Picioare finute si subtiri

Picioare finute si subtiri | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Are cineva o metoda de "lucrat" picioarele? Nu am timp sa ajung la sala de fitness (mi-am luat abonament pe o luna si n-am reusit sa ajung decat de 2 ori..), nici pe acasa nu am "loc".
Am incercat deja masajul, dar nu merge, sau o fi mergand, dar dureaza prea mult si n-am rabdare.
Are cineva o bagheta magica?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

si eu ce-as vrea sa stiu cum sa fac din "umflatzelele" mele niste piciorushe fine ... zau, fac cinste cu o bere celui / celei care da un pont

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Astept si eu dar nu ma astept la minuni. Unele femei au conformatia picioarelor altfel decat cele finute si subtiri. Eu am pulpitele si gambitele mai rubiconde si oricat de slaba as fi tot asa sunt. Si cand aveam 42kg tot nu mergeam in maini. Lasa si asa ca sa aiba omul ce apuca, nu?

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai ai spus ca u ai timp sa mergi la sala , nu poti sa faci acasa si nu ai rabdare cu masajul.
baghete magice nu prea are nimeni decat pin povesti.

Trebuie sa iti faci timp daca vrei sa vezi rezultate:
-genuflexiuni(cca 100 cu pauze scurte)
-culcat pe o parte ridici piciorul intins drept , 2 serii de cate 50 fiecare picior(pt. inceput)
-tot culcat pe o parte de data asta ridici piciorul care sta pe sol, 4 serii de 25 pt. fiecare picior , in timpul asta cu celalt te sprijini pe sol cu varful , piciorul fiind putin adus in fata pt. echilibru.
-alergat , bicicleta , banda

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Genufloxiunile stiam ca nu sunt bune pentru efectul de subtiere, de restul sunt convinsa ca au rezultate. O bagheta magica o sa-mi trebuiasca macar ca sa ma trezesc mai devreme si sa am timp pentru partea cu gimnastica.
Rolele or fi bune, ca bicicleta n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Tina Turner face zilnic 100 de genuflexiuni de cand se stie , mie imi place cum arata.
Sunt bune si rolele , dar depinde si de conformattia ta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by catrinelteodoru

si eu ce-as vrea sa stiu cum sa fac din "umflatzelele" mele niste piciorushe fine ... zau, fac cinste cu o bere celui / celei care da un pont

Catrinel
Zambeste-mi!

transplant

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinelteodoru spune:

Tzuni, draga, atunci mai bine astept reincarnarea ... poate prind si io vreun trupshor de manechin

Zambeste-mi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:
Originally posted by catrinelteodoru

Catrinel
Zambeste-mi!

transplant

de picioare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Da, vilma, poti sa crezi asa ceva? Ntz ntz ntz...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

nu mai bine o lobotomie?...:)) dar e scump, doamna, e scump.
Deci daca ma apuc de stretching sau cum s-o fi chemand, 15 de minute dimineata, as putea vedea rezultatele in, cat timp? sa zicem 3 luni?
Oare a reusit cineva sa isi subtieze picioarele?

Mergi la inceput