Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna, fetelor!

Revenim dupa o noapte de alaptat cu succes....a primit sanul fara probleme, dar, dupa orele 5:30, a papat aproape din ora-n ora (asa se intampla si inainte de a-l "intarca"). Asta cu papatu` din ora-n ora e mai mult vrajeala....cred ca ii place sa stea la sanu` lu` mami. Totusi, in cele doua nopti in care l-am hranit cu formula, nu s-a trezit atat de des spre dimineata.Nah, cum din biberon vine mura-n gura, cred ca papa mai bine asa...si asta era motivul pt. care trezirile erau ceva mai rare.
Apropo` de scaune aromate....primul pe ziua de astazi a fost la fel de "parfumat" ca si cele de care ma plangeam ieri.:) Am concluzionat ca cerealele is responsabile pt "Coco Channel", ca asta a servit (in laptic) aseara la ultima masa.Iar culoarea dubioasa [verde (kaki) inchis], cred ca e din cauza ca reziduurile raman in intestin o perioada destul de mare : ultimul scaun de ieri a fost cam in jurul orelor 15:00....nu mai retin ora nici macar cu aproximatie.

La multi ani! sarbatoritilor acestei zile.

Am admirat asa : bebelina Mironei, care m-a dat gata cu rochitele alea....e tare dragalasa. ; bebelina coafata a sbogdanei si bebelina de flore26.
Foarte frumoase domnisoarele.:)
Numai bebelinele au par la nastere si dupa...dupa cum observ.Deci, pot visa in continuare, candva va avea si fii-miu pleata-n vant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

A_DEJU, mersi mult de mesaj, noi am inceput de la 3 luni juma cu morcov si mar, le-a acceptat, daca aveam probleme faceam pauza evident.

Cred ca am descoperit cauza, eu banuiam un rosu in gat ceva...caci numai la rele ma gandesc....insa mi-am amintit ca dimineata la 4 nu a vomat. Deci nu era regurgitat putin.....Ok, acu la 14.00 a papat iar si nu s-a mai intamplat nik: mititica inghitea prea mult aer, iar stupid mom ( adica io ) o punea la eructat imediat....cand pisica ragaia, automat odata cu aerul iesit stropea si covorul. Acu n-am mai pus-o la ragait, a ragait singurica, cu siguranta n-a scot tot aerul dar dupa o ora - doua mai ragaie o data.

Mersi inca o data.

ARIADNA, brava....a primit sanul! din ora in ora te trezesti noaptea?!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Multumim frumos pentru urarile facute...
Eu ma simt tot ca si cand as fi desi am dormit cateva ore in aceasta dimineatza....
Incerc sa recuperez din urma:
1. Miro si Diana - felicitari pentru botez..... Inca nu am vazut poze cu Kara dar abia astept sa o admir
2. Sbogdana- bine ai venit printre noi (astept impresii despre Bangalore pentru ca tocmai am fost invitati de un prieten bun care se muta acolo pentru 3 ani sa mergem in 2008)
3. Premergator - nu am de gand sa cumpar
4. Diversificare - no comment inca.. si eu incep mai tarziu... sa vedeti cum o sa stresez atunci.... incerc sa invat de la voi
Carla - Luchitza mai respira asa...dar el sta rau cu mucisorii....se pare ca nu scapa de operatie de polipi la anul
Dandusa - sper sa nu ma reapuce nebunia ca vreau si eu alt carucior... abia l-am luat pe cel umbrela din capitala
Plange.. revin

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Haideti ca am venit de la homeopat. Altul, ca primul are cabinetul prea departe pentru noi, iar mie, fata cu obbrazul subtire, imi era jena sa ii cer remedii la telefon si sa nu platesc consultatia.

Deci, o doamna doctor, de data asta cu rezidentiatul facut la Spitalul Gomoiu. Tot de copii...bun. Hai sa va zic una tare: in homeopatie si in medicina chineza, afectiunile legate de tractul urinar, vezica, rinichi, sunt legate de spaima. Astia doi cred ca au citit aceleasi carti , ca mi-a dat aceeasi explicatie pentru peretele ingrosat al vezicii lui David si pentru posibila infectie urinara. Si inca ceva, ca sa ma puteti declara "ezotera grupului": cica de ce a dormit de a rupt puiul meu dupa vaccin: nu da asta somnolenta, ci remediul aplicat - THUJA, care merge pe principiul relaxarii totale a organismului. Dormind mult si linistit, corpul s-a incarcat energetic si nu au aparut efecte adverse. Sau asa ceva.....

Pentru cine ar fi interesat, remediul homeopat universal pentru starile de agitatie de dinti este intr-adevar (ca parca s-a mai discutat) CHAMOMILLA. Este tot musetel, dar intr-o "dilutie potentata homeopatic" (hai ca daca ma enervez renunt la ideea doctoratului in comunicare si ma apuc de homeopatie, macar sa stiu ce zic, ca asa scriu si eu ce-mi zic altii ), deci nu e acelasi lucru cu ceaiul, doar ca planta din care sunt facute granulele e tot musetelul. Concentratia e 200, se dau 2 granule (asta daca e de la Boiron, ca au granulele mai mari,ca boabele de piper) dizolvate in apa plata (vreo 10 ml ca sa fim siguri ca o bea pe toata), o singura data pe zi, timp de 5 zile cand incepe agitatia - cred ca asa cum e acum la Marani. Noua ne-a mai prescris un remediu, dar pentru imunizarea tractului urinar, si ala e personalizat.

O raza de speranta pentru fetele care se chinuie cu dermatita - cand am plecat venise o mamica cu fetita de 1 an jumate. A zis ca a avut dermatita atopica super tinuta in frau cu remedii homeopate. Acum venise dupa ceva schema de imunizare; nu prea am putut sa vorbim mult, ca a intrat la doctorita.

Cam astea pe scurt. Cine doreste mai multe informatii de la "mama vrajitoarea Ralumat", va rog sa cereti. Eu sunt decisa sa nu mai incarc ficatul copilului cu antibiotice sau alte pastile, mai ales cat pot preveni cu scheme de imunizare sau ii pot calma durerile natural.

A, si daca tot am picat pe panta asta...saptamana viitoare merg si eu la consultatie, ca cica ma ajuta sa scap de caderea parului, transpiratia excesiva cu care am ramas dupa nastere si obezitatea pe care cu mandrie o afisez

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

beeei, ce de prunci simpatici....vazut nicole, pupam tare sub botoseii aia care iau ochii...si zara...mama mama ce scumpica...cu perisorul cret e nebunie curata, iar in aia in brate la tai imi vine sa i mananc pe amandoi zic vreo prostie sau e primul fulguletz cret? ca motanu' inca ne tine in suspans..

eu am facut o lata....am auzit si eu de avertizarea cu vanturi, si ce mi s o fi parut mie mai rece cand am deschis geamul...cert e ca am facut o rau de tot...eu transpiram rauri rauri, iar pisoiul n a putut sa adpoarma de cald...asa ca acum suntem acasa, dormim cu geamurile deschise, ca se enervase prea tare pisoiul sa mai iesim a doua tura...

vazut intre timp si zara biciclista....fara sonor ca se supara d...
ralumat imi place tonul asta. fa te mama omida noastra si pupa tizul
hai ca ma bag si eu langa d, va pupam cu foc

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Stiti vorba aia cu "la omul sarac nici boii nu-i trag?" Eu sunt aia. Azi-dimineata nu am reusit sa scot din faimosuls torcator de fructe TCM nici macar un prapadit de shake! Nu a curs NIMIC! Era inauntru niste pulpa, dar destul de marisoara, si un fel de sos de mere sub sita. M-am enervat si am incercat tot ce aveam prin casa: morcov- am obtinut morcov ras , kiwi- nimic, o clisa. Asa ca m-am enervat, i-am sunat si le-am zis sa-mi dea banii inapoi ca mie imi vine sa le dau cu storcatorul in cap! Cica ma suna maine sa-mi dea un raspuns. or face deliberari, cine stie, dar eu sunt asa de ofticata, ca ma duc la OPC daca imi zic "we are very sorry".

Dar pana atunci, plec sa caut un storcator calumea, eventual de firma. Dinc e am vazut pe net, astea se invart in jurul lui 300 RON . Parca imi vine sa imi iau merele cu mine si sa incerc modelele mai ieftine, dar cine m-ar lasa de nebuna sa ma apuc sa testez aparatura????? Hmmm, pana una-alta, va pupam. mergem in Mall sa cascam ochii la storcatoare si sa ne luam niste magneti de frigider, ca mi s-a pus pata sa agat de frigider meniul de diversificare . Cu marsupiul mergem, of course, ca sa aiba mami timp sa cheltuie cat mai multi bani.....

Asteptam cu nerabdare poza de carut a Dandusei si adresa magazinului, poate "scapam" si noi prin zona!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

marani, asta ar mai lipsi...sa se trezeasca toata noaptea asa... De pe la 21:00-22:00 doarme neintors pana la 1:00-2:00 sau chiar 3:00 (f. rar), apoi se mai trezeste pe la 5:00-6:00; dupa asta...e jale, cam la o ora - o ora jum., pana se trezeste definitiv, pe la 9:00-10:00. Uneori, de pe la 3:00 incepe faza cu trezitul din ora-n ora..dar se intampla sa doarma si 5 ore neintrerupt; nimic nu e batut in cuie in ce-l priveste pe Bogdanel. Asa cum am zis in mesajul anterior, doar cat a fost hranit cu formula (2 nopti) nu s-a mai trezit atat de des spre dimineata, papa cam la 3 ore. Cu toate astea, tot are miscorici incepand cu orele 6:00-7:00, indiferent cu ce e hranit...in sensul ca nu mai are somnul la fel de linistit ca in timpul noptii.

Mergi la inceput

Ralumat, eu am un storcator f. bun si nu costa mult...am dat 1,9 mil. L-am cumparat din "Real", parca...dar au si in METRO sau SellGros. Se numeste Optimum, e negru...si nu trebuie sa tai fructele sau legumele inainte de a le baga in storcator...pt. ca e mare orificiul prin care se baga toate alea.Bine, n-am incercat sa dau mere prin ala...dar sucul de morcovi iese super...la fel si cel de rosii (cu ala am dat vreo 200 kg de rosii pt. bulion, suc, etc.). Poti da absolut orice prin ala, ca e super rezistent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna mamicute....intru repede pana nu se trezeste fat frumos....dar vad ca ati inaintat nu gluma...
Dianocica....vad ca te-ai sesizat singura.......hai ca nu era nevoie de data asta de un bici...si eu te pupacesc.....
Dandusa...exact aceleasi lucruri le face si Mark....mai ales ca de aseara stie sa tipe daca nu-i convine ceva!Ai luat caruciorul?...
A_deju....
Yagmur...ai ajuns la Cluj...acum o sa ai mai mult timp de noi,nu?...
Denis de Asiza
Luca de Yagmur
Sa cresteti mari si frumosi!Mamicile dati o felie de tort???????
Mirona...ce scumpa e Kara cu iepurasul ....e bestiala..si e si fotogenica....cat timp stai la bucatarie ca sa-i faci Karei atatea bunatati?...
Aka...daca acum citeste "cenusareasa" ce-o sa faca la un an..?...
Carla...si Mark face asa ca si un catelus...stai linistita ca acum incep sa scoata tot felul de sunete si mai nou ma imita si pe mine!
Sbogdana...am vazut si eu in sfarsit pozele....ce familie frumoasa sunteti...ce par mare are Zara...si e si cret?...
Am vazut si clipul cu Zara...si face exact ca si Mark...eu ii spun "electrocenter"..cand incepe sa dea din picioare si din maini!
Hai ca v-am pupat si mai revin ca daca continui sa scriu termin singura capitolul....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Salutare mamici!
Nu am mai intrat demult pe forum dar asta nu inseamna ca v-am uitat de tot. Fulguletilor si mamicilor lor care s-au mai sarbatorit le urez sa fie sanatosi respectiv sanatoase! Deasemenea le multumesc mamicilor care au mai strigat din cand in cand catalogul si pe mine m-au dat disparuta
Dupa atata timp de inactivitate pe forum parca imi este si greu sa scriu... Eu nici nu vreau sa ma plang dar nici in culmea fericirii nu sunt. Am un copilash minunat, dulce foc ca orice alt copil.
As incepe cu Rares care nu mai are dilatatia pielocaliceala, datorita reflexoterapiei si bioenergiei, si nici infectia urinara cu E. Coli nu a mai recidivat. Dermatita atopica mai apare din cand in cand dar am invatat deja sa o stapanesc si nu ma mai sperie puseele de bubitze.
Avem insa alta problema - frenul sublingual este scurt si trebuie sa facem o interventie chirurgicala pentru asta, pentru ca mai tarziu sa nu aiba probleme la masticatie si dictie. Sambata suntem programati pentru incizie care se va face sub anestezie totala si sper ca in cateva ore sa fim cu bine acasa.
Despre cresterea lui nu pot sa ma laud ca are cine stie ce greutate sau inaltime...e bine asa cum este, nici prea slab dar nici prea gras. Mananca cereale cu mar si morcov de la Milupa si suc de mar si morcov cu pulpa cu tot, si inca il alaptez. Ultimul giumbusluc pe care il face este sa isi duca talpitele la gura si sa isi suga degetele picioarelor... super amuzant
Eu sunt bine in general, si ma straduiesc sa fac fata alaptatului care odata cu inceperea diversificarii a avut de suferit, asa cum este si normal.
Am vazut ca iesencele active (nu ca mine) deja v-au prezentat pozicile facute ieri la super-reuniunea noastra cu prichindeii si ma bucur ca v-au placut. Toate avem niste minuni frumoase care ne umplu viata de bucurie.
Voi incerca sa mai adaug cateva poze cu Rares in albumul de pe yahoo, si va invit sa le vizionati.
Sa aveti o zi frumoasa alaturi de pitici

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares -vedeta de film

Mergi la inceput