Picioare finute si subtiri

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetelor, dar inotul nu e bun? eu stiam ca inotul e cel care subtiaza si alungeste (dar lateste spatele, pt mine care am umeri ingusti n-ar fo o problema...)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu n-am unde sa inot, si nici nu prea stiu bine. Dau de 2 ori din maini si picioare, dupa care trebuie sa ma pun cu picioarele pe sol.
Xio, nu cred ca vreau sa mai vad sala de fitness pentru ceva vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor, da ceva solutii si exercitii pt "aripioarele" de la picioare aveti? Ca la mine totul ar fi ok fara ele... (ma rog nu totul, da asta e ce ma obsedeaza acuma).

A scapat careva dintre voi de aripioare?

----------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by XIO

Pt. a pune muschi pe brate trebuie sa lucrezi cu greutati mari.
Eu de exemplu la sala faceam pt. triceps la scripete exercitii 4-5 serii incepand de la 10 kg pana la 40, apoi faceam exercitii cu ara goala , la inceputul programului faceam unilateral tot triceps.

Si pt. gmba am lucrat dupa ce am fost cu mama-mea sa-mi cumpar cizme mulate pe picior si nu-mi statea nimic Am inceput cu aparatul acela la care stai in picioare si ridici pe umeri o greutate(ridicat pe varfuri), dar nu-mi placea ca lucra tot corpul , u doar gambele , ridicam 110. Apoi am descoperit aparatul doar pt. gambe , stand i fund iti pui pe genunchi o bara de care sunt atasate greutati. Am inceput cu 20 de kg si am ajuns si la 60-70. Dupa 1 luna-2 se vedeau rezultatele foarte bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

EU AM NUMAI 52 DE KG SI ABIA O RIDIC PE DIANA CARE N-ARE INCA 9 KG

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Fetelor, da ceva solutii si exercitii pt "aripioarele" de la picioare aveti? Ca la mine totul ar fi ok fara ele... (ma rog nu totul, da asta e ce ma obsedeaza acuma).

A scapat careva dintre voi de aripioare?

----------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Aripioarele de pe solduri vrei sa zici? Eu n-am scapat de ele, daca pun cateva kile pe mine, se duc de la solduri in jos. O sa ajung ca statuia aia care intruchipa zeita fertilitatii la nustiuce popor, care avea un fund cat un butoi.
Cand eram mai tanara si aveam timp liber, faceam niste exercitii pentru aripioare si aratau decent. Si inca ceva, nu-mi explic de ce in timpul sarcinii cu fetita m-am latit cat china, parca aveam baloane laterale. La a doua sarcina, la baiat, nici un centimetru in plus pe coapse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu aveam atunci 53 parca , si de atunci cand am lucrat serios ma invart intre 55-57.
fac sport foarte mult , asa ca se intelege
Abdomenele le faceam la verticala cu picioarele agatate sus de banca si cu greutate de 15-20 de kg (maxim)
Ce dor imi e de sala......

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aschiuta din pacate singura solutie cu rezultate durabile pt. "aripioare" e operatia....

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu m-am latit binisor la solduri si pulpe,dar vad ca am revenit la loc. Evolutie: 52 kg - 70 kg in luna a noua 52 kg dupa fix un an Macar la 55 kg de ramaneam,ca am 1,70 .
La chestia cu latitul numai la fete,e probabil de la hormonii feminini,asa presupun eu.

P.S. Nu fac absolut deloc sport ,stau toata ziua pe scaun( sunt contabila) si m-am intors la serviciu de cand a implinit fetitza 3 luni. Si mananc bine, inclusiv ciocolata zilnic.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Monica, hehe, unele te-ar invidia strasnic pentru asta.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput