Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
adinazot spune:
Of,ASIZA,ce oameni neciopliti,superficiali,etc.etc.Ce sa mai zic,cunosc si eu astfel de oameni,din pacate sunt cam multi,si dai de ei peste tot.Si cand alegi,de multe ori nu stii ce alegi,dar voi sa fiti sanatosi,ca restul....
DONIA![]()
![]()
,da ..de 6 saptamani
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
asiza spune:
Bogdana, bine ai venit in
...vazut pozica cu voi trei...frumoasa familie mixta!
...si eu am in Londra niste prieteni buni, indieni, din Manipur...si Zara e scumpica foc...ce faci tu in Elvetia? Hai mai des la taclale...fetelor, nu o adaugati voi careva pe Bogdana in listutza ca eu is moarta de oboseala!
Ia scuturati-ma voi putin ca cred ca ma duc io la fund in butoiul ala nenorocit
...
aaa, marani tie mai vroiam sa-ti raspund ca am sters o lacrimutza in coltul ochilor cand ti-am citit povestioara cu testul de sarcina si emotiile tale! 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
adinazot spune:
ASIZA,hai sa te scutur eu putin,eu ca tine am fost ieri ,ce zi...oribila,dar azi uite ce chef de ras am,nu m-as mai opri...
asa ca maine va fii o zi muuuuuult mai buna!pusiii apasat
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
asiza spune:
Uite ce repede ati percutat voi mesajul ala!!!
Multumesc tare tare mult pentru incurajari...chiar daca suna patetic, io va spun din tot sufletul ca va iubesc tare mult si va multumesc pentru suport...
Aka, Bambo, Desiree, Adinutza 

...
...si, da, Bambo, poti manca linistita cioco la felul cum arati...
...
Ma duc la culcare...sper doar sa pot dormi ca-s rupta! Va tzin la curent cu continuarea povestii!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
a_deju spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Cine vrea sa vada cum ii place Alessiei mai nou sa stea,sper sa nu stea asa si cand e mareAICI
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
super tare poza :))) trebuia sa zic, nu m-am putut abtine :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bambolettaAm crezut ca am scapat de oua si iepurasi de ciocolata
dar de unde a trecut matusa mea pe la mine azi si mi-a adus o ciocolata
stau cu ochii pe ea ca pe butelie
sa o mananca sa n-o mananc
voi ce ziceti?
...n-o minca!!!,da-o incoa'...,ca am eu grija de ea...
Luna 6-a,a Crinutzei

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
adinazot spune:
A_DEJU,mersi ca nu te-ai abtinut!!!![]()
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Donia
dandusa, faci colectie de carucioare? ia spune drept, cate ai, ca vad ca esti pasionata...
...pai tractorul,l-am dat ,ca nu te puteai misca cu el...,dar sa-l mai urci si pe scari...,iar cu asta rosu...,nu stiu,cred ca il vind..,sau daca nu il vind...,este bun ca se stringe umbrela si incape in mai toate portbagajele...sau cum ma transport eu Buc-C-ta ...si cum am si doua patuturi...de ce n-as avea si doua carucioare...
Luna 6-a,a Crinutzei

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
alexandra_25 spune:
Buna seara...iar mai am putin si va spun "buna dimineata"!
Hop si eu...nu m-am putut abtine nici eu dar stiti de ce....ca am vazut ca Asiza a devenit membru matur...felicitari...ce bine iti sta cu 3 stelute.....si nu mai fi suparici...incearca sa treci peste toate si sa te gandesti ca Denis e mult mai important si conteaza ca voi va iubiti si sunteti o familie fericita...restul trec...

Adinutza...cred ca atleta o face mama pe Alessia...e bestiala...!
....sa ne mai pui poze!
A_deju...asta inseamna ca te-ai suparat pe noi si ca stateai in umbra si poza Alessiei te-a facut sa apari?...
Donia...
...si multumesc de intrebare....e ca si noua mana....
...astept o alta zi de 13...![]()
Dandusa....
...cred ca la noapte o sa visezi cum iti ia altcineva caruciorul....
...sa ne pui maine poza cu "mertanul" achizitionat!
Dianocica....
...dupa atatea strigaturi ai aparut...s-a transformat si Dmic in smecheras?...cum e?...![]()
Sbogdana...bine ai venit la noi in grup...din pacate eu nu am putut sa vad pozele...nu stiu de ce...te mai asteptam sa ne mai povestesti despre tine!...
Bambo....inca mai stai pe ganduri?...la cum arati poti manca si zece...eu ar trebui sa ma abtin!
'
Am vazut si pozicile cu intalnirea iesencelor...ma da frumoase mai sunteti!Ce mamici....ce bebeii....tare as vrea sa ne putem intalni toate...cum mai ziceam eu odata...numai Bivolaru sa faca spirala?
Gata am plecat la culcare...se pare ca deja aberez...v-am pupat si va urez o noapte cat mai buna si maine mult soare!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
dandusa spune:
CUSCRA MEA DRAGA,
io' te rog din suflet sa te mai gindesti...,dai naibi de nasi ,altii la rind...daca ai fi fost de mai pe aproape eu iti botezam,pe bune...,fa ceva ca o sa-ti para rau dupa..,macar acum ai niste zile in avans si te poti razgindi...,gindeste-te la o scuza plauzibila...,sau nu
...si dai incolo...
Mie imi pare tare rau ca stiu ce simti...Noi am ales alti nasi decit cei de cununie...si faza tare este ca nici astia nu sint cine stie ce...Din toata biserica de 6 copilasi,fata mea era cea mai urit imbracata ...,de-mi venea sa urlu de nervi..,avea un sac de dormit sau ce mama masi era ala..,pe ea...si cea mai urita caciulita...,nu tu rochita,nu tu fundita...,ba mai mult...,citeva din lucrusoare erau cele purtate de fiul sau cel mic...,imagineaza-ti cum m-am simtit eu...,ca mama...cind mi-a spus ca alea sint de la fiul sau(purtate)...,mai bine nu-mi spunea...
Offf,doamne...,te inteleg din tot sufletul meu si de aceea iti spun ca este foarte importanat sa fie alaturi de el..,nasii ar trebui sa fie...,nasi...
Luna 6-a,a Crinutzei