Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 24
flore26 spune:
bogdana am vazut pozele. Foarte dragute, si bineinteles am remarcat parul frumos de zara. Adica fiecare cu ce/l doare. Alessia daca nu prea are par....
Poze printesuca marmaluca
flore26 spune:
quote:Alessia respira asa doar atunci cand e vant afara si ii bate in fata. Sper ca am inteles bine...in casa nu respira asa.
Originally posted by carla2005poftiti de biciuiti pana ma duc sa mai citesc iara ca vad ca am facut o varza :)))!
Pana una lata bbii vostri respira asa sacadat pe gura precum catelusii sau plec cu Alexuta la medic?!!
carla2005de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by dandusa
OANA,
uite www.librarie.net/cautare-carti.php?d=off&pg=&source=left_box&field=t&k=mama si copilul&categorie=" target="_blank"> aici ,poti comanda cartea "mama si copilul"
Sa stii ca pozele astea le-am mai vazut o data,cele cu incaltarile dragute...,sau nu am vazut eu ceva?
DIANOCICA,
www.librarie.net/cautare-carti.php?d=off&pg=&source=left_box&field=t&k=mama si copilul&categorie=" target="_blank">mama si copilul,pentru prietena ta
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
nu e disponibila pe librarie.net :)) adica ce crezi, ca pe mine nu ma ducea capu' sa caut si-acolo, huh..???? :)))))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
...te bagi tu repedeee...,ce sa spun...,io-te la ea...
"da' halatu',cit e domne' halatu'?"...,na' sa vedem stii?Luna 6-a,a Crinutzei

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
flore26 spune:
Am si eu poze cu Alessia dormind, la baita, cu papa...dar cum sa le pun in album? Vina mea... cititul pe diagonala dauneaza grav integrarii.
a_deju spune:
quote:
Originally posted by carla2005poftiti de biciuiti pana ma duc sa mai citesc iara ca vad ca am facut o varza :)))!
Pana una lata bbii vostri respira asa sacadat pe gura precum catelusii sau plec cu Alexuta la medic?!!
carla2005de
Alexuta
n-are cumva nasucu' nitel infundat??? la noi cam asta era cauza de obicei...
OanaCat spune:
Carla2005 multumesc pentru reteta am notat si asa am sa fac si eu.
Fetelor multumesc pentru raspuns dar sa stiti ca pe nicaieri nu este disponibila deoarece vor sa scoata o alta editie revizuita am sunat si la alte sit-uri care o comercializeaza si acum am sa incerc si la cele la care mi-ati trimis voi.

Dianocica acum am pus poze noi vezi in albumul nr.3
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
marani spune:
CARLA, Ana Maria nu respira asa, sorry...nu te pot ajuta, chiar, nu are nasucul infundat?
OANACAT, nici la noi in Piatra Neamt nu e de gasit cartea, o vecina de a mea o cauta disperata, mie mi-a dat-o doctorita s-o xeroxez, caci la urma urmei informatia ma intereseaza, nu coloritul.
Ana Maria a vomat la masa de dimineata, sotul meu i-a dat papa si a zis ca nu prea vroia, mai mult molfaia, dar nu a fortat-o. Acu dupa pulpa de mar si morcov, plus lapte, iar a vomat. De la dinti parca am citit ca nu poate fi. Sa ma ingrijorez? febra n-are, de stranutat stranuta caci asta face din prima zi de viata....Si aseara inainte de culcare a vomat olecutza....si o luase sughitul...
si avem vaccinul luni....of......
pup toate fetele!
mamica de bubamara
a_deju spune:
motanu' a cazut la datorie in centru' de activitati.. s-a chinut sa jumuleasca ganganiile alea atarnate pe-acolo, n-a reusit, da' efortu' l-a doborat :)
pe ziua de azi, raportam primul castronel hapait in intregime... nu stiu ce gramaj, ca nu m-a dus capu' sa ma uit cand am pasat fructele.. a mancat un mar si juma' de banana, trecute mai intai prin storcator, si apoi pasate (pulpa si suc) pana a iesit piure... foarte bun, chiar speram sa-mi ramana ceva si mie.. n-a fost sa fie de data asta... pe de alta parte, daca puneam si morcov, cred ca si acu' mai aveam de lins la castron :)
dandusa, ai plecat dupa carucior??? nu stiu cum ai rezistat de n-ai fost acolo la prima ora.. io m-as fi dus de noaptea, si as fi lasat sacosa in fata usii... stii tu, ca la cozile la lapte de pe vremea aurita :))))
a_deju spune:
quote:
Originally posted by marani
CARLA, Ana Maria nu respira asa, sorry...nu te pot ajuta, chiar, nu are nasucul infundat?
OANACAT, nici la noi in Piatra Neamt nu e de gasit cartea, o vecina de a mea o cauta disperata, mie mi-a dat-o doctorita s-o xeroxez, caci la urma urmei informatia ma intereseaza, nu coloritul.
Ana Maria a vomat la masa de dimineata, sotul meu i-a dat papa si a zis ca nu prea vroia, mai mult molfaia, dar nu a fortat-o. Acu dupa pulpa de mar si morcov, plus lapte, iar a vomat. De la dinti parca am citit ca nu poate fi. Sa ma ingrijorez? febra n-are, de stranutat stranuta caci asta face din prima zi de viata....Si aseara inainte de culcare a vomat olecutza....si o luase sughitul...
si avem vaccinul luni....of......
pup toate fetele!
mamica de bubamara
daca vomita (...si daca e vomitat, si nu regurgitat, ca se poate sa regurgiteze chiar si daca masa e nitel mai solida, adica pulpa de fructe) mai des de cand ati inceput sa introduceti noile alimente (mar, morcov...stiti voi ce), fa pauza o zi, doua, si vezi cum se comporta... dupa aia poti reintroduce.. oricum, ideea e ca copilului trebuie sa-i placa ce mananca, si ideea ca mananca.. deci daca nu se arata foarte incantata..luati-o si voi mai usurel...
eu am facut pauza cu fructele vreo 4-5 zile, ca se-nfoia toata blana pe motan cand ma apropiam cu biberonu' sau cu lingurita.. am trecut nitel pe cereale, si-acu' am luat-o de la capat... bineinteles ca acu' baga de zici c-a descoperit america, parca inainte nu tot asta ii dadeam.....
a_deju spune:
aaa.. marani, poti incerca sa faci o pauza intre fructe si lapte... nu toti, dar unii bebei sunt mai sensibili la combinatia asta...

poftiti de biciuiti pana ma duc sa mai citesc iara ca vad ca am facut o varza :)))!