Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 22
OanaCat spune:
Buna dimineata
tare poate apucam sa o bem
La multi ani sarbatoritilor de azi
Adrian de Pitikot 
Bogdan Cristian de miruna25 
Lisa de Elise
Denis Cristian de Asiza

Luca de Yagmur

Marani
am fost la sotul meu acasa in Republica Moldova si nu au net in zona in care stau.
Nu cred ca o sa mai pot sta mult pe net deoarece Nicole a inceput sa stea cam toata ziua treaza si nu prea imi mai lasa timp de nimic.Dar promit sa fac tot posibilul sa va mai scriu.
Marti facem si noi vaccinul de 4 luni si dupa aia incpem si diversificarea.
Cred ca v-am mai spus si ieri ca gangureste cat este ziua de lunga, pana acum gangurea putin si cand avea chef acum are o logoree de ma omoara.Este o scumpica si zilele trecute s-a ridicat in fundulet dintre pernute dupa care a cazut pe burtica.
As avea o rugaminte la voi daca stiti cum se prepara supa de legume sa-mi spuneti si mie.
Doctora mi-a spus sa-i schimb lapticul la 4 zile dupa vaccin ca sa nu fie vreo problema nu inteleg totusi ce legatura are laptele cu vaccinul.
Revin putin mai tarziu si cu poze noi ca trebuie sa fac lapticul.
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
anateo2004 spune:
La multi ani!Lucuta di David,sa cresteti mari si sanatosi,ca desteti si frumosi sunteti deja![]()

poze
dianocica spune:
anateo editeaza repede ca vad ca dai inainte cu mielu' ala....
mai dar ce vad eu aici? cenusareasa...citita tare cristina...
. ia uite o si pe kara cu ouale. beeei, lasa fata sa l manance, daca vrea...i o fi si ei pofta
in pozele cu palarioara e frumoooasa! sa ti traiasca!
oanacat ideea e ca e posibil sa fie mai marait/nervos/irascibil dupa vaccin. si deci nu e momentul sa faci o schimbare, de ex laptele. bine ai revenit
diana si david din 03.12.06
nu mai infofoliti copiii!
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by OanaCat
Buna dimineatatare poate apucam sa o bem
La multi ani sarbatoritilor de aziAdrian de Pitikot
Bogdan Cristian de miruna25
Lisa de Elise
Denis Cristian de Asiza
Luca de Yagmur
Maraniam fost la sotul meu acasa in Republica Moldova si nu au net in zona in care stau.
Nu cred ca o sa mai pot sta mult pe net deoarece Nicole a inceput sa stea cam toata ziua treaza si nu prea imi mai lasa timp de nimic.Dar promit sa fac tot posibilul sa va mai scriu.
Marti facem si noi vaccinul de 4 luni si dupa aia incpem si diversificarea.
Cred ca v-am mai spus si ieri ca gangureste cat este ziua de lunga, pana acum gangurea putin si cand avea chef acum are o logoree de ma omoara.Este o scumpica si zilele trecute s-a ridicat in fundulet dintre pernute dupa care a cazut pe burtica.
As avea o rugaminte la voi daca stiti cum se prepara supa de legume sa-mi spuneti si mie.
Doctora mi-a spus sa-i schimb lapticul la 4 zile dupa vaccin ca sa nu fie vreo problema nu inteleg totusi ce legatura are laptele cu vaccinul.
Revin putin mai tarziu si cu poze noi ca trebuie sa fac lapticul.
Poze NicoleNicole
Oana Cat
Si eu am schimbat laptele la ceva timp dupa vaccin...fiindca dupa vaccin organismul bblului 72 de ore este preocupat in special cu producerea de anticorpi si poate sa refuze noua formula de lapte-practic il suprasoliciti!
Supa eu o fac asa: fierb detoate am mai scris9 morcov, pastranac, telina, patrunjel, ceapa, ardei, rosie, caryof) eu am inceput direct cu piureul de legume-am pasat la inceput doar albitura(cartof, telina, pastranac, patrunjel-radacina) am adaugat putina seama de la supa sa le pot pasa si am adaugat o masura de lapte praf-e de consistenta unui piure, apoi am pasat si morcovul, si apoi o sa mai adaug cate cava-dovlecel, salata...vad eu, ou, carne (astea pe la 6 luni)!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006Alexuta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Dandusa, ce vijelie??? Maine is anuntate 20 grade cu soare. Da nu-i bai ca doar n-au intrat zilele-n sac.
Chiar asa Dandusa, au imbracat-o la botez pe Crinuta cu haine purtate??Eu una n-am nimic impotriva sa-mi imbrac copiii si in haine purtate.. dar chiar la botez???
Pai sa-i frec pe astia de la stiri...
,asta am auzit eu ieri...,anuntau vijelii si cod galben in toata tara...vint puternic...,ca eu chiar imi faceam probleme cum am sa ies din casa sa cumpar caruciorul...
inseamna ca nu sint sanatosi la cap...,sau poate invidiosi pe picnicul nostru...Nu,nu au imbracat-o cu haine purtate...,prosopul si crisma cu care o ia in brate dupa ce o scoate din cazan,erau de fiul ei...si acum nedumerirea mea...
Luna 6-a,a Crinutzei

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
quote:
Originally posted by flore26
Avem poze de la 4 luni
Poze printesuca marmaluca
...am vazut pozele dragutele..,sinteti doua frumusele...,ce ochi are bubulina..,mai,mai...
,dar nu pot sa nu remarc ce manichiura are mami...Luna 6-a,a Crinutzei

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Hai deti ca am citit cred ca in S, nici pe diagonala macar, am retinut ca Yagmur e acasa, m-am uitat pe poze...frumoasee ...a-deju vazui ca e suparata...rbogdana a venit in gasca noastra...morcovul constipa, prmergatorul nu e bun...cam asta ar fi rezumatul asa in mare...
...si eu imi iau carucior...

Luna 6-a,a Crinutzei

OanaCat spune:
Dianocica multumesc
pentru raspuns sincer nu m-am gandit la asta fiindca la primul vaccin nu a avut nimic si nu a fost nici agitata.
Fetelor ati vazut pe undeva cartea Mama si copilul de Capraru?incerc sa o cumpar de 2 luni si nu o gasesc nicaieri.Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by carla2005
Hai deti ca am citit cred ca in S, nici pe diagonala macar, am retinut ca Yagmur e acasa, m-am uitat pe poze...frumoasee ...a-deju vazui ca e suparata...rbogdana a venit in gasca noastra...morcovul constipa, prmergatorul nu e bun...cam asta ar fi rezumatul asa in mare...
...si eu imi iau carucior...,ce era mai important nu retii...,offf,ce ma fac eu cu fetele astea domne'...
Luna 6-a,a Crinutzei
offff... mai carla mai....... vrei sa scot biciu'? mai citeste o data :)))) dupa ce ca ai sarit peste carucioru' crinutei (sau al dandusei?? nu mai stiu pana la urma cine-o sa se dea cu el.. :)))), mai zici si ca eram suparata.......... :)))))) te iertam de data asta, ca stim cum e sa citesti in "y" :)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Cu cerealele nu mai zic .... la penultima masa am ajuns sa papam si 6 masuri(de lapte) de cereale - facut pireutz mai gros. NU PAPAM OREZ SIMPLU - asta fiind greseala initiala - cand cumperi pt prima data - NU LUA CU FRUCTE/AROME/ etc. Risti sa patesti ca mine - orezul simplu il scuipa afara.
Hahahah
,asa-ti trebuie,ce credeai c-o pacalesti?Super peisajele...,frumoasa zona..,se vede si in poze ca aerul este mai curat...,cred ca v-ati simtit super...,ce mi-ar place si mie...Foarte frumoasa ,rochita neagra...

Luna 6-a,a Crinutzei

Eu una n-am nimic impotriva sa-mi imbrac copiii si in haine purtate.. dar chiar la botez???