Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 27
ramsan spune:
Va rog sa ma ajutati cu un PM... nu pot intra pe contul de yahoo mami_nov_dec_06... s-a schimbat parola cumva?
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares -vedeta de film
lizzy spune:
mama omida, da' remediu sa nu-mi mai placa ciocolata are tanti aia?!
acuma serios, sunt interesata de o consultatie la dr asta. cat ai dat?
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
marani spune:
RALUMAT, multumim pentru informatii. DONIA ne tot spunea de Chamomilla. Spune-mi daca stii te rog, eu de unde pot achizitiona granulele astea? Sensiblu sa aiba sau pur si simplu merg la Plafar? sunt in ceata...
ARIADNA, sa fie Bogdanel sanatos si sa pape mult timp tzatzi! o sa vina si vremea cand nu s-o mai trezi deloc noaptea.
mamica de bubamara
nusicasiely spune:
quote:
Originally posted by ramsan
Va rog sa ma ajutati cu un PM... nu pot intra pe contul de yahoo mami_nov_dec_06... s-a schimbat parola cumva?
ce cont de yahoo?exista asa ceva?spuneti-mi si mie ca sa nu mor proasta.
nu stiu ce sa ma ami fac cu fata.tipa continuu,nu ca ar avea ceva,ci pur si simplu.cerd ca ii place.dar m-a terminat.si nu sta o clipa.se ridica de pe perne in fund si apoi se arunca pe burta si se oftica pentru ca nu poate sa se tarasca si ma exaspereaza.iar noaptea se scoala de 4,5 ori,cel putin,dupa suzeta.
Teutz spune:
Ariadna, eu alaptez, dar ii dau si completare. Cerealele le fac cu apa si atat, pentru ca au ele lapte.
Ma duc sa citesc din urma.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
dianocica spune:

s a intors ramsan. stiu ca e greu sa incepi dupa o pauza mare dar noi ne bucuram mult ca v ati intors. eu n am uitat ca tu si dandusa m ati scos din butoi cand cu febra laptelui. asa ca...scoate aripioara cand e nevoie
de abia astept poze cu rares cel rupt din soare
pup
off topic: bai, mi l au suspendat pe base...
diana si david din 03.12.06
nu mai infofoliti copiii!
lizzy spune:
ramsan, tinem pumnii pt operatia aceea, din ceea ce spui nu e ceva dificil sau delicat. sanatate si refacere super-super rapida.
nu te supara, ce e ala "fren sublingual"?
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
ramsan spune:
Dianocica, alexandra, marani si chris
si multumesc frumos pentru parola... era aceeasi pe care o stiam si eu...inca nu a murit neuronul meu de singuratate.. incerc acum sa pun poze recente cu pustiulica.
dianocica spune:
ramsan cred ca tocmai a mai facut un fulguletz o interventie asemanatoare. tot ceva cu limbutza, eu una intelesesem acelasi lucru, dar sa zic ca nu era vorba de anestezie generala. sa fi fost danita? scuze, chiar le am amestecat....dar poate afli cine si va mai sfatuiti
diana si david din 03.12.06
nu mai infofoliti copiii!