Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 21
lizzy spune:
si un mesaj separat, numai si numai pt Denis Cristian de asiza!
chef mare azi
pt tine! sa fii sanatos si sa papi bine ca sa nu dea mami in ingrijorare!
apropos, la cele 4 luni ale noastre avem 1 kg mai putin ca voi. si nu ne stresam. concluzia o vezi printre randuri ![]()
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
Cand e botezul? Nu mai ai pe cineva in vizor, sa fie 2 perechi de nasi?
ca bine le mai zice Diana - eventual inca o pereche de nasi - care sa-i cumpere (chiar daca le iei TU) luidenis cele mai faine hainute posibile si s-o complexeze pe asta. he he he
asta fu scorpia din mine.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
lizzy spune:
iaca restantele mele de 2 capitole, e tardiv sa raspund la temele zilei, dar pt cele ce mi-au adresat ? directe:
dandusa, multumesc de aprecieri - erau pe la cap.34
va asteptam pe la noi! da, acolo locuim, la curte. daca ma plictisesc candva - a se citi "cand voi avea timp" am sa postez poze cu livada si florile mele, curtea si terasa... toamna trecuta ne-am mutat, eram in luna a 7-a...
alexandra, asa e in certificat, marc cu "c" romanesc. asa am vrut noi. si ianis trebuia sa fie cu "y" si 2 de "n" conform filmului cu detectivi francezi (de unde i-a casunat sotului meu...) dar era prea complicat. multumesc de aprecieri. sper sa ramana si marc cu ochi albastri ca ianis. ca eu si sotul ciu-ciu...![]()
donia, m-ai intrebat cu ce ocazie ianis la costum. venise de la biserica, de paste. oricum, costumul l-am luat special pt botezul fratiorului mai mic... si multumesc, sunt mandra cand imi spuneti cu toatele ca am copii frumosi! am admirat pozele copiilor tai. adevarata printesa roxana, si cat de drag ii este cristi! se vede din poze ca-l iubeste! 
iar cristi e frumusel foc si rotunjor! sunt minunati, sa fie sanatosi sa-ti aduca bucurii!
despre gradi... minunea a tinut 3 zile. azi a plecat de acasa in urlete ca nu vrea la gradi, acuma chiar nu stiu ce s-a schimbat de aseara pana azi.
cu intarziere, multumesc fetelor pt urarile pt marc, de ziua lui si de botez. abia azi am apucat si eu sa citesc capitolul asta. din 34 mai am inca...
o zi faina!!! 
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
marani spune:
buna dimineata fetelor!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi! Yagmur, bine ca v-ati intors sanatosi acasa!
DONIA, multumesc pt informatia cu Nurofenul, eu mi l-am cumparat sa fie in casa, cred ca am toate antitermicele posibile. Oricum, cand a avut febra pisica, am combatut cu paracetamol supozitoare si fu ok. De Nurofen mi-a zis medicul ca pt durerile de dintisori e bine sa-i dau uneori seara. A dormit bine, nu ca alaltaieri cand i-am dat Panadol, dar multumitor: a papat la 4 dim, de atunci tot foiala si la 6 trezit fortat din plans. Asta-i treaba.....o trece si asta....Al tau bb de ce fu marait? ceva semne de aparitie a dintisorilor?
AZISA, tu ma innebunesti...cum sa versi o lacrima? dupa cum am descris nu pare emotionant, numai eu stiu cum plangeam efectiv ca un copil...cu suspine, ma inecam si nu puteam vb....doamne....atat de mult asteptam sa vad 2 liniute incat fost-am socata cand numai dupa 10 sec aparusera. Cat despre nasi....te rog nu fi trista, e prea tarziu sa-i schimbi? dar poti sa ma pui o pereche, sau n-ai pe cine? serios acum! eu asa fac, daca esuez cu una din perechi, macar poate cu cealalta oi fi avand noroc; si daca nici cu aia.....o s-o iubeasca mama destul!!!!!!!!!!!!
Sunt necajita.....v-am mai zis ca Ana Maria plange la maica-mea acasa? mi-am jurat ca nu o mai duc acolo, dar nu avem apa calda acasa si m-am dus sa fac o baie; nu intrasem bine in cada ca incepu mititica sa planga....cu suspine...mi se rupea inima, am iesit uda din cada, m-am imbracat si am plecat in secunda 2. Adormise dupa 5 min de plimbare....pana nu mai creste n-am a mai duce-o acolo....nu-i place locul, sunt convinsa, am intors problema pe toate partile si alta explicatie nu gasesc.
Bogdana, bine ai venit! povesteste-ne mai multe despre tine si bb. Eu nu am putut vedea pozele...
O zi minunata sa aveti, cu mult mult soare!
mamica de bubamara
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by nusicasielyquote:
Originally posted by Monicabb
Multumesc mult mult Ralumat. Luam la mine orice act in afara hartiei aleia de la posta. Norocul meu ca am primit azi alocatia si am hartia.
Nu mai am chef sa vina postarita la mine. Azi mi-a luat copilul in brate, l-a pupat pe fata pe manute. Apoi i-a zis Tatal nostru, cica cam deoache, auzi. Apropo, nici eu nu cred deloc in deochi si in alte fenomene asemanatoare. Eu cica stiu sa ma feresc sa nu-mi ia copilul in brate strainii.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
trebuia sa zici ca nu de deochi te feresti ci de microbi!
cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!
elenica lu' mamica
Pai da, asta voiam sa spun.
carla2005 spune:
Hai deti ca am citit cred ca in S, nici pe diagonala macar, am retinut ca Yagmur e acasa, m-am uitat pe poze...frumoasee ...a-deju vazui ca e suparata...rbogdana a venit in gasca noastra...morcovul constipa, prmergatorul nu e bun...cam asta ar fi rezumatul asa in mare...
Deci noi in premergator am zis ca nu o punem...dar mai ramane de vazut!
Fetelor-PROBLEMA-Alexuta face precum catelul- adica respira asa sacadat pe gura cand se bucura...mai face vreun fulguletz asa, trebuie sa ma ingrijorez?!
La noi vestita diversificare se compune din pire de legume la indicatiile pediatrei fierb detoate ( morcov, cartof, ceapa, ardei, pastranac, telina, patrunjel) si pasez doar albitura si putin morcov ( morcovul l-am pasat de ieri dabea , la inceput a fost doar albitura) Pasez mai mult pastranac fiindca ii place, pun si o masura de lapte praf si e super incantata! Deocamdata cu atat ne-am diversificat!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by sbogdana
Diana, multumesc pentru primire, o sa incerc sa pun o poza cu noi si inca una cu noi trei, sper ca merge.
Am vazut si eu pozele cu fulguleti si am vazut numai mamici frumoase cu bebei scumpi.
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)
Buna sbogdana. Si eu scriu de cateva zile si citeam de-o vesnicie. Ah, ce bine ca nu-s cea mai noua! Sa-ti traiasca pitica!
Eu nu pot sa vad pozele!!!
Mirona spune:
revin si eu in peisaj cu mai multe poze - din vacanta de Paste (de AICI in colo si cateva se regasesc si in albumele comune. Vad ca ati lasat balta pozatul copiiilor - deci implicit si albumele comune.
Sa va mai spun despre diversificarea noastra - poate intereseaza pe careva:
- la masa de pranz am ajuns sa papam pireutz din urmatoarele: morcov, patrunjel, pastarnac, dovlecel. Saptamana viitoare urmeaza cartoful - asteapta paharutzele deja la congelator.
- eu fierb toate legumele ceapa (in prealabil coapta), morcov, patrunjel, pastarnac, telina, ardei gras, dovlecel, frunze de salata, de patrunjel si de telina.
Ce urmeaza a fi pasat le tai bucatele - ce nu - le las intregi sa le pot scoate mai usor.
- la dovlecel se scot samburii
de doua zile bem cu lingurita si suc de morcov - la inceput se stramba ... ca api sa nu mai pot s-o opresc - deci implicit am inceput cu 2 lingurita, ieri i-am dat vre-o 6 - azi ... mai vedem
azi i-am copt un mar - sunt curioasa cum reactioneaza la prima lingurita ... ca restul e pentru mine. ![]()
Cu cerealele nu mai zic .... la penultima masa am ajuns sa papam si 6 masuri(de lapte) de cereale - facut pireutz mai gros. NU PAPAM OREZ SIMPLU - asta fiind greseala initiala - cand cumperi pt prima data - NU LUA CU FRUCTE/AROME/ etc. Risti sa patesti ca mine - orezul simplu il scuipa afara.
Cam atat deocamdata. Va mai tin la curent. 
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
aka spune:
Sa va arat ultimele preocupari ale Cristinei.
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti