Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

carla imi superi fetili? jap la poponetz. beeei, deci ratezi asa lucruri importante...las' ca am eu ac de cojocul tau...
oanacat am si eu o prietena care o tot cauta....mai are un pic si naste si n a gasit o....daca aflu ceva te tin minte....

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Donia

dandusa, faci colectie de carucioare? ia spune drept, cate ai, ca vad ca esti pasionata...

]Offf,cind m-oi stabili la cushca mea...,sa vezi atunci calabaluc...,ce-o sa fac cu atitea dubluri?...Da' stai sa vezi ce iau miine...,ca o sa tabaritzi toate sa va iau...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

mai faci un bebe ca sa ai la numar,toate cate doua.
asiza,poate ca nasa,sau cumanta ce iti e ,o fi invidioasa pe voi.mai stii...o fi zis ca de ce sa se agite atata pentru copilul vostru.poate la ea nu s-a agitat nimeni,sau voi nu v-ati agitat.sau e doar invidie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by OanaCat

Dianocica multumesc pentru raspuns sincer nu m-am gandit la asta fiindca la primul vaccin nu a avut nimic si nu a fost nici agitata.
Fetelor ati vazut pe undeva cartea Mama si copilul de Capraru?incerc sa o cumpar de 2 luni si nu o gasesc nicaieri.Poze Nicole

Nicole Oana Cat

ia incearca www.books-center.net/Formuri/Mama_si_copilul.html" target="_blank">aici si www.carteonline.ro/content.php?c=produse_produs&produs_id=442&produs=" target="_blank">aici... la ultima varianta zice ca nu e disponibil, dar ca vor onora comenzile in aprilie... poate ca acum au... sau incearca pe la contacte, si dai un telefon ceva... bafta, sper sa gasesti!
aaa..si daca te ajuta ceva, in lantul de librarii diverta era plin...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Buna dimineata mamici si fulguleti,

Multumim tuturor pentru primirea placuta

Noi am avut o noaptea mai agitata, nu stiu ce a fost cu ea, s-a sculat la fiecare doua ore maraita si parca nimic nu o calma. Poate o fi de la dinti desi eu nu am observat nimic in gurita ei. In schimb de dimineata tare bine dispusa s-a sculat, plina de energie si chef de joaca, mai putin de supt laptic.

Donia Eu ii spun in mai multe feluri, depinde de ceea ce face, cum ar fi galagie mica, mai putin pe numele ei. Ai mei o striga Zara, iar familia din partea sotului o striga pe ambele nume, dar parca Zara predomina. Mai e strigata si Zaru, Tahfimu, un fel de diminutive. Cand imi aduc aminte ca are si nume, o strig pe ambele nume.

Adina Multumim pentru aprecieri. Si fetita ta este o scumpa. Si a mea sta cracanata cu picioarele in sus si ii place sa-si duca picioarele la gurita, de cateva saptamani isi suge si degetelele de la picioare impreuna cu cele de la mina, o adevarata competitie la gurita ei. Si afara in carucior mai tot timpul sta cu picioarele cracanate pe bara din fata a carutului. E tare haioasa dar sper sa nu pastreze obiceiul asta cand va fi mai mare. Trebuie sa imortalizez momentul.

Oana Multumim. Sotul meu e din sudul Indiei, Bangalore. Noi am fost deja cu asta mica acolo cand avea o luna, sa o vada si cei de acolo, am plecat cu putina frica in mine, dar a fost totul ok, ea s-a comportat neasteptat de bine. Am ajuns in Zurich urmandu-mi sotul si deocamdata sunt mamica full time.

Acum vad ca nu s-au vazut pozele. E adevarat ca sunt pe privat,dar mergand cu link direct catre poza merge, chiar daca e privat, probabil merge doar in Internet Explorer. O sa incerc sa le pun din nou. poze cu noi. Acum sper ca merge.

Inca nu am citit tot ce ati scris, o sa revin

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

OANA,
uite www.librarie.net/cautare-carti.php?d=off&pg=&source=left_box&field=t&k=mama si copilul&categorie=" target="_blank"> aici ,poti comanda cartea "mama si copilul"
Sa stii ca pozele astea le-am mai vazut o data,cele cu incaltarile dragute...,sau nu am vazut eu ceva?
DIANOCICA,
www.librarie.net/cautare-carti.php?d=off&pg=&source=left_box&field=t&k=mama si copilul&categorie=" target="_blank">mama si copilul,pentru prietena ta

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

quote:
Originally posted by OanaCat

Fetelor ati vazut pe undeva cartea Mama si copilul de Capraru?incerc sa o cumpar de 2 luni si nu o gasesc nicaieri.Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Eu am vazut-o la o librarie langa mine. Ma duc astazi sa verific daca mai are si va spun.

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

dandusa multumim de aprecieri. Pai numai ochii mari si vartejul din frunte ii are de la mine , restul e tati. Iar manichiura...ce sa zic... m/am facut si eu faina de pasti, adica mi/am facut cadou de iepuras unghii cu gel. Dar doar de pasti acum le/am taiat ca ma incomodeaza. Ah, luni pe 30 merg putin pe la coafor la un vopsit. Cateodata chiar ma apuca nervii cand ma uit in oglinda...

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

gata, vazut poze...sbogana, sunteti super :) zara e dulce foc si are de-a paaaaar.... :)) sa va traiasca! :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

OANA,
uite www.librarie.net/cautare-carti.php?d=off&pg=&source=left_box&field=t&k=mama si copilul&categorie=" target="_blank"> aici ,poti comanda cartea "mama si copilul"
Sa stii ca pozele astea le-am mai vazut o data,cele cu incaltarile dragute...,sau nu am vazut eu ceva?
DIANOCICA,
www.librarie.net/cautare-carti.php?d=off&pg=&source=left_box&field=t&k=mama si copilul&categorie=" target="_blank">mama si copilul,pentru prietena ta

Luna 6-a,a Crinutzei

nu e disponibila pe librarie.net :)) adica ce crezi, ca pe mine nu ma ducea capu' sa caut si-acolo, huh..???? :)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

poftiti de biciuiti pana ma duc sa mai citesc iara ca vad ca am facut o varza :)))!

Pana una lata bbii vostri respira asa sacadat pe gura precum catelusii sau plec cu Alexuta la medic?!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput