am doua bete care explodeaza brusc sus pe coapse pt ca sunt cam lata in solduri. M-am apucat de sala. Dar degeaba. Sper doar sa mai dau jos de pe coapse si fund si sa am bete de sus pana jos decat sa arat asa ciudat ca acum. Dar nu stiu cum sa fac...ca de slaba sunt slaba. Daca mai dau jos o sa mor de malnutritie. Deci astept idei!!!!

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput