Picioare finute si subtiri
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by vilma
nu mai bine o lobotomie?...:)) dar e scump, doamna, e scump.
Deci daca ma apuc de stretching sau cum s-o fi chemand, 15 de minute dimineata, as putea vedea rezultatele in, cat timp? sa zicem 3 luni?
Oare a reusit cineva sa isi subtieze picioarele?
Acum, serios: si pe mine m-a interesat subiectul si am cautat info pe net. Din ce-am gasit am dedus ca doar Pillates alungesc si subtiaza musculatura gambelor. dar, sincera sa fiu n-am incercat....
Da' io vreau si glezne mai subtiri! Stie cineva vreun polizor bun?

_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
vilma spune:
desigur ca si glezne subtiri!!!!! si genunchi frumosi, fara pernite de grasimi, si pulpitze alungite .....
Tzuni spune:
quote:
desigur ca si glezne subtiri!!!!! si genunchi frumosi, fara pernite de grasimi, si pulpitze alungite .....
in cazul meu e clar: numai intr-o alta viatza....

_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
anky spune:
Mai ar fi o varianta:
LIPOASPIRATIA
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
denizel spune:
quote:
Vilma, pentru glezne poti incerca ridicari pe varfuri. Faci vreo 3-4 seturi, fiecare set cu repetari de ridicari pe varfuri (cat poti de sus) pana cand simti o usoara arsura in gambe.
Bine ar fi sa stai pe un prag ceva si, atunci cand faci ridicarile, sa te concentrezi pe zona gambelor/gleznelor.
Genunchi fara pernite...mai greu :-). Trebuie sa-ti faci timp de sala. Este acolo aparatul ala special pentru zona de deasupra genuchilor. Bine, in lipsa de ala, poti face genoflexiuni, da' ai grija ca atunci cand cobori, genunchiul sa nu depaseasca varful degetelor de la picioare. Cobori ca si cand ai vrea sa te asezi pe un scaun :-).
Si Pilates sunt bune, da' nu pot sa explic exercitiile. Eu am un dvd cu exercitii si, cand nu am timp de sala, fac acasa Pilates.
Poate ti-ar fi mai comod daca ai lucra acasa, dupa un dvd.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
grati.ela spune:
Eu am reusit ca din niste chestii groase si ciudate (gen fotbalistii scunzi) sa scot ceva mai putin dizgratios cu mult masaj anticel local, cu muuulta gym la saltea, cu muuult aquagym si dus subacval. Si acum sunt triste dar cu siguranta ca am lasat garda jos. Am ramas insa cu gambe frumusele (gleznele erau subtiri din dotarea initiala).
vilma spune:
Anky, imi e frica si scarba de operatiile de genul acesta, yac.
Denizel, da, cred ca ai dreptate, am inceput sa ma antrenez in a ma scula mai devreme, azi am reusit sa ma scol din pat la 6:30. Daca as putea sa fiu in picioare la 6, cred ca as avea timp de exercitii.
Gratiela, n-am chef tot timpul de mers la sala. Daca atunci cand am avut chef am reusit sa ma duc de 2 ori, iti dai seama in rest.
Tzuni, io nu cred ca mai am vreo sansa la a alta viata, o sa incerc sa fac in asta cat pot...
Multumesc mult pentru sustinere.
A, uitam, oare daca m-as apuca de niste cursuri de dans? Adica daca as sti ca merita, poate m-as fortza sa imi fac timp de asta.
rachel owen spune:
Vilma, masajul ajuta multa, sa stii, orice exercitiu fizic topeste grasimea dar face si muschi, ceea ce nu inseamna neaparat subtire. Eu fac Tae Bo (acum sunt in "concediu medical" dupa operatie estetica si turbez inca o luna ca nu pot) dar pe langa ca se topeste grasimea fac cat de cat muschi. Am inteles ca in timp se "topesc" cu multa apa, hidratare, asa mi-a spus un maseor, desi mie mi se pare SF.
In liceu, la 1,70 aveam 49-51 kg, si niste picioare lungi (am fost si manechin la clubul liceului) si radeau baietii de mine ca nu aveam fund, imi recomandau "pantaloni cu fund". Acum cand e la moda slabagiunea nu mai am potential, sa-mi dau cu capul de pereti.
Scuze de off-topic, spuneam ca masajul regulat ajuta cel mai mult!
vilma spune:
Da, da rachel, inteleg perfect ce spui. De aceea nu prea ma dau in vant dupa fitness, ci m-as concentra pe exercitii gen intindere.
Habar n-am ce e tae bo asta de care zici.
As vrea sa fac ceva adaptat varstei si preocuparilor mele actuale, dar mai ales putinului timp liber.
rachel owen spune:
Si de ce nu faci masaj? Asa nici macar nu faci tu greul, ci maseora. o ora de masaj costa cam 15-20 lei daca gasesti pe cineva sa mergi acasa sau sa vina acasa, nu neaparat la un salon modernizat. In general chiar doamnele alea vechi care nu sunt angajate la nici un super salon stiu meserie adevarata. Masajul intareste si musculataura, topeste grasimea si dispare si celulita. Eu una fac de aproape 3 ani masaj, cu mici pauze, dar in general merg de 3 ori pe saptamana.