Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

nu nu nu... nici vorba de suparare, asta apropo de ce zicea alex.... nu mi-a mers netu', si acu' eram in recuperare :) da' cand am vazut pozitiunea, chiar nu m-am putut abtine, trebuia sa zic c-am remarcat-o :)) si ca tot vb de poze...la mine nu merge sa vad pozici de zara, mi se deschide homepage-ul la photobucket...bogdana, le-ai trecvut cumva pe private??
mamaaa, ce m-am enervat zilele astea ca n-a mers domnu' net.. si aia de la rds...pana vin ei sa rezolve problema...te-apuca batranetile...nu c-ar fi venit, a trebuit sa sune mihai, sa-i dicteze aia prin telefon pe ce sa butoneze, eee, distractie mare....
noi..nu ne laudam cu nimic... motanu' urla la plimbare, a inceput sa se trezeasca dimineata, azi vrea suc, maine nu mai vrea, azi baga 10 lingurite de cereale, maine doar doua...... de-astea, care mai de care mai fascinante.... cu dintii..nu ma pricep si pace sa zic de-o fi au ba.. preventiv, am luat un calgel (..cam bataie de joc, dupa ce are dimensiunile unui degetar mai lung, mai e si jumate gol.....), il mai frec pe la gingie, ii mai pun pe suzi...
gata, am facut prezenta, fug la nani, va pupez cu drag pe toate si revin maine.. sper sa mearga si netu' :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ALESSIA,este mortala...
BAMBO,
ce spirit de observatie ai...
sper ca n-ai minat ciocolata toata...
SBOGDANA,
eu n-am reusit sa vad pozele..,bine ati venit la noi in grup
ALEX,
daca-mi dispare carutul stiu cine l-a furat..,sint cu ochii pe tine,sa stii...

...fiica mea a inceput sa scoata niste sunete ciudate...,parca ar fi de vaicareala...cica"auuuu"oauuu" si le spune pe tonuri diferite,parca face vocalize...,ride foarte mult si in special dimineata...,doar ma strimb putin la ea si gata...ride...,nu mai vrea sa stea singura sub nici o forma...,cum ma vede ca fac un pas afara din camera ,incepe ...,altfel..,daca sint la calc si ea in patut...,sta linistita si se joaca cu ale ei...,jucarele...
...are multe momente cind vrea in sus,ridicata pe picioarele ei,sustinuta de mine...,sau in fund..,ii plac ela nebunie sao pun in coltul canapelei sau in coltul patutului si sa-i dau o jucarie in mina...,este simpatica foc...La baita este show mare,ii plac ela nebunie...,ar sta cu orele...,am sa-i fac poze curind in cada...,ca-i tare draguta...,somnul este acelasi...,are o zi-doua ,cind doarme cu o singura intrerupere ,dar are si mai multe zile cind doarme cu trei treziri...si cum eu casc gura pe net...,mooor...,dar nic sa ma culc devreme nu pot...,mi-a intrat in singe...,drogul...,al naibi drog...

La noi ploua...,deci a inceput vijelia...,sa inchideti geamurile,cine are..,ca si noi avema ,dar s-ar putea sa nu mai avem...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Multumesc pt. raspunsuri si incurajari, fetelor.Incerc sa reiau alaptatul incepand din noaptea asta...sper sa fie bine.

madaluta, crezi ca m-as fi gandit vreo clipa sa renunt la alaptat daca laptele era bun? Am descris intr-unul din mesaje cam cum arata, e total diferit de vreo cateva zile. Cel de inceput e apa chioara, transparent si e in cantitate mare....mai incolo dau de ceva culoare, dar nici pe departe cum era inainte. E de un alb-galben...si parca spre gri, greu de povestit cum arata.:) Vorba vine..."alb", ca parca-i diluat cu apa. Totusi, cand il mulg (intr-un paharel) lasa urme albicioase, daca jetul nimereste vreunul din "peretii" vasului. Daca inainte aveam 5 ml de grasime din/la 60 ml lapte, acum am cantitatea aia la peste 100 ml.
Copilul nu mi-a luat in greutate nici un gram timp de o saptamana, aspectul laptelui se modificase considerabil, cantitatea era tot mai mica.....toate astea m-au facut sa cred ca nu-mi mai pot hrani copilul cu un asemenea lapte.Plus ca si pediatra mi-a zis sa renunt macar pt. 24 de ore la alaptat ..din cauza scaunelor ciudate ale lui Bogdanel.
Ziceai ca am lapte....am pt. ca nu-l mai alaptez....normal ca se tot strange. As vrea eu sa ramana macar atat cat este acum....si atunci cand alaptez.

Monicabb, nu am facut nici o analiza; am explicat mai sus de unde am concluzionat ca nu mai e bun. Vroiam candva sa fac analiza respectiva, dar n-am gasit nici un laborator care sa se ocupe si cu asa ceva.
Sigur ca as vrea sa-l alaptez in continuare cat mai mult cu putinta....dar m-am gandit ca astfel o sa chinui copilul, daca nu va fi hranit corect si, implicit, nu va lua in greutate.

auras v, tu ai citit mesajul in care descriam aspectul laptelui?:) Off, poate se intampla vreo minune si isi revine...

Laura13, nu as renunta la alaptat din motive de genul : "nu mai am chef", "nu vreau sa-mi stric sanii" sau mai stiu eu ce...decizia mea a fost justificata, zic eu. Oricum, asa cum am zis mai sus, voi incerca sa-l alaptez chiar si asa....cu apa chioara sau ce aspect o mai avea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

daca tot e sa fie pagina constantencelor...

Sunt in urma cu cititul, ca de obicei, dar am intrat numai sa va multumesc tuturor celor care mi-ati urat de ziua mea, aici, pe forum, pe messenger sau la telefon... va pup pe toate... si datorita voua ziua mea a fost mai frumoasa...

O noapte buna va doresc si cu cat mai putine treziri!

Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am citit si eu azi ca nu se recomanda crema de protectie solara la copiii sub 6 luni pentru ca sunt sanse mai mari ca prin pielea bebeilor sa se absoarba prea multe chimicale, plus ca bariera asta ar impiedica pielea sa transpire si in felul asta ar impiedica termoreglarea.
Si ca daca totusi trebuie folosita ar trebui sa fie aplicata doar pe suprafete mici, cum ar fi mainile si fata, nu pe tot corpul.
Deci... inapoi in cuscuta Cristinel, copertina ridicata si crema de plaja mai rar.

Luciaro, La multi ani si multa fericire si din partea mea!

dandusa, deci trebuie sa stai calare pe calculator, adica pe forum la palavre cu noi, ca asa vrea Crinuta, vezi, copilul stie...
Sa ne pui poze cu minunea de carucior, spre binele tau sper sa nu fie atat de fain incat sa fii nevoita sa-mi trimiti unul in Canada!

asiza, zice alexandra ca te-ai maturizat... felicitari
Pare rau ca ai meciuri cu nasii... lasa-i in pace, nu mai astepta nimic de la ei si in felul asta o sa fie mai greu sa te dezmageasca.

dianocica, pup pe dsmecher si pe ddulce!

marani, Nurofen are actiune antitermica si de calmare a durerilor ca si preparatul de Paracetamol, doar ca substanta activa (ibuprofen) face parte din alta clasa de medicamente, si anume anitiinflamatoare. La Roxana, par exemplu, Paracetamolul nu ajuta mai deloc, eu intotdeauna i-am scazut febra cu Nurofen. Uneori la febra mare se pot folosi cele doua preparate alternativ. Amandoua sunt bune, dar copiii pot reactiona la ele in mod diferit, n-ai de unde sa stii pana nu incerci.

Copilutul meu a fost marait toata dupa amiaza, pana la urma n-am mai suportat si am fugit la fitness, am abandonat familia si mi-am facut de cap o ora, bine a mai fost. La intoarcere am gasit aceleasi maraieli din partea celui mic, aceeasi vorbarie continua din partea celei mari, dar am putut sa suport totul mai usor (poate si pentru ca sotul facea clatite ).
La buna vedere, ma indrept si eu catre pat, sper sa-l si nimeresc.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata!
cred ca se anunta si la noi ceva dintisori-nu maseaua mea de minte, aia e alta poveste. ieri a fost f maraita, manca de zir la manute si la jucariile de dentitie, iar cand m-am uitat, pe partea interioara a gingiei se pare ca se cam prefigureaza ceva. o sa o intreb maine si pe pediatra.

sbogdana bine ai venit! m-a amuzat teribil treaba cu ,,coproductia''! sa fie sanatoasa si cumintica! sa ne zici si noua cum o strigi pe fata ta.

azi are socra-meu niste treaba si m-a rugat sa vin cu el. i-am zis ca da, dar sa vina soacra-mea ca dimineata trebuie sa ii fac sucul de fructe. soacra-mea: ca sa ii fac eu sucul de dimineata. cum sa il fac eu, ca asta oxideaza! ca nu stie cum. simplu, bagi mar si morbov in robot si gata, iar banana in blender si dupa aia le amesteci. ca nu stie cat. si mai simplu, 50 ml. sunt curioasa sa vad daca ii da sau nu, ca asta e cu siguranta un amestec pe care pisi nu il refuza nici in ruptul capului.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

incep cu un pt mine ca am uitat sa dau un puuuuuup maaaare pt alexandra
ati vazut diferentza intre bambo si ? pai ea zice: sa mananc ciocolata aia? eu zic: am mancat si ciocolata aia...
bogdana nici eu nu am vazut pozele...
asiza uf, oameni tampiti....va tin pumnii sa se termine cu bine.
dandusa si ai tai? bai, ce oameni....fooarte nasol e sa te inseli asa...
cris ia uite cum mi ai suflat scutecul...daca scriu la un mesaj de o ora...iote ce patesc
noi ne am hotarat, in sfarsit cum facem cu botezul. facem la casin ca i aproape, caand or avea un loc, cine vrea sa vina sa vada putza de pisoi e binevenit. si dupa, toata lumea e invitata in herastrau. mai vedem daca la terasa sau la paturica fara cadouri, bani, treburi, motive de cearta....
d a inceput sa tuseasca. nu, n are nimic. e pt atentie...pleci de langa el-tuseste. te ai apropiat-gata. e mortal
dandusa felicitari pt vocalize!
beeei, ne asteapta vacaroiu dupa usa...brrrr

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata, is cam ciufuta. Nu ma bagati in seama..

Dandusa, ce vijelie??? Maine is anuntate 20 grade cu soare. Da nu-i bai ca doar n-au intrat zilele-n sac. Si Grigore scoate de vreo saptamana niste tzicnale, de zici ca tzipa, ca l-ar durea ceva.. dar el tare bine se distreaza. Se minuneaza singur de ce grozavenii emite, face o pauza, apoi reia.. si mai incantat de el.

Subscriu la ce-a zis Donia cu Nurofenul (ibuprofen). Si eu, tocmai ca-i si antiinflamator, il prefer pe el. La Matei; la Grigore as incepe totusi cu paracetamol.

Apropo, Donia mai zi mama draga cu sala aia. Poate se ia. Poate, poate ma-ndur si eu sa-ncep un inot, ceva. Si lenea e cocoana mare .. dar si piscinele din Bucuresti sunt ca si inexistente. Sau alea cateva, mai spalate, te usuca de bani.

Off, off Asiza.. grea treaba cateodata cu Nasii. Nici nu stu ce sa zic, daca pot fi asa categorica ca Dandusa. Pe de alta parte Nasii ii are pt o viata intreaga. Si chiar asa, daca nu e in stare sa faca un minim ca acela de a-i cauta camasa.. ce-o fi mai departe. Off. Tinem pumnii sa fie bine.

Chiar asa Dandusa, au imbracat-o la botez pe Crinuta cu haine purtate?? Eu una n-am nimic impotriva sa-mi imbrac copiii si in haine purtate.. dar chiar la botez???

5 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

desiree,ma bucur ca "gasca" mea ti-a facut impresie buna.seba cred ca stie ca da bine sa fie cuminte in anumite momente chie,ca daca urla si el in acelasi monent cand teo evada din parc eu incotro o luam.Octavian e un scumpic,e drept a facut ceva scandal,dar dupa a tras un pui de somn...si eu astept sa ne vedem din nou.si poate mai gasim amatoare.deci?cine vrea in IOR?
asizule,eu cred ca as vorbi cu cumnatica asa de la femie la femeie.ce scuza e aia ca nu stie ce sa cumpere,adicatele se descuraca varamea-nasa copilor mei-care nu are copii si ea.eu zic ca trebuie scuturata un pic.eu as vrea ca nasa copiilor sa vina mai des pe la noi,dar ea e depenenta de munca,iar nasii "batrani" sunt in provincie ca daca ar fi cu noi in oras cred ca ar sta numai pe la noi-ei ii doresc tare mult nepoti.
adinazot,tare simpatice pozele
azi mergem la cumparaturi pt petrecere.
cand m-am sculat,mi-am adus aminte ca acum trei ani ma internam ca sa nasc,m-au napadit amintirile.
pupici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

si apropo de carucioare,noi ne-am luat chiccoCT04,sunt indragostita de el.nu mai retin cine,dar stiu ca a intrebat cineva de aici de el.e super.asa ca dandusate inteleg.spor la cuparaturi.si nasi tai merita

poze

Mergi la inceput