Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 28
ramsan spune:
Dianarus frenul sublingual este "ata" aia pe care o avem noi sub limba. Cand este prea scurt si se prinde mai catre varful limbii, aceasta nu mai este atat de mobila si poate impiedica mestecarea, articularea...
Multumesc pentru incurajari 
Pus pozici de bb Rares la album ramsan.
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares -vedeta de film
lizzy spune:
de 3 zile-ncoace suzy raaaau ne plaaace ![]()
nu stiu cum, dar maica-mea i-a dat suzeta acum cateva zile ca era agitat si s-a calmat cu ea si de atunci s-a facut maaaare prieten cu donshoara suzy. sa ma bucur... sa nu ma bucur...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
ruxandra_sb spune:
lui Denis si Luca.
Mey, vroiam sa ma laud ce frumos a mancat azi conu piuree-ul. Cu o singura pata pe costumas si fara urme in ochi, nas si par. Nici in al meu..![]()
.. cand colo, tre sa plang.. c-ajunge comunistul de Vacaroiu presedinte. Valeu, valeu si valeleu.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
lizzy spune:
quote:
Originally posted by ramsan
Dianarus frenul sublingual este "ata" aia pe care o avem noi sub limba. Cand este prea scurt si se prinde mai catre varful limbii, aceasta nu mai este atat de mobila si poate impiedica mestecarea, articularea...
Multumesc pentru incurajari
Pus pozici de bb Rares la album ramsan.
dupa ce am postat m-am gandit ca aia tre sa fie... da' cum v-ati dat seama? cine l-a controlat taman acolo?!
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
bebinuta spune:
Denis de Asiza si Luca de Yagmur
Azisa nu merita sa te superi acum inainte de botez, orim de schimbat e cam tz si oricum chestia cu nasii parerea mea e ca a devenit simbolica. Eu mi-am ales nasi la nunta si la botez pt ca trebuia, e matusa mea cu sotul, dar nu s-au schimbat nimic in relatia cu ei: suntem tot la fel, iar in legatura cu darurile eu nu sunt de acord, nici cu banii mai multi.
Eu i-am cumparat hainele Adei iar nasii i-au luat ce au stiut ei: lenjerie de pat, cercei dar nu pt ca au fost nasi ci pt ca asa au vrut.
LA nunta la fel, nu am vrut sa primesc bani mai multi de la ei si nici de la parinti.
Pup baieti frumosi si mamici pe masura.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
ramsan spune:
La controlul lunar la dr. peditru s-a uitat ca de obicei in gat sa vada daca nu e rosu, si a vazut si limbuta care era ridicata si respectiv "ata" aia care e cam scurta.
Si eu observasem ca parca era cam scurta, cu vreo luna in urma, dar nu eram foarte sigura ca asa este... deh la astia mici si dimensiunile se schimba...
Poftiti de va uitati la poze si filmulete.
ruxandra_sb spune:
Dandusa, pai folosind crasma de la fiul ei .. mi se pare si mai si. Stiu ca crasma are o semnificatie aparte si nu cred ca se poate imprumuta de colo colo. Eu crasma lui Matei o pastrez si acum. Si asa voi proceda si la Grigore. Off, nu vreau sa te supar. 
Iar cat despre cerceii cu sange pe ei.. dumnezeule. Dar asta e mai mult decat inconstienta. 
Ai luat carutul?? Nu ne mai tine in suspans.
Ramsan, cum tii dermatita in frau? Ce unguente, ce smecherii?? Please.
Ralumat, sa sti ca si conu a tras bine de tot la aghioase dupa vaccinuri. Fara nici o granula. Si prietena noastra, piersicuta, tot asa. Da musai sa ne povesteti ce si cum despre tratament. Ca m-as gandi si eu. Cu dermatita lui Grigore si cu "delicata mea constitutiune".
Bogdana, bine ai venit
. Admirat catzelusa Zara. Mey, mey da pare asa mare si voinica. Zici c-are 7-8 luni.
5 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
bebinuta spune:
Dinocica 
David e superb si ce frumos povestesti de gimnastica. Cat a dormit dupa?
Adina ce pozitie interesanta, vezi ca raman baieteii cu gandul la ea![]()
Sbogdana bine ai venit, ce dulce e Zara si ce parut frumos. Dar chiar ca e biciclista..
Celor care fac vaccin multi pupici.
Dandusa ai ajuns dupa carut, nu te-a prins vijelia?![]()
Mirona, tu sigur nu o dai pe Kara cu ruj in obrajori?/
Ca tare frumoasa e cu obrajorii ei rosii. Si intradevar rochita neagra e super draguta.
Felicitari si celor ce au avut botezul in acest week-end si celor ce il vor avea.
Noi suntem bine....ne culcam pe la 19, dar in continuare ne trezim noaptea cam de 2 ori, uneori 3. Nu ne rostogolim decat cu ajutor...nu sugem degetutele de la picioare....in schimb le sugem pe cele de la mana si pe ale mamei...ne jucam si singurica....avem momente in care contemplam tavanul, de se sperie mami ca e liniste in casa...plaaangem tare daca nu suntem culcate si hranite la timp....am inceput sa radem cu zgomot spre bucuria lui mami....stam si in fundulet dar nu f mult... scoatem niste sunete pe are mami nu vi le poate reproduce....mancam pana vomitam si daca ne mai aducem aminte de ceva va mai scriem.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Ralumat spune:
Asa....venit, vazut, placut, luat. Ca la maritis
. De data asta am fost conservatoare- mergand pe principiul ca fostul storcator era Moulinex si vechi de vreo 7 ani isi facea datoria cu stoicism, am luat tot un M. 230 RON. Si maine incerc sa-mir ecuperez banii de la TCM. Daca nu m-oti vedea voi in fata magazinului cu mere si morcovi demonstrand.....
In alta ordine de idei, era sa nu mai plec din Bamboo. Pe langa ca i-am luat (inca) o bavetica cu picioruse (le stiti? sunt super haioase), nu ma puteam opri din cumparat magneti...tare reusiti sunt!
Hai sa ma duc sa vad ce parere aveti de Mama Omida
.
Dianarus, cu ciocolata...nu cred ca are, ca si ea era un pic cam plinuta. 60 RON a fost consultatia.
Marani, ori la farmacii homeopate, ori cu putin noroc la vreun HelpNet. oricum, sunt produsele de Laboratoarele Boiron, alea care fac si Oscilococcinum, sau de Plantextract de la Cluj. Nu ai sanse sa gasesti la plafar.
E, nu ma lasa. Revin.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
ramsan spune:
Ruxandra si voi aveti asha ceva? Pai uite cum apare zona rosie, inainte chiar de a se forma puncticelele dau o singura data cu Fucicort unguent (e cu cortizon si nu trebuie facut abuz). Dupa ce intra in piele asta il dau cu crema emolienta Trixera de la Avene sau cu crema emolienta Aderma Exomega... ambele game se gasesc in Sensiblu. Dimineata il spal pe fata cu apa termala de Avene folosind un tampon steril, si pe tot parcursul zilei am grija sa aiba pielea curata (dupa masa, dupa plimbare) si emoliata (dau cu crema emolienta de cate ori mi se pare ca pielea e uscata). Seara facem baitza care e cu dichis. Nu trebuie sa dureze mai mult de 15 minute, apa intotdeauna intre 32 si 35 de grade (chiar daca tie ti se pare ca e mai mult rece apa). Pielea nu trebuie niciodata masata, sau frecata, masajul putand produce microleziuni, ceea ce nu este permis in afectiunea asta. In apa de baitza pun o lotiune emolienta de la Avene Trixera (emolient de baie) sau Oilatum (un ulei ce ramane ca o pelicula pe piele) si agentul de spalare este tot de la Avene Cold Cream Gel nettoyant surgras ori un sapun de la Avene ori Aderma Exomega, niciodata alte sapunuri. Il usuc prin tamponare, nu prin frecare si apoi il ung prin locurile unde stiu ca mai apar bubitze cu Fucidin H apoi cu lapte emolient de la Aderma Trixera.
Copilul nu are voie sa se supraincazeasca sau sa transpire de aceea il imbrac foarte lejer si in casa si afara, iar in casa nu am nicioadata mai mult de 22 de grade. Folosesc doar hainute de bumbac, ma refer la cele care intra in contact direct cu pielea...
Nu mai spun ca praful trebuie mereu sters in fiecare zi, si macar o data la doua zile trebuie dat cu aspiratorul. Asternuturile si toate hainutele se scutura de praf in fiecare zi. Toate hainutele le spal cu Persil Sensitive fara sa le dau extraclatire si le calc intotdeauna. Cand afara bate vantul nu il scot din casa, din cauza prafului starnit, stam doar in balcon baricadati in carucior. Daca tu il alaptezi trebuie sa tii regim fara alergeni, iar daca ai inceput diversificarea in meniul lui nu trebuie sa existe alimente alergene.
E destul de mult dar m-am obisnuit cu asta. Sper ca iti este de folos experienta mea.