Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
lizzy spune:
quote:
Originally posted by asiza
Si asa mi s-a parut la inceput ca chiar tzin la el, mai ales ca e vorba de nepotelul lor...da' de unde...tareeee m-am inselat! si-mi pare extrem de rau ca n-am fost in stare sa chem niste nasi mai potriviti pentru copilul meu!!!
Hai ca mi-am zis si eu oful...nu stiu care are timp sa citesca ditamai mesajul, probabil destul de incoerent, cu problemele mele!
Deja ma streseaza rau de tot botezul!
Oanacu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Oana, te inteleg perfect. Pt el este important ca-l iubiti voi, faptul ca nu se pricepe sau nu vrea sa se implice e, din pacate, o situatie cu care te confrunti in al 12-lea ceas. Cand e botezul? Nu mai ai pe cineva in vizor, sa fie 2 perechi de nasi?
Si nu te mai stresa asa rau cu botezul, are sa fie bine pana la urma. E o zi speciala pt fiul tau, pt tati si pt tine. Voi sunteti singurii care contati. Multi
de la noi!Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
aka spune:
Neata.
Dianocica buna ideea cu botezul. Dar la noi nu cred ca ar fi tinut.
Asiza eu am mai spus cate ceva despre nasii Cristinei. Comportamentul lor nu s-a schimbat nici acum. Daca te vei uita la pozele de la botez ai sa intelegi. Nu pot sa comentez nimic ca nu ar fi luat hainute, dar tot ce au luat nu s-a potrivit. A avut un costumas care se baga pe cap. In biserica mi-am dat seama ca nu intra usor pe capul Cristinei. Dar a tras nasa pana a intrat
.Nu mai spun ca era foarte nervoasa ca incerc sa o ajut sa o imbrace. In situatia in care ea nu imbracase niciodata un bebelus. Noi am vrut ceva special pentru acea zi si i-am luat o rochita foarte frumoasa. Nasa i-a luat un costumas, gen cosmonaut, mai mare cu trei numere si o caciulita tricotata. Ce rochita, ce palariuta, ce volanase...Daca era dupa mine ii dadeam rochita mea si dupa ce am fost la biserica. Iar acum situatia nu s-a schimbat deloc. Ne-am vazut duminica si tot comenta ca "de ce mananca Cristina la 2 ore, ca toti copii mananca la 3". O tinea in brate si se aplecase mult in fata si i-am atras atentia ca nu sta bine. Raspunsul ei a fost "si ce daca draga daca se indoaie coloana". Ii tot spune pe tot felul de apelative, nici nu se pot reproduce, ma tot gandesc pana unde o sa mearga cu nesimtirea si comentariile nepotrivite. Sau pana cand am sa mai suport eu si am sa-i zic vreo doua...Concluzia e ca imi pare rau ca i-am ales ca nasi. daca poti, nu face aceeasi greseala
.
M-am intins cat o zi de post.
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
Yagmur spune:
Buna dimineatza!
Ne-am reintors in Cluj... dupa o vacantza lunga si frumoasa.
Aseara in tren ma gandeam la minunea mea si cum a venit el pe lume. In fiecare zi multumesc Celui de Sus pentru acest copil care a aparut cand ma asteptam cel mai putin. Sint o femeie atat de fericita si stiu, ca desi, nu imi va fi usor, voi creste acest copil frumos, asa cum imi doresc.
La Multi Ani, minunea mea... deja au trecut 4 luni si eu inca ma uit la el cu mirare, iubire, fericire, si sper ca DD sa-mi dea putere, intelepciune, rabdare .... Il iubesc atat de mult.
Oana, sa-ti traiasca Denis.. abia astept sa va vad..
Ma duc sa dorm pentru ca m-a daramat calatoria si sper sa recuperez din urma, sa vad ce faci minunile voastre, sa raspund la temele zilei...
Mi-ati lipsit foarte mult..Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
lizzy spune:
quote:
Originally posted by adinazot
A_DEJU,mersi ca nu te-ai abtinut!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
hai ca m-m uitat si eu desi o fac mai rarutz.
m-ati facut curioasa! bey, da ce flexibilitate, ce streching baga fata ta!
super!!!
fa-o gimnasta! 
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
aka spune:
Am uitat sa spun
Denis si Luca 4 lunisoare
Adrian, Bogdan Cristian , Lisa 5 lunisoare
si un pupic pentru Asizuca 
Yagmur ai ajuns acasa?
S-a trezit printesa...
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
flore26 spune:
Neata fetelor! In sfarsit mai odihnita. Dupa 3 luni in care Alessia mea dormea de la 21.30 la 6, cand papa 10 minute si adormea pana la 9, de la 3 la 4 luni s/a hotarat din cand in cand sa ne mai trezeasca si pe la 2 noaptea sau 1 sau 4. Oricum mutumesc ca niciodata la toate orele astea. In fine azi noapte a dormit de la 22.30 la 8.00. Si se simte, parca mai am chef de vorba.
Va tot citesc si eu cu mare interes pentru diversificare. As vrea sa incep si eu cu cereale, ca sincer Alessia mea e cam slabuta. Am vazut ca exista de la MIlumil cu orez si porumb, cu lapte, fara gluten. Sunt foarte curioasa daca o sa manance, pentru ca lapte formula nu a papat niciodata. Cat ar trebui sa manance la inceput? Cat de consistente trebuie sa fie? chris80 am citit ca tu ii dai deja cereale. Vreo indicatie pretioasa? DEja dintisori? Pai nu pe la 6 luni? Succes!asiza imi pare tare rau de ce am citit, adica de nasii tai. Eu i/am pus tot pe nasii de la cununie pentru ca sunt foarte de treaba, tineri ( 26 ani ) au si eu un bebe de 9 luni, si chiar tin foarte mult la noi si la Alessia. Eu m/as gandi foarte bine inainte sa pun niste nasi asa iresponsabili, in fond ii va avea toata viata. Mai gandeste/te si sunt sigura ca vei face alegerea corecta.
bogdana bine ai venit! Nu reusesc sa vad poze
dandusa pai de ce ti/a mai zis ca sunt purtate. Suna de parca, vezi mai i/am dat hainele de la fiimiu, si tu ar trebui sa fii foarte incantata, sau ce? 
ce oameni! Poze cu caruciorul dorim.Si eu vreau sa/l schimb asa ca de abia astept sa/l vad pe al vostru. dianocica super idee.
Oricum vor exista mici discutii, zic si eu. Tot timpul sunt unii care se gasesc mai cu mot sa comenteze. Tot citind cred ca eu sunt una din fetele care am botezat cel mai repede bebelu. La o luna jumate. A fost bine, si discutii or fii fost dar nu au ajuns la urechile mele.Avem poze de la 4 luniPoze printesuca marmaluca
dianocica spune:
unii se trezesc, altii abia reusesc sa adoarma....intrat rapid pt un
maaare, cu tam-tam
pt denis si luca facem party?
diana si david din 03.12.06
nu mai infofoliti copiii!
dianocica spune:
si un tur de
pt ruxandra. prietenii stiu de ce

diana si david din 03.12.06
nu mai infofoliti copiii!
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Buna dimineatza!
Ne-am reintors in Cluj... dupa o vacantza lunga si frumoasa.
Aseara in tren ma gandeam la minunea mea si cum a venit el pe lume. In fiecare zi multumesc Celui de Sus pentru acest copil care a aparut cand ma asteptam cel mai putin. Sint o femeie atat de fericita si stiu, ca desi, nu imi va fi usor, voi creste acest copil frumos, asa cum imi doresc.
La Multi Ani, minunea mea... deja au trecut 4 luni si eu inca ma uit la el cu mirare, iubire, fericire, si sper ca DD sa-mi dea putere, intelepciune, rabdare .... Il iubesc atat de mult.
Oana, sa-ti traiasca Denis.. abia astept sa va vad..
Ma duc sa dorm pentru ca m-a daramat calatoria si sper sa recuperez din urma, sa vad ce faci minunile voastre, sa raspund la temele zilei...
Mi-ati lipsit foarte mult..
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
ma faci sa plang... m-a emotionat mesajul tau. te pupacesc tare si, acum ca ai revenit pe meleaguri ardelenesti, te asteptam si pe la noi! asizo, te bagi si tu? asa sa te mai inveselim un pic
la multi ani pt luca! sa creasca mare si istet si cuminte sa-i aduca mamei toate bucuriile din lume!

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Mirona spune:
quote:
Originally posted by asiza
Hai ca mi-am zis si eu oful...nu stiu care are timp sa citesca ditamai mesajul, probabil destul de incoerent, cu problemele mele!
Deja ma streseaza rau de tot botezul!
si eu te-am citit, si eu.
NU TE MAI STRESA!
cel mai bine e sa cauti alti nasi. pui pe ea in fata faptului implinit, eventual daca tii neaparat sa fie ea nasa lui Denis - spune-i ca daca nu se mobilizeaza ... o schimbi - si daca nici atunci nu face nika - eu zic ca merita s-o schimbi.
Nu te stresa .... ca ajungi ca mine.

Parerea mea - ca mama - cumpara-i tu tot ce are nevoie - daca mai vine si nasa cu ceva costum ... il schimba ea dupa botez. La restaurant daca nu-ti convine costumul - il schimbi din nou cu al tau.
Asa - esti sigura ca ai costumul dorit la copil.
Doamne ce bine mi-am ales nasa .... cand vad la tine cat suferi ....
Si nu uita - noi il iubim pe Denis mult mult mult.

NICI EU NU AM PUTUT VEDEA POZELE BOGDANEI. Un bun venit in
si de la mine si multi pupici micutzei.Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Denis Cristian (19 decembrie 2006)