Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 29
Donia spune:
Buna dimineata! Se anunta o zi insorita, o sa ziceti si ce daca... ei, soare de cu dimineata n-am mai vazut de vreo 10 zile cred, deci e sarbatoare.
Yagmur si asiza, sa va traiasca puii si sa fie fericiti si sanatosi! La multi ani Luca si Denis! 
ruxandra, nu prea am tupeu sa zic despre sala, ca vad ca nu ajung mai des de o data pe saptamana, si am contract pe 1 an cu ei, dau banii degeaba... si eu trebuie sa ma mobilizez. Dar e asa de bine cand merg! Nu fac mare lucru deocamdata, de abia imi intru in forma, dar e importanta ora aia pe care o am doar pentru mine.
dianarus, multumesc pentru urari
Am mai auzit despre copii care nu au plans la inceputul gradinitei ci dupa cateva zile, asta pentru ca la inceput nu stiau exact despre ce e vorba, dar si faza asta e normala. Sper sa fie tot mai usor cat mai rapid.
marani, nu stiu daca e vorba de dinti la Cristi, desi s-ar putea, ca roade si saliveaza la greu. Oricum a dormit bine azi noapte, sper sa avem o zi normala azi ca nu mai am timp de fugit de acasa ![]()
Scriai de Ana Maria cum plange acasa la mama ta... Cristi plange de cate ori ne intalnim cu nasii lui... nici nu stiu ce sa mai cred. Ei sunt niste oameni faini si il iubesc, dar ceva se intampla si el urla din toate puterile, cu greu il linistesc. Probabil ca stau calare pe el cam mult... Nu stiu...
carla, m-am amuzat... si Cristi are respiratie de catelus uneori, mai lipseste sa-i atarne limba si sa dea din codita ![]()
aka, dar chiar studiaza serios Cristina, pune-i si vreo carte de matematica in brate, cine stie...
Ce draguta e!
Au venit vremuri cacacioase peste noi, ma duc la datorie.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bamboletta spune:
Salutare Mamici si BB-ii 

Denis si Luca

cu intarziere
pt
Luciaro si Ktrinel

Mirona-vazut poze cu Karina
o sa franga multe inimi ![]()
Sbogdana-frumos catelusul tau
da din picioare la fel ca Antonia
are parul cret? 
Dandusa-hai nu ne mai tine in suspans
arata-ne mertzanul![]()
Ramsan-
am vazut pozele cu Rares
chiar daca ieri l-am vazut de aproape
tinem pumnii pt sambata
asteptam vesti ![]()
Ruxandra_sb-ma laud si eu
ca Antonia papa f bine piureu de legume
a papat 110ml piure+ 130ml laptic 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
carla2005 spune:
Heyy sa traiasca Luca si Denis de Yagmur si Asiza!!! Sa fie sanatosi si mamicile sa se bucure de ei!!
Deci nu sunt singura posesoare a unui copil care face precum catelusu! M-am documentat si nu e nimic grav..cica au descoperit ei sa faca asa si trebuie sa exerseze!
Am uitat sa va spun ca mai nou fi-mea doarme cu fundul in sus si nasul in saltea...ma dispera...toata noaptea o intorc pe spate si ea in secunda doi e in pozitia initiala...sper sa scape de obiceiul asta ca nu am de gand sa stau de garda noaptea sa vad daca respira !
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
dianocica spune:
eu stau aici si
si
de base al meu multiubit....
a deju iar a picat netul? ntz ntz ntz
dandusa cred ca nu se hotaraste sau a cheltuit toti banii si tre sa vina pe jos...![]()

ramsan vazut poze. tare mult ma bucur ca ai gasit energia sa ne scrii. are si prietena...hmmm, nu pierde timpul...iar cu basca cool e f tare
mai nou d nu vrea nici tz nici suzy inainte sa adoarma, vrea sa ma suga pe mana. cum il tin in bbrate.si daca incerc sa il tin in fund la calculator imi suge palma...am semne...
uf, ma duc sa mai
un pic...vacaroiu...
diana si david din 03.12.06
nu mai infofoliti copiii!
bamboletta spune:
Aka-super pozele in care Cristina citeste Cenusareaza 

Carla2005-priveste aici si vezi cum doarme si Antonia dar ziua
noaptea o pun in saculet de dormit si nu se poate intoarce ![]()
Ruxandra_sb-si eu cam la fel procedez cu dermatita si suntem ok ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Donia spune:
OanaCat, doctorita vrea probabil sa astepti 4 zile pentru ca sa nu aveti vreo reactie de la vaccin si sa nu fie probleme cu acceptarea noului lapte din cauza asta.
flore, ce minunata e Alessia! Vad in poze ca toata lumea se inghesuie sa o pape ![]()
sbogdana, asa ii spun si eu uneori lui Cristinel al meu, "galagie mica", e nume universal, se pare ![]()
Ce dulce e Zara! Are o gramada de par, poti sa-i faci codite ![]()
a_deju spune:
prezent la datorie.. am fost in carrefour sa cheltui... luat 2 tricouri, 2 salopete si un puloveras.. pt motan, of course.. marimea mea..mi-e si rusine sa intreb prin magazine :)))
cu ocazia asta am si vizionat un carucior pe care mi-l doream cu nesat si infocare, si am constatat nu numa' ca n-ar incapea in matiz, ci si ca daca as ramane in pana, n-ar fi problema, as putea lejer sa ma folosesc de rotile lui.... deci am mai taiat unu' de pe lista.... ramane sa vedem jeepu' lu' dandusa... poate incape ala, macar pe masina, daca in ea nu :)))
in alta ordine de idei... base???? vacaroiu??? whassup??? eu unde eram..???? pe coclauri, da, stiu...............
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
marani spune:
DONIA, e ceva in casa aia ce nu-i place...in nici o camera...nu e vorba de mama, caci veni saraca femeie la mine acasa si statu cu Ana Maria 2 ore fara ca pisica sa zica pāss. Cred ca nu-i place locul, cauta mereu ceva pe pereti, se uita la tablouri, la lustra.....maraie un pic...dupa care incepe scandalul....e si vina maica-mii si a lui buni, caci nu intru bine in casa, doresc s-o familiarizez cu locul, s-o dezbrac, sa-i vorbesc....n-apuc nik, dupa cum ziceam, nu intru bine in casa si se napustesc amandoua asupra ei cu "tzutzurica lu bunica"..."tzine-i 'mos acolo" ( cica s-ar traduce "cine-i frumos acolo" )....si altele enervante de genul asta! si bica are un glas...cand vorbeste parca tzipa si cand tzipa: aude tot cartierul! Deci buba e de la amandoua: si femeile si casa. Cred ca ceva de genul asta se intampla si la tine, la mine una nu exista momentan remediu, cand pisica o mai creste poate s-o modifica situatia. Pup!
mamica de bubamara
ruxandra_sb spune:
Ramsan, saru mana. 
Cam asa facem si noi. Adica:
- baie cu apa la 32-33 gr C si, din pacate, de maxim 10 minute
- il spal cu lotiune de la Mustella fara sapun la 3-4 zile; in rest doar cu apa. O sa caut si lotiunile de curatat zise de tine. Si mai e una speciala pt piele atopica de la Mustella. Am incercat si cu chestia aia pt baie emolienta de la Avene, dar il deranjeaza.. incepuse sa planga la baie. Am incercat si cu taratze dar cred c-a facut reactie alergica/de contact la ele.
- tot asa, dupa baie nu-l stergem ci tamponam si am grija sa-l dau imediat cu Trixera, la maximum 3 minute dupa ce e scos din apa.
- il dau cu crema peste tot (exceptand zona scutecului) cu Trixera de cel putin 2 ori/zi
- il tin cat mai dezbracat cu putiinta, stiu ca-i face rau caldura
- am inceput sa-s spal rufele cu Dermalin, le clatesc de cam 3 ori, nu le calc
- hainele ce vin in contact cu pielea numai din bumbac
- sters praf/aspirat, blabla
- indepartat pe cat posibil tot ce este sintetic din jurul lui (paturici, cuvertura, lalala)
-inca n-am dat cu nici o crema cu cortizon sau alte minunatii; incercam s-o tinem in frau cat de cat fara.. deocamdata
- sunt multumita ca se pare c-a acceptat carnitza fara alte noi uraciuni. Sa vedem daca o sa treaca si de banana si galbenus. Oricum asta mult mai incolo.
- nu, nu-l mai alaptez. Sper ca pediatrul sa nu ne puna sa schimbam laptele sa trecem pe HA sau soia. A zis ca mai vedem peste cateva saptamani.
- nu stiam ca masajul este interzis, cu toate ca-mi trecu prin cap... Asa ti-a specificat dermatologul??
Off. De vreo saptamana am renuntat la uleiul de masline si aproape si la masaj.
- ne-a zis ca daca continua sa stagneze cu greutatea sau daca incepe sa se scarpine (cica dupa 6 luni) sa facem o "cura" de Peritol
Jos comunistii! Jos tradatorii!! Sa nu ne lasam!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Donia spune:
Ha, ha, am vazut si catelusa lui sbogdana... daca nu m-as fi uitat ci doar as fi ascultat, as fi putut sa jur ca era Cristinelu meu...
Ralumat, musetelul in dilutie potentata homeopatic (ah, ce importanta ma simt scriind cuvintele astea
)... am spus eu ca e ceva magic, nu doar musetel pur si simplu...
Hai sa vedem cine incearca, sa ne dea impresii la cald.
Ramsan, bine ai mai aparut pe aici cu vesti despre Rares! DeeaA scria ca au avut aceeasi interventie pentru frenul sublingual si la fel a avut si nepotelul meu, totul a fost rapid si fara urmari neplacute, doar putin saliva rozalie si atat. Nu-ti fa griji, o sa fie bine.
nusicasiely, vine o perioada cand bebeii tipa pentru ca le place cum le suna vocea... Despre cat dureaza... cum ne-o fi norocul ![]()
Cum te descurci cu engleza? Am gasit niste sfaturi despre cum poti sa dezveti copilul sa fie dependent de suzeta in timpul noptii, dar sunt in engleza. Daca vrei spune-mi sa iti dau link.
Baaaai, ce se intampla in tara aia? Bagajele si la gara, cum sa ajunga Vacaroiu presedinte? Doamne, e sfarsitul lumii!!! Ma duc sa citesc stirile si sa ma ingrozesc.