Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia da vezi ca sunt si pe forum neste subiecte care se umplu....in mare viteza...paginile adica...da un oki si pe hotnews offff

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by bamboletta
Ruxandra_sb-ma laud si eu ca Antonia papa f bine piureu de legume a papat 110ml piure+ 130ml laptic

.. da eu n-am de gand sa-i masor/cantaresc si piuree-ul. Destul ca vad ml ramasi din biberon . Si noi tot asa, dupa piuree mai bem si o tzara de laptic.

Jos comunistii! Jos tradatorii!! Sa nu ne lasam!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna mamici si pitici!

Nu am mai intrat pentru ca am avut si noi botezul si am fost taaaare ocupati!
Bebe este excelent, rade, gangureste, se joaca...
Botezul a iesit super! la biserica a plans bb, ca a fost frig rau de tot, dar s-a calmat dupa aceea. La baitza nu l- vrut pe nasu' :)), drept pt care i-am facut eu cu nasa. Gataaaa, suntem si noi crestina!!!

La Multi Ani bebeilor, mamicilor si taticilor care s-au mai sarbatorit intre timp!

Azi am facut vaccinul de 4 luni (infanrix penta), avem 6 kg si 64 cm, cu kk s-a reglat de la sucul de mar, de maine incepem si cu pulpa de mar, dupa aceea cu faina de orez, suc de morcov si portocala si supitza. Uraaa!

Va pupicim muuuult, muuult!!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

CE PARERE AVETI DE BASE??? eu una sunt pro basescu si chiar imi pare rau pt ce se intampla

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by OanaCat

Dianocica multumesc pentru raspuns sincer nu m-am gandit la asta fiindca la primul vaccin nu a avut nimic si nu a fost nici agitata.
Fetelor ati vazut pe undeva cartea Mama si copilul de Capraru?incerc sa o cumpar de 2 luni si nu o gasesc nicaieri.Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Vad ca www.elefantulverde.ro/librarie.html" target="_blank">aici o au la vanzare. Au si un nr de tel sa-i contactezi.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Dandusa, pai folosind crasma de la fiul ei .. mi se pare si mai si. Stiu ca crasma are o semnificatie aparte si nu cred ca se poate imprumuta de colo colo. Eu crasma lui Matei o pastrez si acum. Si asa voi proceda si la Grigore. Off, nu vreau sa te supar.
Iar cat despre cerceii cu sange pe ei.. dumnezeule. Dar asta e mai mult decat inconstienta.

5 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

... sa nu mor proasta... ce-i aia "crasma"? ca la mine in ardeal n-am auzit de asa ceva. zau ca in sud sunt o gramada de traditii de care io p-aici n-am auzit. de ex. taiatul motului. jur ca n-am fost la nici unul...

dandusa, sange pe cercei??? brrrrrr. si tu trebuia sa fii impresionata la faza asta, nu?!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura, dupa cum cred ca te ai prins, eu zic ca base rulz . discursul din piata a fost beton. pe la unele tv e ca pe vremea lu' ceasca...dar nu mai detaliez aici, am subiect sa ma plang...acum ca l am gasit....

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu tre` sa recunosc ca nu sunt fanul nr 1 al lui base, dar e la fel de adevarat ca nu are contracandidat nici pe departe, asa ca nu pricep la ce mai e buna atata tevatura

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Ruxandra si tu ai cam aceleasi metode ca si mine.. numai ca folosesti mai mult Mustela. Despre masaj, da, dermatologul mi-a spus asta. M-ai pus pe ganduri legate de greutatea lui bebe Rares. Chiar nu mi-a trecut prin freza ca ia mai putin in greutate din cauza nenorocitei de dermatite. Sper ca luna asta de cand am introdus cerealele sa ia mai bine totusi. Nu ca m-as plange dar are 7 kile si e lung de 71 cm la cele 5 luni juma' ale lui. Este un filmuletz pe care l-am postat azi la linkul de la semnatura si se poate vedea acolo daca e ok asha.
Donia multumesc mult de sustinere. Este f. important pentru mine sa stiu cam cum decurg ostilitatile in sala de operatie si dupa...
Va puuup pe toate si va doresc sa aveti parte de o seara placuta
Make love not war!

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares -vedeta de film

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

tanammmm,tanammmm,tanammm,mi-am luat carut bengos ...

...felicitarile,masa si laudele,le primesc in capitolul cel nou...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput