Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 25
a_deju spune:
vaaaaaiii, da' ce misto e sa bat campii de una singuraaaa........
helau, gagicili??? undi umblati, dom'le????
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
carla2005 spune:
Nu are nasul infundat...o apuca asa din senin apoi se opreste si respira normal! Dar, parca nu-i ajunge aerul asa face! Am vazut-o in special cand se bucura sau cand vrea ceva se manifesta asa!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by a_deju
dandusa, ai plecat dupa carucior??? nu stiu cum ai rezistat de n-ai fost acolo la prima ora.. io m-as fi dus de noaptea, si as fi lasat sacosa in fata usii... stii tu, ca la cozile la lapte de pe vremea aurita :))))
...pai supa de Crinuta este mai importanta si apoi caruciorul...,acum iesim afara si o s-o car in brate pina la locul faptei...,ca de acolo ne urcam in noua masinuta...

Luna 6-a,a Crinutzei

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by a_deju
dandusa, ai plecat dupa carucior??? nu stiu cum ai rezistat de n-ai fost acolo la prima ora.. io m-as fi dus de noaptea, si as fi lasat sacosa in fata usii... stii tu, ca la cozile la lapte de pe vremea aurita :))))
...pai supa de Crinuta este mai importanta si apoi caruciorul...,acum iesim afara si o s-o car in brate pina la locul faptei...,ca de acolo ne urcam in noua masinuta...Daca era mai aproape de casa si daca nu cascam gura aseara pina la 1 pe calc...,probabil ca dadeam fuga...,dar asa...,am schimbat copila,am mincat supa de 12 si acum...ne imbracam...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
bravo, abia astept sa vad poze cu printesa la volan :)) spor la cumparat!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
m_monique spune:
asiza eu la botez am imbracat copilul cu hainele pregatite de mine. am vorbit cu nasa inainte si a zis ca nu o deranjeaza sa cumpar eu haine, mai ales ca le-am luat de la baby expo. nu i-am cerut nasei bani pe haine ca nu mai stiam cat au costat.
nasa a fost o doamna la botez
Andrei (16.12.2006)
poze
sbogdana spune:
Multumim, multumim. 

pentru toate mamicile
Adevarul ca toti bebei sunt scumpi foc. Citind de multa vreme, am admirat si eu fulguletii si toti sunt frumusei foc.
Deea, flore26 intreadevar are o gramada de par care nu prea sta la locul lui, s-ar putea sa aiba parul cret, la baita se face cret dar cand se usuca se mai indreapta putin, de cand era in burtica imi doream sa iasa cu parul cret, sper sa fie. In spate parul e lipit de cap dar in fata arata de parca ar fi fost tapat, nu vrea sa se aseze in nici un fel. aicisuntem dupa baita.
Diana, l-am admirat si eu pe puiutul tau, e tare scump, si vazand la un moment dat o jucarioara, inel cu 3 cheite, mi-am adus aminte ca avem si noi ceva asemanator,un inel cu 3 pestisori, si am incercat si eu sa i-o dau Zarei(pana atunci mi-a fost lene sa spal jucaria), ce incantata a fost, si ce o mai agita si cateodata misca asa repede manuta ca se lovea cu ea de corp si fata, iar daca sunt si eu pe aproape ma nimereste si pe mine.
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)
carla2005 spune:
a-deju ...mai da cateva bice poate ma trezesc si eu...deci supararea cu nasii era a asizei care nu mi-a dat nici o bataita dar ii dau eu niste 

ca sa ii treaca...si sa nu-i spun eu despre cumnatica mea care vroia sa se puna moasa ca atat de mult si-a dorit o nepoata care a binevoit sa o vada dabea dupa trei luni si atunci a insinuat ca va ajunge pe la bordeluri cand va fi mare...asa ca...e loc de mai rau...
a-deju ma si miram sa fi tu suparata ca postarile se vad de la o posta ca fiind cele mai vesele...
Deci sper sa ma lamuresc si ce e cu carucioarele!
carla2005
de
Alexuta
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Pana una lata bbii vostri respira asa sacadat pe gura precum catelusii sau plec cu Alexuta la medic?!!
carla2005de
Alexuta
Da, da. Si al meu respira asa cateodata si atunci chiar 'catelusule' ii spun. Eu nu m-am ingrijorat.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Nu are nasul infundat...o apuca asa din senin apoi se opreste si respira normal! Dar, parca nu-i ajunge aerul asa face! Am vazut-o in special cand se bucura sau cand vrea ceva se manifesta asa!
carla2005de
Alexuta
Nu citisem completarea asta mai devreme. Iarasi zic, da, da, in aceleasi conditii face asa. Asa-i ca se uita si in ochii tai cand respira asa?
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)